-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarTom
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Sajnos nem igazán kerek a dolog.
A mentés nem tett mindent vissza.
Az kijelölt alkalmazások vissza települtek, de pl. időképnek nem voltak widgetek (mini alkalmazások), a fiókok nem álltak vissza: Google a Viber és a FB Massanger.
A hálózati használatot ismét kellett konfigurálni, tehát melyik app melyik hálózaton kommunikálhat.A legzavaróbb mégis az, hogy kerül fordul kiírja, hogy a Google Play szolgáltatás leállt.
Az időkép sem tud lokáció alapján frissíteni, mivel nem elérhető szerinte a Google play service.Szóval most úgy döntöttem bevállalok egy újabb 20 perces Wipe-ot aztán kézzel újra rakom a telefont

Érdekesnek találtam azt is, hogy a recovey menüből tallózva wipe után a dload mappa üres volt.
3 gombos strat után rögtön elkezdett frissíteni!
Persze előtte bekapcsoltam a telefont és megnéztem a dload mappában belső fájlkezelője látta az update.app állományt kb. 2,01GB mérettel.Szóval Restart!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest