- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbalazs1989
csendes tag
Köszönöm a válaszokat !
-
vbalazs1989
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy aki vásárolt már az Obostore ról annak mennyi idő alatt érkezett meg cucc?
Szóval ha holnap este átküldöm paypal on a pénzt nekik akkor mikorra érkezhet meg a cucc?Köszönöm!
-
vbalazs1989
csendes tag
Nekem ez az első androidos mobilom és nagyon sokat keresgéltem és vaciláltam a mate és a lg 4dx között mert ezek voltak egy áron a szolgáltatónál ahol vettem. Utolag nagyon nagyon elégedett vagyok a "kicsikével" és egyáltalán nem zavar a mérete, eleinte én is féltem hogy nagy lesz de semmi problémám nem volt vele eddig. Nekem nagyon bevált a dolog!
-
vbalazs1989
csendes tag
Valami Updated Music is van a frissítések között remélem javítottak a zenén hogy jobban szóljon
-
vbalazs1989
csendes tag
Sziasztok! Fentebb olvastam hogy független a telenoros készülék, ennek én is örülök csak remélem akkor tényleg bármilyen szolgáltató sim jével megy főleg külföldivel mert mennék külföldre hosszabb távra és nem szeretnék még egy készüléket venni. Remélem külföldi szolgáltatokkal is működik a dolog. Ebben nem nagyon vagyok otthon.
-
vbalazs1989
csendes tag
válasz
Enigmagate #307 üzenetére
Szia egy kérdésem lenn hogyan használod a ketyerét távirányítónak azt nem csak infrás mobillal lehet. Kérlek oszd meg velem hogyan lehet ezt megcsinálni?
Köszönöm!
-
vbalazs1989
csendes tag
Szia sajnos erről nem tudok nyilatkozni mert én ezt rendeltem meg http://www.mobilasz.hu/shop/cikk/29832/HUAWEI/Ascend_Mate/Szilikon_vedo_tok_hatlap_FENYES_FEKETE_HUAWEI_Ascend_Mate
Igazából kicsit óckodok ettől a kinyitogatós dologtól pont az hogy szerintem zavaró lehet egy ekkora kinyitott takaró lap kvázi. -
vbalazs1989
csendes tag
Sziasztok megérkezett minden. Szerintem a tok ár érték arányban viszonylag jó mondjuk én eléggé maximalista vagyok. Szóval maradjunk annyiban hogy jó! A kijelzővédő fólia is teljesen jó minőségű. Én a fekete fényes szilikontokot rendeltem meg a mobilasz.hu-ról. Végeredményben 4500Ft ért kaptam egy teljesen jó tokot és egy teljesen jó védőfóliát. Elégedett vagyok.
-
vbalazs1989
csendes tag
Sziasztok én a mobilász.hu ról rendeltem és augusztus 5. rendeltem és most kaptam az emailt hogy megjött a cucc és kb. a héten ki is hozzák szóval elég gyorsan dolgoznak a fiúk ahhoz képest hogy a megrendelésre nekem azt mondták szeptember elejére jön csak meg. Ha megjön akkor tudok nyilatkozni milyen az árú minősége.
-
vbalazs1989
csendes tag
Sziasztok én innen http://www.mobilasz.hu/modules.php?name=shop&s_op=mobil&manufacturer=51&model=HUAWEI2275 rendeltem a védő tokot meg a kijelzővédő fóliát.
Felhívtak a rendeléssel kapcsolatban azt mondtál kb 2 hét amire megjőn szóval eléggé csak külföldről lehet még szerezni cuccot a készülékhez szerintem. -
vbalazs1989
csendes tag
Sziasztok!
Bár nem ehhez a topichoz illik a kérdés, de egy olyanban kérném a segítséget hogy szerintetek ha a telenotnál vettem mobilt és külföldre kimegyek és ott veszek valamilyen mobilszolgáltatónál valamilyen sim kártyát az működni fog a telenoros mobilommal? Vagy van olyan szolgáltató kimondottan amivel müködik a telenoros mobilom?
Köszi!
-
vbalazs1989
csendes tag
Sziasztok a héten én is vettem egy ilyen fasza kis készüléket és eddig nagyon nem bántam meg öszintén szólva sőt igen kedvező áron jutottam hozzá
.
Telenornál sikerült megvennem és nekem sincsen benne NFC sajna. Bár szerintem ettől még elviselhető a mobil.
Kérdésem az lenne ahogy a frissítést azt hivatalosan csináltad meg vagy valahonnan leszedted a frissebb verziót a mobilhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged