- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Hi!
Nekem kb 2 hét kellett mire beállt az aksim a megfelelő üzemidőre. Nem tudom mennyire ismered már ezt a telefont és a funkcióit, de például van egy védett alkalmazások része. Itt lehet állítani, hogy a képernyő kikapcsolása után mi futhat és mi nem. Ha playről telepítesz valamit akkor automatikusan védett státuszba rakja, ergo futni fog amikor nem használod a telefont. Pirossal külön kiemeli, ha nagy fogyasztású alkalmazásról beszélünk. Nálam 2 alkalmazás védett (mind a kettő nagy fogyasztású) és így merül éjjel 1%-ot állandó WiFi és szinkronizáció mellett. Íme egy kép arról amiről írtam:
Csak azért írtam ezt le, mert például G6-nál asszonynak is volt merülési problémája és pont emiatt. Mivel neki ez az első droidos telefonja, még tanulnia kell a használatát. Neki úgy magyaráztam el a legegyszerűbben, hogy ez olyan mint a laptopod, néha nem árt újraindítani, tisztítani, stb.
Remélem segítettem.
-
törölt tag
Az első napokban kell egy kis idő telefonnak, amíg beáll az akksival. Ez valakinél néhány nap, valakinél 1 hét, max. 2.
Nekem teljesen normál módban (nem szoktam semmit külön kapcsolgatni éjszakára) 1 % -ot eszik az akksi, nagyon szélsőséges esetben 2%. Én nem használok ilyen ultra takarékos módokat, mert szerintem alapjáraton nem befolyásolja az akkumulátor fogyasztását. Talán max. hívás közben.
Nem ROOT -oltad a telefont, akkor érdemes feltenni egy Task kezelőt, mert droidhoz tartozó Google programok a háttérben futnak, anélkül hogy tudnál róla (mai droidoknál ez már szerintem alap). Ezek meg jobban fogyasztják az akksit. Igazából ROOT nélkül is fontos lehet, mert az általad feltelepített programok között is lehetnek olyan programok, amik akkor is futnak (ébren tartják a telefont), amikor semmi szükség nincs rá. Nekem egy háttérkép/csengőhang kezelő/letöltő program kb. 20 - 25 % -ot evett le az akksiból 1 éjszaka alatt. Mellesleg van olyan launcher is, ami meg duplázhatja, triplázhatja a fogyasztását egy telefonnak.
daveh:
Bocs, tegnap is láttam már a hozzászólásod, csak elfelejtettem rá reagálni. Az teljesen normális, hogy annak gomban van egy kis holtjátéka. Ilyen a kialakítása, olyan mint a "Sony gomb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest