- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
válasz
dominik19938 #336 üzenetére
+1 Y300-asomon is már UI volt, akkor még nem volt ennyire gördülény így felraktam a Holo Launchert és beàllítottam alapértelmezett kezdőlapnak. Nem nagyon foglalkoztam még vele de az 550-esen átállítanám, de mikor rámegyek az alapértelmezett kezdőlap választására visszaugrik az UI kezelőfelületre.
-
IO.sys
őstag
válasz
dominik19938 #336 üzenetére
Ez egy olyan dolog, hogy 10 előnyös jellemzőt figyelmen kívül hagyni 1 miatt, ami nem nagyon tetszik, azt eredményezi, hogy egyik telefon se fog tetszeni, mert mindegyikben lesz 1 valami, ami nem tetszik.
Sok romot láttam már, de ez eddig a legátgondoltabb szerintem. Ha kicserélném a romot egy sima cyanogenmodra, biztosan megbánnám a váltást.
Amúgy mindent lehet. 1 év rom buherálás után már jó kezdő android modder válhat az emberből. -
IO.sys
őstag
válasz
dominik19938 #334 üzenetére
Azt nem tudom, de egy hónapja bújom az alsó-középkategóriás telefonok tesztjeit és mindenhol azt mondják, hogy az Y550 a legjobb ezért a pénzért. Bizonyítja ezt az is, hogy 1 hónapja még hiánycikk volt, most "kifutó termék", tehát szétkapkodták. Nekem is most jött meg és nagyon elégedett vagyok vele, jól össze van rakva az android is rajta, jól optimalizált és harmonikus összességében.
-
IO.sys
őstag
válasz
dominik19938 #332 üzenetére
A Zte Blade L2-nek nagyon gagyi a kijelzője és a kamerája is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest