Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
balu9494. #2072 üzenetére
ahhoz hogy minden játék szaggatás nélkül menjen egy S3 kell (bár Androidon szaggatásmentesség még talán ott sem létezik)
jakabtamas: képet két módon tudsz berakni a fórumra, ha megvan a kép direkt linkje, megnyomod vagy a "link" gombot lent az üzenet ablak alatt, vagy a "kép" gombot és oda bemásolod a linket. leokézod és be is rakta az üzenet szövegébe.
-
StaChys
tag
válasz
balu9494. #1769 üzenetére
Nekem a Facebook kliens nagyon belassította a telefont, olyan 10 perc próbálgatás után röpült is a kukába, ha nem érdekel folyamatosan, hogy ki-mit csinál a Facebook-on akkor szerintem Te is keress alternatív megoldást, sokat lehet felszabadítani a telefon erőforrásaiból vele.
A "gyári" android billentyűnél nekem takarékosabbnak tűnik a [Smart Keyboard Pro] (nálam ált. 5 mb alatt futkos), bár nem ingyenes, de nagyon testre szabható (bár ez a keyboard kérdés nagyon pap-papné esete, szóval csak egy lehetőség.)
Feltettem a "Köpönyeg" alkalmazást is, ami nagyon tetszett, de az is mindig a memóriában csücsül, nem hajlandó a háttérbe menni, leglábbis én ezt tapasztaltam. Szóval ez is ment a kukába fájó szívvel és kerestem alternatív megoldást. Most [Fancy Widgets] mutatja nálam az időt és időjárást, bár tudom nem magyar, és nem mindig olyan pontos, de a célnak megfelel és szintén többféle felület van hozzá, valamint ami fontos - kevés memóriával beéri és hajlandó a háttérbe is futni.
-
DS39
nagyúr
válasz
balu9494. #1763 üzenetére
csak root jogokkal lehet törölni a gyári appokat, de a gyári programok frissítéseit törölheted, baromi sok tárhelyet lehet úgy spórolni, nem foglalnak kétszer helyet. youtube-ból nekem a 2.44 van, mert az még fekete, a fehér youtube-tól hülyét kapok sötétbe rohadtul vakít.
a google maps-et kényszerített leállítással lehet kilőni, az alkalmazások kezelése menüből, de úgy is napi kétszer beindul. a többit viszont simán a futók közül kilövőd azzal ramot tudsz felszabadítani.
-
DS39
nagyúr
válasz
balu9494. #1761 üzenetére
hát nem egy játék telefon ez, én ilyenek nem próbálgattam, 3D-s darts az jól megy még online is.
a youtube-ot viszont elég sokat használom, és ilyet még nem tapasztaltam. olyan volt már hogy még nem ért véget a videó, de a végére ugrott a csúszka, de ez ritkán fordul elé és szerintem a youtube app bugja. -
KamuMazsola
őstag
válasz
balu9494. #1755 üzenetére
Root nélkül a google+-nak törlöltem a frissítéseit és többet nem akadékoskodott. A memória méretét root nélkül úgy tudod növelni, hogy ami engedi azt átteszed a memóriakártyára, bár szerintem 50MB így sem nem lesz szabad.
Amúgy az enyém sem rootolt és 30MB szabad memóval tök jól működik, divx sem gond neki és fentebb kérdezték, hogy a mérges madarak futnak-e, na kipróbáltam, az is megy. Bár nekem 10 forint volt, sokkal többet tud, mint amit vártam tőle. (Persze ne akarjon az ember egy pc-t a zsebében hordani, főleg ennyiért!!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest