- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te most miről beszélsz? Volt már tapasztalatod is vagy csak osztod a hülyeséget?
Igazán nem akarlak bántani, de olvasd már vissza a hsz-eidet, légyszíves. Mindegyik alaptalan, egyikben sincs semmi tény, adat vagy hasonló, amikben az AMD-t pocskondiázod.Ellentétben veled és a hasonlóan elfogult emberekkel, nekem a 720p még egy 2500+ Barton és 7600GT együttesen is szépen muzsiált, de az X2 4000+-on az értelmesen kódolt és nem mindenféle gány L5.1 és egyéb elborult beállításokkal kódolt cuccok gyönyörűen futnak és futottak HD 2600 XT, HD 3850 és most a HD 4670-en is. Még az elborultak is, bár alapból a DXVA támogatással kódoltakkal foglalkozok többnyire, a többi - ilyen szempontból figyelmetlen - munkával kevésbé.
Hihetetlen, hogy olyat akasz ráerőltetni másokra, aminek még értelme sincs...
Enszuke:
"Egy videonal szerintem nem az hatarozza meg, hogy jo-e, hogy milyen codec milyen beallitasaival keszult. A pentium3-as idokben minden mai hd film rossz volt? Vagy esetleg a gepek voltak gyengek hozza?"De, csakis az. Mivel ma minden (!) 1 éven belül kiadott rendszerre lehet olyan módon kódolni, hogy az tökéletesen és akadás nélkül menjen, ezek lesznek mérvadóak és nem a többi. Ami nem megy (DXVA támogatás különösen ide tartozik, mert attól nem jobb egy release, hogy megtörjük a kompatibilitást), az lesz a rosszabb és nem az én gépem, ami nem viszi!
Otthon kipróbálom majd BigBear videóját, de szerintem marhára nem lehet köze a kódolás elborultságának és a nnak, hogy AMD vagy sem.... Ez nem összevethető.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest