- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
Akit érdekel itt 200 db álló téma pack.
-
zermi
aktív tag
Jó másfél hete van meg a "kicsike" és azt kell, mondjam hogy jobb mint amire számítottam.
A nagy méretett egyből meg lehetett szokni, no meg az ember direkt választ ilyen méretút.
Fekete, szürke színű az anyaghasználat igen jó, összeszerelési, illesztési hibát nem találtam.
Az előlap helykihasználtsága jobb mint pl. a xperia z 2-nek, a kijelző szép színeket ad vissza, a kontraszt is jó.
A fényerősség elég magas a kinti napsütésben is létható. Az igaz, hogy nem egy kezes készülék, de a többi telőt is két kézzel szoktam használni, úgy hogy ebből nem adódott probléma.
Az akksi két napot vígan kibír az én használatommal. Folyamatos szinkron, helymeghatározás, wifi, bt bekapcsolva, fényerő 75 %-on. Me,5lóba menet, ami több mint egy óra hírek, fórumok olvasása, napi programok előkészítése. Napi kb. 80 email, 1-1,5 óra telefonálás.
A GPS pár másodperc alatt talál jelet bent a lakásban is, de a vonaton is.
A kamerával még nem nagyon foglalkoztam, ellőttem egy-két képet amik elfogadhatók. Igaz én mindig azt vallottam, hogy aki jobb minőségű képet akar használjon profibb fényképező gépet. A pillanat megörökítésre viszont tökéletesen alkalmas a beépített kamera.
Az ujjlenyomat olvasó egészen jól teszi a dolgát, az érzékeléshez nem kell az ujjadat elhúzni rajta csak oda érinted és már érzékeli is, plusz még rádásul bármilyen szögben képes felismerni.
Jó dolognak tartom még a navigációs sávon elhelyezett értesítő panel nyitást is.Az elsők között volt, hogy rootoltam a készüléket. Egy-két alkalmazáshoz kell a root, no meg a reklámokat se igen kedvelem.
Jelenleg a ErykineMT7 v1.1.0 romot használom, ami a B137SP03 stock romra épül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest