Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tharkoul

tag

válasz Cunaja #11488 üzenetére

Azóta már kiderült, hogy mi az eredeti hiba (és semmi köze a buildváltáshoz), de ettől függetlenül a halott linkről nehéz letölteni, hogy vissza tudjak állni.

• Tharkoul

tag

Amúgy a rollback az mégse az összefoglalóban szereplő, hanem innen szereztem, szóval nem lehetetlen, hogy egyszerűen rossz verzió, ez a sima B133, nem rollback, de ezt se fogadja el, szóval...

• Tharkoul

tag

Üdv!

A családban lévő Vodás P7 úgy néz ki, hogy részben megadta magát: egyik pillanatról a másikra csak segélyhívásra lehet használni. Ki lett próbálva másik SIM-mel, megnéztem van-e bármi hívástiltás, vissza is lett állítva gyári beállításokra, semmi nem használt. A dolog érdekessége, hogy GPS pontos, hálózati lefedettség tökéletes, ennek ellenére se WCDMA, se 3G alatt nem lehet csatlakozni a szolgáltatóhoz, bár látja őket.

Mivel mikor ez bekövetkezett, 8% körül volt a töltöttség, én arra gyanakodtam, hogy valamiképp az akkukímélő/energiatakarékossági program sérült meg és írta át a rendszert, úgy ragadt, és mivel gyári beállításokra való visszaállás azt nem bolygatja, valamint saját buildjének visszaállítása sem nullázza a telefont ilyen szinten, csak frissíti, a mellett döntöttem, hogy ha már se repülőgép üzemmód, se ilyen-olyan akkukímélő beállítás állítása nem segít, buildet váltok rajta, hátha az megoldja. Fel is került a 906, de nem változott semmi. Azonban itt kezdődnek a problémáim.

Bár feltelepül a 906, 100%-nál hibát ír ki recoveryben, majd kéri, hogy kapcsoljam ki a telefont. Miután újraindítom, tökéletesen használható a 906-os build. Igen ám, viszont mikor vissza akarok állni a korábbira, az összefoglalóban szereplő guide szerint említett 'ROLLBACK133SP01.rar' dload tartalmának telepítése közben szintén hibával leáll. Próbáltam már a 906-ot újratelepíteni többször is (természetesen előtte gyári recoveryből töröltem az adatokat), mindig errorozott 100%-nál.

Hogy tudnék visszaállni 2.3-as EMUI-ra (tehát KitKat-re), milyen lehetséges hibát vétek?
    Amúgy ha valakinek van bármi ötlete, hogy mit kellene tenni a segélyhívás problémával leszámítva azt, hogy szerviz, örömmel meghallgatom.

Új hozzászólás Aktív témák