- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
-
Soulfly842
addikt
Okosan csinálják.
Előbb brandet építenek. Számukra elenyésző százalékot beáldoznak a nyereségből - azért, hogy a tömeges meggyőzés ereje erősebb legyen. Ez kényszerhelyzet pl. egy Samsung számára is. Szolgáltatói kínálatban pl. jóval ár alatt lehet elvinni ennek köszönhetően egy-egy samsung modellt is (pl. a karácsonyi dömpingben 20E körüli áron volt P9 lite okosórával, illetve a Samsung A5 ~15E körüli bluetooth fülessel - biztos csak véletlenül).
Ahogy meg lesz a tér és a piachódítás kicsit faragni fognak középkategóriában a nyereségen (a faragást persze itt számukra kedvező irányba értve).
-
.Szaki.
addikt
Egyáltalán nem rossz telefonok, nekem Honor volt, alapvetően a kötelezőket hozza, és modellfrissítésekkor látható az is, hogy mennyire fejlődnek. Más kérdés, hogy ez az árakon is meglátszik.
Annyi lehet elsőre szokatlan egy Android felhasználónak, hogy a Huawei/Honor felületén nincsen úgynevezett menü, hanem a főképernyőre és jobbra, további oldalakra rakja ki az appokat. Egyébként szerethetőek, különösebben nincs is velük gond. Az egyedüli dolog, ami nagy negatívum szerintem, az a Gorilla Glass hiánya. Nem tudom az újabbakra raktak-e, de például a Honor X szériákon a mai napig nincsen, amiért azért jár a dádá.
Egyébként szerintem a Huawei épp most járja be a Samsung útját.
-
mantequilla
aktív tag
Ugyanott szervizelik mint a samsungot, a telemaxban .
Nekem honor 8 van, en is tartottam a kinai markatol eleinte de nem bantam meg, korrekt darab. Viszont jo lenne ha nem allnanak be a sorban a nagyok koze de ez talan elkerulhetetlen. Egy 3 eve a samsung sem volt egy arban az iphone-nal most meg versenyeznek...
-
Matada2.3
veterán
Vajon azért csinálják ennyire jól, mert még nem kényelmesedtek bele a helyzetükbe? Nehogy aztán elsamsungosodjanak.
Finn the human
-
nyisziati
veterán
-
etohun
aktív tag
Mindenesetre a február 26-ot nagyon várjuk, a p10 nagyon fontos mérföldkő lesz nekik, hiszen akár az usába is eljuthat, a mate 7 után
-
janeszgol
félisten
Plusz 15 ezer új boltot/szervizt nyit Európában a cég.
-
xmaas
őstag
Ha igy folytatjak az arazast nem is csoda nem lesz tobb novekedes lassan annyiba kerul mint egy Iphone vagy Samsung es azert azoktol messze van kicsit ismertseg /szerviz szempontjabol nem engedhetne meg maganak ilyeneket mert nincs annyi "marka fanatikus " rajongoja .
Volt a jo kis beeteto periodus korrekt keszulekek olcsoert most meg ahogy megy a biznicc puff mar sehol sincsenek a jo arak amiert szerettek az emberek a markat ,lassan csak egy lesz a nagyok kozul amit megse kedvelnek annyira mint Samu/Apple
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó