Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wookie
tag
Ha jól értem a recovery flash-elése sem sikerült?Milyen rendszered van a pc-n?Win 8-nál vannak gondok.Win 7-en tökéletesen működik.Próbáld meg másik usb porton.(HÁTLAPIN)Ha mindent az összefoglaló alapján csinálsz,elvileg működnie kéne.Próbálgasd,aztán várjuk a fejleményeket.
-
wookie
tag
Az előzményeket nem írtad le.A "meghalt",az lehet,hogy csak boot loop.Anno én is így kezdtem.Betü típus cserével babráltam amikor boot loop-ja lett.Nekem az összefoglalóban leírt eljárással sikerült visszahoznom.Már root-olva volt.Nyitottam rajta boot loadert,recoveryt flasheltem,aztán felraktam egy stock b199-es romot.Be voltam pánikolva,így eszembe sem jutott,hogy a mentésnek utána járjak de lehet,hogy azt is lehet elötte csinálni.Szerintem próbáld ki.Vagy várj egy "okosabb" válaszra,mert vannak itt jobban hozzáértők is.Én még az elején járok.Nekem ez az első androidos kütyüm.Most,hogy így vissza gondolok,az enyém anno még gyári korában,a gyári frissítést sem tudta megcsinálni.Telepítés közben állandóan eldőlt a droid.Viszont nem bánom,mert többek között azért is mertem belevágni és most már bátran root-olok,rom-olok bárki telóján.És azért custom rom-okkal mérföldekkel messzebb lehet jutni,mint a gyári rom-mal.A trémobilos rom,az meg kifejezetten katasztrófa volt.Már attól felsóhajtott,hogy azt lecseréltem.Ne add fel!Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest