- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
aquaman74 #275 üzenetére
Neten meg lehet találni, egy kínai srác írja, de angol a program. Nekem a 2.0.7 van most meg.
Az adb magyarul egy androidos debug shell program, gépről lehet matatni vele az androidban, mintha linux shellt használnál. Androidra való fejlesztésnél nélkülözhetetlen.
Ja, jó a HTC Dream.
Mivel ez volt a legelső androidos teló (kivéve a kereskedelembe nem került billentyűzetest), beleraktak mindent. Ha ez nincs, most nincs Galaxy S5 sem.
Mai napig ezerrel próbálják ráhajlítani lelkes fiatalok az újabb androidokat, meglepően sikeresen. -
IO.sys
őstag
válasz
aquaman74 #264 üzenetére
Impozáns adatok, de ha nem android fut rajta, akkor az a teló most itt kicsit irreleváns.
Meg ez nem egy verseny, hogy kinek-mennyi elég, hanem csak arra próbáltam felhívni pár úriember figyelmét, hogy amikor gigabyteokról beszélünk, meg 4 magos proci meg minden, mindezt előfizetés mellé párszáz vagy 0 Ft-ért, akkor ne legyenek már ennyire telhetetlenek.
(A sztorihoz hozzátartozik, hogy sose telefonokba fektettem a pénzem, de ha generációváltásra került sor nálam, annak mindig nagyon örültem. Ez is egy ilyen, erre itt az első 50 hozzászólásban szinte csak azt láttam, hogy az Y550-ben ez is kevés, az is gagyi, stb.) -
Dyrg
aktív tag
válasz
aquaman74 #213 üzenetére
A google a barátod... [link]
Az biztos, hogy áramot nem ad le az usb port, a file kezelőjében pedig nincs USB részleg, úgyhogy én se tudom honnan szedték ezt a tesztben. Amúgy elvileg bármelyik teló képes rá, ha tartalmazza ezt a kernel részt. Mindjárt kipróbálom külső energiaforrásról...
-
Auratech
őstag
válasz
aquaman74 #203 üzenetére
A 67 % a maradék töltöttség.
A diagramok az akkuból felhasznált 33% energia arányainak részletezése fogyasztási tényezők szerint.
Pld. A felhasznált energia 19%-a a képernyő táplálására ment el. Harmada meg a készenléti módban szivárgott el. Negyede adatkomm (wifi, cella, gps) működtetésére. 12% meg beszélgetésre... -
Dyrg
aktív tag
válasz
aquaman74 #188 üzenetére
Ja simán, lehetne rá ragasztani a kijelzőjére ilyen csinos köröm matricákat...
Amúgy a feleségemnek vettem én is karácsonyra neki is kéne tok+fólia. Elég gáz, hogy gyárilag nincs rajta semmi fólia... ebay-en ezeket találtam: [link] akinek kell fólia, az beszállhat én rendelek amúgy is van mikor 6db-ot hoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest