- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
válasz
asdam16 #4813 üzenetére
A legjobb ROM a gyári, úgyhogy azt ne cseréld le. Tárhelyre megoldás: rootold ki a telefont, ha nincs, majd Root Uninstallerrel szedd le azokat az appokat, amire nincs szükséged. Igy maximum kb. 130 MB szabad helyet lehet elérni (eredetileg kb. 88 MB szabad hely van, ha jól emlékszem). Így valamivel több szabad memóriád is lesz, de a legjobban akkor jársz szerintem ha a Térképet mindeképp leszeded az zabálja a RAM-ot. Ha még így is kevés a szabad RAM, RAM Expanderrel lehet az SD-kártya tárhelyét RAM-nak használni, de én azt nem próbáltam ki. CPU húzás: van hozzá kernel, de én azt sem próbáltam.
Arra, hogy a telefon a mai igényeket már nem tudja kiszolgálni: ha azt nézed, ez egy lassan négy éves modell, és újkorában sem volt felsőkategóriás. Az, hogy kinek milyen igényei vannak, pedig már megint más kérdés, de - az eredeti appokkal - telefonálni, sms-ezni, e-mailt küldeni, olvasni, YouTube-ozni a mai napig simán lehet vele. Böngészni is lehet még a kevésbé összetett oldalakat, pl. a PH! lapcsaládot is asztali nézetben, de ennyi. Azt hogy a legújabb Play-es játékok, teljesítményigényesebb appok menjenek rajta, nem lehet már elvárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest