Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Nem vagyok elvetemült, vagy mégis. Nem vagyok feladós típus, csak ha nem tudom megoldani épkézláb módon. (vagyis nem akarok szakmát tanulni annyit nem ér)
Most megnéztem, hogy kell témát szerkeszteni proterkocka linkjei közt a 2GB ot felraktam. Kikerestem azokat amikből lehet építkezni, mint pl.:
Black God, és Powersaving témák 2.3 alatt
Azért eltartott egy darabig míg megtaláltam. Már csak jó lenne tudni a sokmilliókarakter.hwt ből melyik melyik, mert akkor a tröbbit kidobnám a telóról..Kell egy olyan téma amiben a beállítások alatt lévő ikonok vannak és összevarázsolni a kettőt, ha be lehet tenni a helyükre a 2.3 as ikonjait, hogy ne ovis kinézete legyen.
Ha ez nem megy akkor megy vissza, de ha megy vissza akkor szólok, hogy sikerült-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest