- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te most miről beszélsz? Volt már tapasztalatod is vagy csak osztod a hülyeséget?
Igazán nem akarlak bántani, de olvasd már vissza a hsz-eidet, légyszíves. Mindegyik alaptalan, egyikben sincs semmi tény, adat vagy hasonló, amikben az AMD-t pocskondiázod.Ellentétben veled és a hasonlóan elfogult emberekkel, nekem a 720p még egy 2500+ Barton és 7600GT együttesen is szépen muzsiált, de az X2 4000+-on az értelmesen kódolt és nem mindenféle gány L5.1 és egyéb elborult beállításokkal kódolt cuccok gyönyörűen futnak és futottak HD 2600 XT, HD 3850 és most a HD 4670-en is. Még az elborultak is, bár alapból a DXVA támogatással kódoltakkal foglalkozok többnyire, a többi - ilyen szempontból figyelmetlen - munkával kevésbé.
Hihetetlen, hogy olyat akasz ráerőltetni másokra, aminek még értelme sincs...
Enszuke:
"Egy videonal szerintem nem az hatarozza meg, hogy jo-e, hogy milyen codec milyen beallitasaival keszult. A pentium3-as idokben minden mai hd film rossz volt? Vagy esetleg a gepek voltak gyengek hozza?"De, csakis az. Mivel ma minden (!) 1 éven belül kiadott rendszerre lehet olyan módon kódolni, hogy az tökéletesen és akadás nélkül menjen, ezek lesznek mérvadóak és nem a többi. Ami nem megy (DXVA támogatás különösen ide tartozik, mert attól nem jobb egy release, hogy megtörjük a kompatibilitást), az lesz a rosszabb és nem az én gépem, ami nem viszi!
Otthon kipróbálom majd BigBear videóját, de szerintem marhára nem lehet köze a kódolás elborultságának és a nnak, hogy AMD vagy sem.... Ez nem összevethető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged