- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
eladogeppc #15494 üzenetére
Anthrax BP Park tavaly nyáron. Ezt egy Xperia S-l csináltam, nincs rajta semmi utómunka. Szóval ha érdekel, akkor még meg is van a telefon, eladó, privátba keress meg. Sötétben is nagyjából hozza, annyi különbséggel, hogy azért már zajos lesz az anyag, de bőven vállalható. Amire oda kell figyelni, hogy túl közel a sztinpadhoz, Barba-Negra pl. a keverőnél állva ha rendesen ki van adva a hangerő a falakra akkor a felvételnél már hallani kis torzítást. Na de ez itt nagyon off mert Xperia S-ről írok.
-
gabancs
addikt
válasz
eladogeppc #15514 üzenetére
Hagyd már ezt a4.4-et! Ezelőtt 2 évvel sem volt, és még is elégedetten használták a telefonokat. Mintha valami nagy durranás lenne a 4.4, különösen a Huawei-en, ami köztudott, hogy kiherélte a 4.2.2-öt is.
-
icemad
nagyúr
válasz
eladogeppc #15511 üzenetére
4.4-et már kiadták a kínai p6-okra. Európába június/július-t ígérik. A szolgáltatói telefonok még később kapják meg. Nekem pl. nem is hiányzik, de valakinek fontos lehet.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
eladogeppc #15511 üzenetére
A lag a legkevesebb hiba ami zavarni fog sötétben videózáskor. Olyan zajt kapsz majd az arcodba, hogy azt hiszed egy hangyabolyban színes ceruza kiárúsítást tartanak.
-
Solad
addikt
válasz
eladogeppc #15496 üzenetére
Helyesbítenék: A legtöbb (vagy összes, kinek mi az igénye) telefon elvérzik sötétben
-
Zlika
aktív tag
válasz
eladogeppc #15494 üzenetére
Sötétben sajnos fényképet sem nagyon lehet jót készíteni.
-
ShadowX
őstag
válasz
eladogeppc #7873 üzenetére
Én elolvastam az összes mobilaréna tesztet mégegyszer, megnéztem hogy ha hosszabbítok csak előfizetést, akkor melyik lesz jobb árban és ezek után aludtam rá sokat (de úgy tűnik nem eleget, mert amikor a nexus4 is szóba jött, akkor a használtak mentek 85K-ért, erre megvettem a P6-ot és rá két napra mindenki 70K-ért kínálta az N4-et...
mindegy, mert erre van 2 év garancia +plusz kötöttem rá biztosítást is, amit a nexusra nem tudtam volna).
-
gabancs
addikt
válasz
eladogeppc #7873 üzenetére
És mi a bajod a G-vel? Egy tuti telefon.
-
gabancs
addikt
válasz
eladogeppc #7870 üzenetére
"Kamera homály meg ilyenek"
Rossz topicban vagy, az már biztos. Az egyik legjobb kamerája van. Tudod mit? Nem kell neked ez a szar, vegyél sony-t.
-
ShadowX
őstag
válasz
eladogeppc #7870 üzenetére
Neked is szívesen megmutatnám a gépemet, de messze vagy. Hétvégén használtam a GPS-t. Soha semelyik telefonom nem talált ilyen gyorsan jelet (Volt Xperia X8, Nexus S, Xperia T, most pedig P6). Kamera homály? Első nap készítettem vele képeket, nincs semmi homály. Laggal még nem találkoztam csak játékokban, de ez vélhetően a 4.4-ben javításra kerül.
A nexus mellett a támogatottság szól, de ha jól emlékszem ott is 2 év a támogatás, az viszont kétséget nem von maga után, hogy még kap frissítést. Próbáld ki mindet pár perc erejéig és azután dönts. Persze csak akkor ha van ilyesmire lehetőség.
-
gabancs
addikt
válasz
eladogeppc #7868 üzenetére
"P6 elég lutri hiába néz ki iPhone-osan, sokan itt szenvednek evvel avval."
Baromság! 1-2 ember.
-
torrrent
aktív tag
válasz
eladogeppc #7839 üzenetére
Én amikor döntöttem h. megveszem akkor a desing feltette az i re a pontot mert eszméletlen szép. Csak ritkán unalmamban játszok vele, ilyen szempontból tökéletes. Én netezek sokat, fényképezek, sms stb, mindenre tökéletes. Raktam fel képeket, ahhoz képest hogy telefon nagyon jó makrókat készít, csak türelem kell.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
eladogeppc #7839 üzenetére
Mindkettőnek van előnye és hátránya.
Ha egyárban jutsz hozzá akkor nexus 4. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
eladogeppc #7462 üzenetére
Ahogy beraktam a voda kártyám elindúlt egy script és lezárta a készülékem
-
torrrent
aktív tag
válasz
eladogeppc #7462 üzenetére
Pozitív.
-
Zsocy155
őstag
válasz
eladogeppc #7457 üzenetére
De azért óvatosan, mert szerintem, ha független is, számla vagy részlet nem fizetés esetén, a szolgáltató le tudja tiltani.
-
bpdjoco
tag
válasz
eladogeppc #7457 üzenetére
Szerviz menü
*#*#2846579#*#*
ProjectMeni/Network setting/Sim card lock
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest