- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én köszönöm a válaszod!
Igazából azért akarom újrahúzni a romot, mert elkezdett nagyon melegedni a telóm.
Csinált olyanokat, hogy random újra indult, vagy leállított, kilépett alkalmazásokból. Szóval fura dolgai voltak. Az újabb TWRP-vel meg megszívtam, mert nem tudtam vele végig vinni a telepítést. széttördelte a feliratokat és jobbra-balra mozgatta a kijelzőn, lefagyott. Elég ijesztő volt. Végül visszaraktam a 2.8.7.0 verziót. Neki ugrok megint a telepítésnek. Lehet a végét járja már a telefon.
A 3-as TWRP-n kijelzi a hőmérsékletet, 50 C-t mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Igazából azért akarom újrahúzni a romot, mert elkezdett nagyon melegedni a telóm.
A 3-as TWRP-n kijelzi a hőmérsékletet, 50 C-t mutatott.