-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
blade zte #65 üzenetére
Nem akarom szétoffolnia fórumot, bár igaz az említett gyártóról beszélünk éppen
S7 slim kb 4-5 éve jött be az országba, az elsők között volt a hazai forgalmazók által árult tablettek között, főleg az alsó elérhető szegmensben. 4-5 év alatt nézd meg hova fejlődött a piac és a tablett mizéria. akkoriban a emberek azt sem tudták minek kell nekik egy tablet, ma meg már meglenni nem tudnak sokan nélküle. egy 4-5 éves tabletthez képest a mai napig kielégítő tud lenni. Nálam az ismert "hangszóró pattogáson " kívül nem produkált hibát, pedig 3g-s példány volt. Frissítés meg most elárulom neked hogy több darab , jött ki hozzá, nem tudom minek írsz valótlanságokat, elég ha beírod a keresőbe, de nekünk az invitelnél rendszeresen szóltak róla."Erre mit izgulsz fel, 100ezer felett ez alapelvárás, hogy 1,5 évig bírja"
Ezt inkább csak valami tréfának veszem.csak úgy mint ezt:
"GTA 3-at is majdnem elfuttattam hang nélkül." olvad el ez ta mondatod még egyszer, köszi "Majdnem elfuttattam hang nélkül "Az 5 G bulira meg annyit hogy google +huawei 5G = és ott megtalálod hogy :"[link]
"Nem a Docomo az egyetlen, aki konkrét tervekkel és céldátumokkal felszerelkezve teszteli az 5G-t: a kínai Huawei is bejelentette, hogy 2020-re kész lesz a saját hálózati megoldásaival, ahogy tavaly a Samsung is hírt adott a nála futó fejlesztésekről. "
De még szemezgethetsz. saját fejlesztést folytatnak. Nehéz elfogadni tudom, hogy nem egy sz@ros kis kínai gyártótól van szó, és hogy túlnőtték magukat az elismert sztereotípiákon, de ez van. Nálam ők az elsők...mibnt ezt láthatod a hozzászólásaimból, én fan vagyok...és csak azért mert meggyőztek eddig a minőségükkel és az ár / érték dolgaikkal. P széria mindig is túlárazott volt, ez a P7 meg erősen az elismerem, jelenleg nem a legjobb vétel az biztos.de ahogy eddig is volt 3 hónap és remélhetőleg best buy lesz... -
jozso1989
őstag
válasz
blade zte #65 üzenetére
Mindenki felfogta, hogy erre a hulladék hardverre ez az árazás sok (bár a képei akkor is tetszenek
)... Hamar le fog menni az ára, ahogy a P6-nak is, mert nyilván nem fogja megvenni senki. Ha jól emlékszem 1-2 hónappal megjelenése után a T-Mobile-nál már 70-80 körül volt. Annyiért viszont ez a telefon álomvétel lesz.
-
válasz
blade zte #58 üzenetére
Ugye ezt te se gondoltad komolyan mert vicc amit összeírtál.
"huawei brand nem híres az ár/érték arányról,"
Az egyik legjobb ár / érték arányú gyártó, akár a P6-t akár az Y300-t , vagy az eddigi készülékeiket nézem nem véletlenül lettek sikertermékek, karon fogva az S7 tablettel.
"nem jók szoftver terén"
talán az egyik olyan gyártó aki ésszerűen és okosan nyúl bele ebbe a lomba, amit androidnak hívnak.
Eddigi legjobb GYÁRI szoftveres felülettel ellátott készülékeket adták ki." nem gondolják, hogy felér minőségben bármilyen nagyobb branddel."
Nem csak hogy felér de sokszor felette is van. Hihetetlen hogy s7 tabink 4 éve hibátlan igaz? hogy a P6 om 1.5 év alatt nem produkált semmi hibát ami miatt ejtenem kellene?igaz melegszik igaz néha akdozik, de tökéletes.
Y 300 szintén nem. Asszony samuját 2 szer már visszavittük, de hát az befutott brand igaz?Apró tele van almás alkatrészekkel nem győzik árulni meg cserélni de hát az sem egy agyonhypeolt cucc hiszen ez lehetetlen . persze.
Sok Huawei telót használhattál , hogy ekkora pro dolgokat írsz itt össze és persze tapasztalatból beszélsz.
Még annyit hogy minden ilyen fannak leírom, hogy a huawei a Kína egyik legnagyobb telekommunikációs cége, hatalmas anyagi háttérrel.a kínai állam pártfogásával és a világ egyik legnagyobb felvevőpiacán.Kár egyetlen telefon miatt itt lehúzni a gyártót, mert itt nálunk nem jó a kezdő ár / érték aránya.lesz az olcsóbb is csak úgy mint minden amit itt nálunk árulnak. 400 dolcsi az nálunk 400 euróval kezd , mert ez itt az Unio kérem.
A P7 drága még, és vannak hibái de a képek szerintem jók amiket készít és a böngészőt meg nem gyárit kell használni. Másikkal semmi fagyást nem produkál, sima és gördülékeny.
De ezért kell most venni P6-t mert most baromi jó lett az ára, az egyik legjobb vétel jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest