- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Azért a hüvelyt sem szeretem( félre értés ne essék, sem a csamcsung sem az epöl üzletpolitikájával és társaival sem tudok azonosulni...).
Az hogy pofátlanul lopnak( mint minden kínai tech cég) és a kínai állambácsi tolja bele a dollár milliárdokat, az minden csak nem tisztességes magatartás és verseny. Le tudnám köpni konkrétan az összeset.
Ugye a környezetvédelem, munkavédelem, szociális cumók, szakszervezetek náluk még hírből sem léteznek.Még mindig nem tudom ezt minőségnek nevezni.
A telefon ennyiért meg egy rossz vicc.
-
blade zte
őstag
Ohohó van ám nekem s7 slimem. Szar a szoftvere, a grafikaigényes játékok zöme (vagyis kb minden 3d játék) akadt rajta, miközben a 600mhz-s blademen még a GTA 3-at is majdnem elfuttattam hang nélkül. Frissítés soha a büdös életben nem jött hozzá, 2.2-n ragadt egészen mostanáig, még bugfrissítés/optimalizálás sem jött hozzá. A képernyő közepén egy csíkban nem működik az érintőképernyő, fagy a giroszkóp. Ja, és amiért ez a csík nem működik, minden alkalommal akksikivétellel indítom újra a tabletet, hogy működjön a lefagyott giroszkóp. Cseszettül élvezem.
"Az egyik legjobb ár / érték arányú gyártó, akár a P6-t akár az Y300-t , vagy az eddigi készülékeiket nézem nem véletlenül lettek sikertermékek, karon fogva az S7 tablettel."
Csak volt. Mostmár elszállta mint a v2-es rakáta.
"a P6 om 1.5 év alatt nem produkált semmi hibát"
Azzal csak önmagának tenne rosszat a huawei, ha garancia lejárta előtt garanciáztatni kéne.
Az én 37ezres blademnek hibája máig nincs, azért romlott el mert tavaly nyár végén ráléptem, és tropára ment a képernyője. Erre mit izgulsz fel, 100ezer felett ez alapelvárás, hogy 1,5 évig bírja.
"Még annyit hogy minden ilyen fannak leírom, hogy a huawei a Kína egyik legnagyobb telekommunikációs cége, hatalmas anyagi háttérrel.a kínai állam pártfogásával és a világ egyik legnagyobb felvevőpiacán."
Telekommunikációban (Ennek ellenére japánban az 5g bulira nem hívták meg minden más létező céggel ellentétben). Nem telefonpiacon. Kínában pláne nem a legjobb ár/érték arányú, mert ott egyértelmű, hogy xiaomi és társai felette állnak a fényévekkel a procijuk, és a 2hetente frissített végletekig optimalizált oprenszerükkel. Micsoda, hogy a p7 AKAD miközben ezek felett van árazva?
Az ilyen gyártók már tavalyelőtt óta nem ismernek ilyen szót.
A p6 lehet hogy nem rossz választás, bár a GPU-ja nincs a toppon.
-
babkukta
senior tag
Jólvanna, nem kell ezért szegényt így oltani
Az ár / érték arány sztem erre a telefonra vonatkozik csak, VISZONT ha ezt a taktikát akarja követni, h már azt hiszi, h tényleg bárhol bármennyiért megveszik, akkor téved. Jelen pillanatban hazánkban egy olyan árat villantott, ami egyértelműen azt jelzi, h a Huawei nem szégyellte magát. Ennek oka pont az lehet, h 3. lett az eladott okostelefonok terén. Viszont ez nem mindig jelenti azt, h bármit is kiad, vinni is fogják. Te is tudod, h az Y300 alapozó telefon volt. Egy gyártó nem törhet fel a semmiből flagshippel. Ahoz ismerni kell a márkát, és a Huawei az olcsó, de jól felszerelt telefonjaival ezt megalapozta. Ezért is vették, nem a minőségért.A másik. Nekem meg egyáltalán nem jön be ez a felület. A szubjektív dolgokat nem kéne tényként beállítani, te pedig ezt tetted. Megértem ha neked ez a felület tetszik, de azért ne túlozzunk, h legjobb
Megbízhatóság. Itt is vannak problémák. Te kifogtál egy jó tabletet és telót tőlük. Más meg pont samuból fogott ki jót, ebből meg rosszat. Sajnos manapság nem nagyon lehet beszélni minőségi dolgokról. Rámentek a tömegtermelésre, ami magával hozza azt, h több a selejtes termék, amire +-ba rátetőz az, h a mai telefonokba megpróbálnak minél több és erősebb, jobb dolgot belepréselni, ezt persze minél vékonyabb kivitelezésbe. Mikor sokan beszélnek itt a régi telefonokról, azért nézzük meg azokat, meg ezeket. Akku idő, felszereltség. Mikor az akksi is tönkre megy 1-2 éven belül, a régiekbe meg bírta 5-6 évig. Oké, de azt pl nem is töltötted 1-2 naponta, csak hetente. Tehát itt a plusz szolgáltatások adják a telefon értékét. Számomra ugyanilyen fontos szempont az anyagminőség, elismertség, szerviz. Mindenkinek szimpatikus egy márka, amihez ragaszkodik, és valszeg van olyan is, amit nem nagyon tud elviselni. Számomra a Huawei egy köztes területen fekszik.
Ez nem lenne rossz készülék, + az ára se lenne rossz, ha nem egy ilyen proci, hanem egy s800 dübörögne benne. Remélem elfelejtik ezt a HiSili f.szságot a felső kategóriában, és adják oda a középmezőnynek. Egy 80-90 ezres kategóriában elég lenne, de ennyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged