-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven24
tag
válasz
eladogeppc #4933 üzenetére
Azt nem tudom sajnos,gondolom a dobozon lévő vonalkód számaiból lehetne kiolvasni,csak nem tudom mi alapján.
-
raven24
tag
Én wifivel és mobilnettel használom váltogatva,minden szinkronizáció,kamera,videó néha zene,böngészés operával stb.50%nál 4h 10min SOT van.Nekem egyszer volt ilyen problémám,akkor letiltottam a google play alkalmazást,majd letöröltem a frissitéseit is vagyis gyárira lecseréltem,majd újra engedélyeztem felfrissítette és minden olyan mint régen és 6.0 van rajta B571.
-
raven24
tag
Ezerszer jobb mint a mate 7 gpu-ja,sőt mindene de az akksi,ah marad a Mate 7😁 Nem mindennapi mint az Alma meg a Galaxysok 😁.Majd talán Mate 8 vagy a V10 lesz a következő
-
raven24
tag
Azt sejtettem,de reménykedtem,hogy lesz pàr nem elfogult ember😂
-
raven24
tag
Sziasztok!Kaptam egy S6 csere ajànlatot,szerintetek megérné elcserélni?Jobb hardver,szebb kijelző,de a méret kisebb és az akksi is.Nagyon gondolkodóba estem.
-
raven24
tag
Sikerült, b571 után wipe chache majd factory reset,hibàtlan nem produkàl semmi hibàt,szabad ram 880-920,villámgyors akku idő pàratlan
-
raven24
tag
Sziasztok.Telenoros a készülékem,de ota-n nem látja a frissítéseket,valakit megkérnék,hogy írja le nekem a recoveryből való telepítést
.4.4.2 van a készüléken mehet rá egyből a legújabb vagy sorba kell rá pakolni?Válaszokat előre is köszönöm.
-
raven24
tag
válasz
OutSider17 #4808 üzenetére
Köszönöm szépen!Megéri frissíteni a rendszert?Jelenleg 4.4.2 van a észüléken.
-
raven24
tag
Sziasztok!Nemsokára csatlakozni fogok hozzátok egy fehér színű csodával,nem is akárkitől vásárolom,Kormos Villő magyar olimpikontól(tényleg) nagyon,de nagyon jó áron és nagyon megkímélten,még android 4.4.2-vel,majd lenne hozzátok pár kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest