- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tinike08
csendes tag
válasz
kicsizee #13416 üzenetére
Igen mindent vissza raktam rá, ami rajta volt előtte..hú hát igazság szerint nekem minden full gyári rajta minden semmi változtatást nem csináltunk rajta, telenoros a teló(de am se nagyon értem az ilyeneket..uh jó volt a kérdés hihi
Ma annyi változás volt, hogy 1 pillanatra állt meg az óra, de ahogy ránéztem utána már megint minden rendben volt..remélem nem fog megállni többet -
Tinike08
csendes tag
válasz
sgergi #13408 üzenetére
Tuti, ugyanis mióta a gyári visszaállítást megcsináltam azóta sehol semmi gondja nincs az órának..mondjuk ugyan azokat az app-okat raktam vissza ami előtte rajta volt..vagy arra is gondoltam hogy régi letörölt app-nek valami "maradványa" okozhatta a gondot..mindenesetre kijárt már neki 1 frissülés
de azért köszi a választ!
-
Tinike08
csendes tag
válasz
kicsizee #13404 üzenetére
Heló!
Nekem mindenre hatással volt amikor lefagyott..volt hogy nem ébresztett, nem csipogott mikor be volt állítva hogy emlékeztessen valamire,stb..eléggé idegesítő volt, de neked is csak azt tudom mondani amit az előző kommentemben leírtam, hogy sajna ki kell próbálni azt a lehetőséget hogy 1 biztonsági mentés után 1 teljes gyári visszaállítást csinálsz..én 2 napja csináltam meg délelőtt, nekem általában este fél7 körül játszotta hogy megállt az óra, ha nem nyomogattam a telót, és már 2. napja volt tegnap hogy minden ment a rendes megszokott mente szerint, nem állt meg az óra, nem volt semmi gond a telóval..
Szerintem megéri azt az időt ráfordítani, míg megcsinálod a biztonsági mentést, utána visszaállítod gyári alapra, aztán vissza rakod az app-okat amik neked szükségesek..én mindent visszaraktam ami előtte rajta volt (persze időigényes dolog volt) de eddig úgy látszik, hogy megérte..remélem továbbra is így marad, nem hiányzik ez az óra lefagyás minden nap.. az újraindításhoz meg csak annyit, hogy eljátszottam én is majdnem minden nap..vagyis inkább minden nap, de az csak pillanatnyilag oldotta meg a gondomat..másnap persze megint megállt, és ezt megelégelve döntöttem a teljes visszaállítás mellett(ismerősöm hallotta, meg valahol olvastam róla én is, hogy ez elvileg helyre rakja a telót) -
Tinike08
csendes tag
válasz
gkawka #13390 üzenetére
Helló!
Eddig megoldódni látszik az óra problémám..olvastam olyat, hogy teljes gyári visszaállítást kell végezni, és akkor elvileg jó lesz..hát ezt tegnap délután megtettem, csináltam 1 biztonsági mentést, majd a visszaállítás után vissza raktam az összes app-et ami előtte rajta volt a telómon, aztán vártam a bűvös este fél 7-et..erre tessék már 2. napja hogy nem állt meg..remélem meg marad ez az állapot, és nem lesz vele több nyűgöm!Remélem nektek is segít akiknek ilyen problémájuk van az órával a telón..ha változás lesz, vagy tudok más módszert jelzem!
-
Tinike08
csendes tag
-
Tinike08
csendes tag
válasz
kicsizee #13312 üzenetére
Heló!
Látom nem csak én küzdök ezzel a problémával..ha megtudsz valamit az óra "lefagyásról" akkor majd értesíts a fejleményekről..én most a teljes visszaállítással próbálkozok, hátha az megoldja a bajomat..
Próbáltam már automatikusra állítani az órát, meg úgy hogy én állítsam be az időt, de teljesen mind1 volt neki..
Valaki esetleg tud valamit mondani erre az óra "megfagyásra"?Örömmel töltene el ha valaki tudna valami okosat mondani rá!
Köszi!
-
Tinike08
csendes tag
válasz
BeerBier #13236 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ!
Feloldás után eltelik másfél-2 perc és csak utána reagál az óra..minden más megy rajta ugyan úgy ahogy kell..tudok vele netezni játszani minden,csak az óra áll egyhelybeilyenkor kikapcsolom majd vissza, vagy pedig csak újraindítom egyszerűen, és utána jó..de érdekes mód, amikor abban az időben netezek vele vagy használom akkor semmi gondja nincs..amikor hozzá sem nyúlok csak később akkor általában ezt csinálja hogy megáll az óra 1 adott időben..kicsit azért bosszantó, mert volt hogy nem ébresztett emiatt a telefon, de leginkább egyébként este olyan 18.30körül szokta ezt eljátszani velem..gőzöm sincs hogy mi lehet vele, de szeretném ha megjavulna!
-
Tinike08
csendes tag
válasz
Tinike08 #13232 üzenetére
Most látom csak, hogy buta mód elfelejtettem azt az előző bejegyzésemhez hozzátenni, hogy Telenoros a készülékem, illetve full gyári rajta minden..
Örülnék ha valaki tudna valami okosat mondani, eléggé zavaró ez az óra megálllás! :S Köszi még egyszer ha valaki tud valamit!
-
Tinike08
csendes tag
Heló mindenki!
Segítséget szeretnék kérni olyan ügyben, hogy nekem az y300-amnak az órája néha lefagy (legalábbis gondolom én hogy lefagy) mert általában 18.30 körül fogja magát és megáll..ez mitől lehet? Nézelődtem neten, de sehol nem találtam semmi konkrétat sajna. Másik kérdés pedig az lenne, hogy van-e már hozzá új szoftverfrissítés? (Úgy hallottam hogy van, de nem ad ki semmit ha rámegyek az online frissítésre), utóbbi kérdés azért fontos, mert elvileg köze lehet az óra megállásához.. előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest