- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei G510
aka Huawei U8951 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oti8484
újonc
válasz
Sada129 #1097 üzenetére
Üdvözletem!
G510
Nekem sem sikerült.Minden módon megpróbáltam már.
Viszont a voda oldalán találtam egy érdekes mondatot.
"Problémát okozhat, ha a felhasználó kártyafüggő telefonra kísérli meg feltelepíteni a független készülékekhez tartozó frissítést." Lehet,hogy a voda a hunyó?
Ezt A T-nél nem tapasztaltam.A T-s samsung simán frissített. -
riki
senior tag
válasz
Sada129 #1068 üzenetére
Köszi az infót. A frissítés nekem sem megy, boot-nál elszáll. Mint, ha a vid & pid érték nem stimmelne.de lehet ,hogy nem jól értelmezem a kiírást. Ha valakinek sikerül ,"normális módon "azt megosztaná ,azt nagyon megköszönném
A Huawei-nél kiadnak egy frissítést és nem tesztelik ? Lg,Concorde,-nál még így nem jártam. Gond nélkül lefutottak.
-
-
ktmt
aktív tag
A B170 a legutolsó hazai hivatalos firmware G510-0100-ra, tehát nem kell frissíteni, ha nem akarsz. A B193-as már megjelent OTA frissítés formájában, de letölthető update-ot még nem láttam sehol (ha valaki tud linket, ossza meg).
Bármi más telepítéséhez root és bootloader unlock kell. -
-
-
-
Bóti
senior tag
Szia!
Tudom, hogy azt írtad, hogy nem szeretnéd szétmókolni a telót, de én most annyira elégedett vagyok vele, hogy ihajj.
Megvettem, nyitottam a bootloadert (garivesztés nélkül lehet), feltettem a TWRP recovery-t, és mivel majdnem ugyanaz a teló, mint az Y300, ezért lelkes felhasználói tábor van mögötte. Rengeteg custom ROM van rá, miui-tól kezdve lewaOS, sőőőt még CyanogenMod is.
Nekem jelenleg a MoDaCo-n lévő CM buildek egyike, a Dazzozo-féle CM 10.2 (Android 4.3.1) van rajta (hamarabb voltam 4.3-on, mint a Galaxy S4), swappel megtámogatva a RAM-ot tökéletesen működik, nincsenek újrarajzolások, végre a böngésző sem tölti újra az oldalakat, és gyors, mint a szél.
Nem kell sokat szenvedni vele, BL nyitás, TWRP, full wipe, aztán jöhet a CM (ami online, akár naponta frissíthető, bár nekem az október 23-i build van fent), és végül a GApps, majd a swap, és annyi.
Igaz, hogy a CM-ben nincs NFC (bár joestone buildjében még az is van), meg van egy-két apró bug, de nekem nagyon bevált.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szia én 3,5 hónapja vettem, telefonálásra, netezésre ,sms és nagy ritkán online tv nézésre használom csak, nincs agyonbaszva appokkal sem, és nekem tökéletesen bevált.Én készülékcserével hoztam ki a Vodától, nem ezt akartam de az eladó csaj rábeszélt , hogy ezzel jobban járok mint bármelyikkel ami akkor volt elérhető és igaza volt nem bántam meg.Szerintem te se fogod ha csak arra használnád amiket leírtál
-
Alister71
nagyúr
Tulajdonképp megéri az árát, de én is most készülök eladni, tuti nem vennék másikat. Az 512 mega ram és az Andreno 203 megöli.
Annyira kellett volna bele az 1 giga ram, Mint Bartosnak a koccintós.
A 4.5-ös IPS és a 2 magos cpu egy picit a szürke közép felé emeli, és néha az emberbe azt az érzetet kelti, hogy nem egy sima közepes mobilt vett, de a gagyi kamera, az 512 mega ram meg hasonló gyengeségei mindig visszarántanak a realitás talajára.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Bóti
senior tag
28ért mindenképp megéri.
2 gyenge pontja van: a ram, meg a vga videó.
Amit még régebben linkelt be Vader, ahol a root le van írva angolul, ott ha jól olvastam, már a bootloader nyotás is megvan. Ha az megvan, akkor nemsoká custom kernel/rom. Kernel megoldja a ram problémát (swap), a custom rom meg a 720p-t, és akkor tökéletes lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest