Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
Ki, mert semmit nem csinál.
Fent írt (lassulós) probléma nem azért van, mert a rendszer ilyen, hanem mert OTA -n frissített.
HA vissza akar térni a B609 -ről a B133 -ra, akkor elsőként egy köztes FW -t kell telepíteni, aztán a B133 -at. Ezzel tudod downgrade -elni.
Az összefoglalóban benne van részletesen a folyamat leírása.
Visszatérés EMUI 3.0 B609 -ről EMUI 2.3 B133 -ra a fejezet neve. Az első módszer az ajánlott, ahogy ezt ott írtam is.
-
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
B609 EMUI 3.0 van rajta, és te B133 EMUI 2.3 -at akarsz telepíteni. B609 -et kell leszedni és telepíteni. Ez nem rendszer vagy OS probléma..
B609 letölthető a Huawei oldaláról.
Vagy Mega -ról.
DE még Driver -ról is. -
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Végül a huaweii oldaláról töltöttem le a "P7-L10 V100R001C00B133SP01 (Android 4.4,Emtion UI 2.3,General Version)" rendszert, másoltam rá az sd kártyára és 3 gombot nyomvatartva indítotttam el a telefont. Kb. egy órája verifyng update package... -t ír. Ez normális? A telfon melegszik, szóval szerintem csinál valamit, de egy idő alatt egy asztal windows -t telepítek újra rendszerfrissítésekkel és programokkal.
Nem véletlenül tértem át a windows phone -ra. Utálom ezt a rendszert.
-
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
Ctrl + f.
Azért olyan nagy, hogy igyekezzen minden kérdésre választ adni. 
Csináljatok egy backup -ot a gyári alkalmazásból SD kártyára. Ott láthatod azt is, hogy miket ment.
HA van más dolog is, azt mentsétek le.
Az összefoglalóban benne van a B609 letöltője is. Utána nyomtok egy wipe -ot recovery -ből, majd 3 gombossal fel tudjátok tenni.
Maga a 3 gombos módszer is wipe -ol, de ártani nem fog, ha előtte is nyomtok egyet a tisztázás miatt.
Wipe természetesen minden alaprendszeren kívüli dolgot töröl. Felhasználói adatok, programok, beállítások, egyebek, tehát teljesen szűz gyári rendszer lesz. Az SD -hez nem nyúl.
Egyes programok viszont fejlesztői oldalról úgy vannak beállítva, hogy nem menthetők teljesen.
Pl. Szüliapp (talán a Fifa is, meg egyebek). Ezt újra le kell tölteni. Vagy kimentitek az Android mappából a hozzá tartozó mappákat máshova.
odüsszeusz:
Nem csak a Telenornál van ilyen, de nálad szerintem hardveres a hiba (abból, amit írtál). Aminek viszont nem a mikrofonhoz/hangszóróhoz van köze, szerintem. HA visszaküldöd, akkor szerintem antenna vagy főpanel csere lesz. -
törölt tag
válasz
anorche1
üzenetére
Gondolom OTA -n frissített és wipe sem volt. Vagy valamilyen program leakasztja.
1. Backup saját app -ból SD -re.
2. Adatok mentése, ha van még a belső tárhelyen. Pl. letöltések, böngészős cuccok.
3. Wipe recovery -ből.
4. A telefonon lévő FW (build szám alapján) general verziójának a telepítése 3 gombos módszerrel.Összefoglalóban részletesen le vannak írva ezek.
Milyen FW van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Filmvilág
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile 2
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azért olyan nagy, hogy igyekezzen minden kérdésre választ adni.