- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jegenye77
üzenetére
Jelentkeztél a bétára? Mert azon kívül lehet (és van is) más B621. Tehát a hiba lehet a Voda FW -vel is, ha onnan jött.
Néha ilyen hiba orvosolható wipe -val. Természetesen custom recovery nélkül, ami ugye kilövi az OTA -t.
espi38:
B621 -et csak az kapja meg, aki jelentkezett (/jelentkezik) a béta tesztre. B621 egy felkészítő ROM a B805 -re, utána ajánlja fel.Vagy XDA -ról leszeded.
vzoli1987:
Kizártnak tartom, hogy általános Xposed menni fog. Az egyedi fork OS miatt nem megy, amit évek alatt sem tudtak megoldani system ui és témázó gyilkolás nélkül. Az EMUI -nak kb. semmi köze nincs már a droidhoz. Nem azért van probléma.Bár még nem próbáltam, következő hétig semmi időm nincs.
zorb:
A Huawei visszaállítja az eredeti állapotra, ha nem tetszik, de rollback még nincs. Hivatalos frissítés, nem jár garancia vesztéssel. Akkor sem, ha béta. A módosított fixáló, ha nem gyári (nem hiszem, hogy az lenne), akkor neccesebb ügy.Az unROOT sem nyom nélküli, bár kutyát nem érdekli szerintem. Észre sem fogják venni. Generál újratelepítéssel lehetne 100% -ban eltüntetni, ami ugye nem létezik bétából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest