- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irogep
csendes tag
válasz
TheBikerider #65 üzenetére
Szia!
Nekem az előző telóimon Huaweiek mindig volt gomb világítás. És ez előre engem is zavart, hogy ezen nincsen.
De annyira jó teló, hogy ettől még simán megvettem.
És rá kellett jönnöm minimálisan sem hiányzik a megvilágítás. Mivel az ember 2 hét használat után (még akinek nem huawei telója volt azelőtt is) simán tudja hol melyik gomb van. A teló meg van elég nagy, hogy az ujjaddal világítás, de odanézés nélkül is eltaláld a gombot simán.
Sőt éjszaka nem is bánom, hogy nem kezd el bele világítani élesen a szemembe. Úgyhogy ez szerintem nem gáz egyáltalán. Valszeg ezért is álltak át erre, mert rájöttek két hét nyomkodás után úgy is vakon is tudja már az ember kezelni.
Úgyhogy ez nem kell, hogy elijesszen bárkit is. Főleg, mert amúgy kifogástalan telefon!!! -
szupermacs
veterán
válasz
TheBikerider #62 üzenetére
Biztosan merítené a gombok háttérvilágítása is a nem cserélhető akksit. Vagy ránéztek a többi gyártó eladásaira is akiknek szintén volt háttérvilágítás nélküli telefonja és azt mondták, hogy akkor ők is belevágnak ebbe.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TheBikerider #52 üzenetére
En is ezen gondolkodtam tegnap. Filleres alkatresz lehet kb, azt is ketlem, hogy nagyon vastagitana. Az oke, hogy a dragabb modellek jobban felszereltek, de nem hiszem, hogy valaki csak emiatt venne mondjuk egy 10-15 ezerrel dragabb Huaweit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest