- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadensandor
csendes tag
Szervusz Calocsay!
Engem is érdekelne ez a VOIP dolog.
T-Mobile-os Net&Roll S csomagra fizettem elő Huawei LTE CPE B593 routerrel, két év hűséggel.
Kérdésem, hogy mit kellene tennem, ha VOIP-et szeretnék használni?Kell-e a T-Mobilnál valami további szolgáltatásra előfizetni?
Milyen VOIP-szolgáltatóra van szükség (említetted a havi előfizetés nélküli és hűség nélküli lehetőséget)
A "sima" vonalas telefonkészülékemet spéci VOIP telefonkészülékre kellene lecserélnem?
Tudom-e faxolásra is használni (Canon i-Sensys MF4580DN készülékkel)?Milyen egyéb tudnivalóim vannak még?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kurtuzov
senior tag
Ez a VoIP téma érdekelne engem is. Bár lassan egy VoIP androidos kliens megoldja ezt a problémát...
Épp ma vettem egy ilyen routert 5 eFt-ért 2 év hűséggel. Többnyire a fővárosban használjuk, így egyelőre az LTE hálózatot még nem tudjuk élvezni, de hozza azt a szintet, amit az itt elérhető legjobb ADSL (kertváros). Egyelőre antennákat nézek hozzá, mert a jelerősséget elég gyengének mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Brave
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged