- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
válasz
dominik19938 #336 üzenetére
+1 Y300-asomon is már UI volt, akkor még nem volt ennyire gördülény így felraktam a Holo Launchert és beàllítottam alapértelmezett kezdőlapnak. Nem nagyon foglalkoztam még vele de az 550-esen átállítanám, de mikor rámegyek az alapértelmezett kezdőlap választására visszaugrik az UI kezelőfelületre.
-
IO.sys
őstag
válasz
dominik19938 #336 üzenetére
Ez egy olyan dolog, hogy 10 előnyös jellemzőt figyelmen kívül hagyni 1 miatt, ami nem nagyon tetszik, azt eredményezi, hogy egyik telefon se fog tetszeni, mert mindegyikben lesz 1 valami, ami nem tetszik.
Sok romot láttam már, de ez eddig a legátgondoltabb szerintem. Ha kicserélném a romot egy sima cyanogenmodra, biztosan megbánnám a váltást.
Amúgy mindent lehet. 1 év rom buherálás után már jó kezdő android modder válhat az emberből. -
IO.sys
őstag
válasz
dominik19938 #334 üzenetére
Azt nem tudom, de egy hónapja bújom az alsó-középkategóriás telefonok tesztjeit és mindenhol azt mondják, hogy az Y550 a legjobb ezért a pénzért. Bizonyítja ezt az is, hogy 1 hónapja még hiánycikk volt, most "kifutó termék", tehát szétkapkodták. Nekem is most jött meg és nagyon elégedett vagyok vele, jól össze van rakva az android is rajta, jól optimalizált és harmonikus összességében.
-
IO.sys
őstag
válasz
dominik19938 #332 üzenetére
A Zte Blade L2-nek nagyon gagyi a kijelzője és a kamerája is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest