Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vimes

senior tag

válasz asdam16 #4813 üzenetére

A legjobb ROM a gyári, úgyhogy azt ne cseréld le. Tárhelyre megoldás: rootold ki a telefont, ha nincs, majd Root Uninstallerrel szedd le azokat az appokat, amire nincs szükséged. Igy maximum kb. 130 MB szabad helyet lehet elérni (eredetileg kb. 88 MB szabad hely van, ha jól emlékszem). Így valamivel több szabad memóriád is lesz, de a legjobban akkor jársz szerintem ha a Térképet mindeképp leszeded az zabálja a RAM-ot. Ha még így is kevés a szabad RAM, RAM Expanderrel lehet az SD-kártya tárhelyét RAM-nak használni, de én azt nem próbáltam ki. CPU húzás: van hozzá kernel, de én azt sem próbáltam.

Arra, hogy a telefon a mai igényeket már nem tudja kiszolgálni: ha azt nézed, ez egy lassan négy éves modell, és újkorában sem volt felsőkategóriás. Az, hogy kinek milyen igényei vannak, pedig már megint más kérdés, de - az eredeti appokkal - telefonálni, sms-ezni, e-mailt küldeni, olvasni, YouTube-ozni a mai napig simán lehet vele. Böngészni is lehet még a kevésbé összetett oldalakat, pl. a PH! lapcsaládot is asztali nézetben, de ennyi. Azt hogy a legújabb Play-es játékok, teljesítményigényesebb appok menjenek rajta, nem lehet már elvárni.

Új hozzászólás Aktív témák