Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz blade zte #65 üzenetére

Nem akarom szétoffolnia fórumot, bár igaz az említett gyártóról beszélünk éppen
    S7 slim kb 4-5 éve jött be az országba, az elsők között volt a hazai forgalmazók által árult tablettek között, főleg az alsó elérhető szegmensben. 4-5 év alatt nézd meg hova fejlődött a piac és a tablett mizéria. akkoriban a emberek azt sem tudták minek kell nekik egy tablet, ma meg már meglenni nem tudnak sokan nélküle. egy 4-5 éves tabletthez képest a mai napig kielégítő tud lenni. Nálam az ismert "hangszóró pattogáson " kívül nem produkált hibát, pedig 3g-s példány volt. Frissítés meg most elárulom neked hogy több darab , jött ki hozzá, nem tudom minek írsz valótlanságokat, elég ha beírod a keresőbe, de nekünk az invitelnél rendszeresen szóltak róla.

"Erre mit izgulsz fel, 100ezer felett ez alapelvárás, hogy 1,5 évig bírja"

Ezt inkább csak valami tréfának veszem.csak úgy mint ezt:
    "GTA 3-at is majdnem elfuttattam hang nélkül." olvad el ez ta mondatod még egyszer, köszi "Majdnem elfuttattam hang nélkül " :C :C

Az 5 G bulira meg annyit hogy google +huawei 5G = és ott megtalálod hogy :"[link]

"Nem a Docomo az egyetlen, aki konkrét tervekkel és céldátumokkal felszerelkezve teszteli az 5G-t: a kínai Huawei is bejelentette, hogy 2020-re kész lesz a saját hálózati megoldásaival, ahogy tavaly a Samsung is hírt adott a nála futó fejlesztésekről. "
    De még szemezgethetsz. saját fejlesztést folytatnak. Nehéz elfogadni tudom, hogy nem egy sz@ros kis kínai gyártótól van szó, és hogy túlnőtték magukat az elismert sztereotípiákon, de ez van. Nálam ők az elsők...mibnt ezt láthatod a hozzászólásaimból, én fan vagyok...és csak azért mert meggyőztek eddig a minőségükkel és az ár / érték dolgaikkal. P széria mindig is túlárazott volt, ez a P7 meg erősen az elismerem, jelenleg nem a legjobb vétel az biztos.de ahogy eddig is volt 3 hónap és remélhetőleg best buy lesz...

• jozso1989

őstag

Mindenki felfogta, hogy erre a hulladék hardverre ez az árazás sok (bár a képei akkor is tetszenek :P )... Hamar le fog menni az ára, ahogy a P6-nak is, mert nyilván nem fogja megvenni senki. Ha jól emlékszem 1-2 hónappal megjelenése után a T-Mobile-nál már 70-80 körül volt. Annyiért viszont ez a telefon álomvétel lesz.

• Pete55555

addikt

Tehát a ZTE Blade az isten, vegyen mindenki Blade-et P6/P7 helyett.
    Köszönjük :R

• b.

félisten

válasz blade zte #58 üzenetére

Ugye ezt te se gondoltad komolyan mert vicc amit összeírtál.

"huawei brand nem híres az ár/érték arányról,"

Az egyik legjobb ár / érték arányú gyártó, akár a P6-t akár az Y300-t , vagy az eddigi készülékeiket nézem nem véletlenül lettek sikertermékek, karon fogva az S7 tablettel.

"nem jók szoftver terén"

talán az egyik olyan gyártó aki ésszerűen és okosan nyúl bele ebbe a lomba, amit androidnak hívnak.
    Eddigi legjobb GYÁRI szoftveres felülettel ellátott készülékeket adták ki.

" nem gondolják, hogy felér minőségben bármilyen nagyobb branddel."

Nem csak hogy felér de sokszor felette is van. Hihetetlen hogy s7 tabink 4 éve hibátlan igaz? hogy a P6 om 1.5 év alatt nem produkált semmi hibát ami miatt ejtenem kellene?igaz melegszik igaz néha akdozik, de tökéletes.
    Y 300 szintén nem. Asszony samuját 2 szer már visszavittük, de hát az befutott brand igaz?

Apró tele van almás alkatrészekkel nem győzik árulni meg cserélni de hát az sem egy agyonhypeolt cucc hiszen ez lehetetlen . persze.
    Sok Huawei telót használhattál , hogy ekkora pro dolgokat írsz itt össze és persze tapasztalatból beszélsz.
    Még annyit hogy minden ilyen fannak leírom, hogy a huawei a Kína egyik legnagyobb telekommunikációs cége, hatalmas anyagi háttérrel.a kínai állam pártfogásával és a világ egyik legnagyobb felvevőpiacán.

Kár egyetlen telefon miatt itt lehúzni a gyártót, mert itt nálunk nem jó a kezdő ár / érték aránya.lesz az olcsóbb is csak úgy mint minden amit itt nálunk árulnak. 400 dolcsi az nálunk 400 euróval kezd , mert ez itt az Unio kérem.
    A P7 drága még, és vannak hibái de a képek szerintem jók amiket készít és a böngészőt meg nem gyárit kell használni. Másikkal semmi fagyást nem produkál, sima és gördülékeny.
    De ezért kell most venni P6-t mert most baromi jó lett az ára, az egyik legjobb vétel jelenleg.

• pit stop

addikt

válasz blade zte #58 üzenetére

Nem is vagy elvakult :D

Mindemellett nem kéne, kár saját procit eröltetni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés