Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

válasz marcias #62 üzenetére

Te most miről beszélsz? Volt már tapasztalatod is vagy csak osztod a hülyeséget? :(((
    Igazán nem akarlak bántani, de olvasd már vissza a hsz-eidet, légyszíves. Mindegyik alaptalan, egyikben sincs semmi tény, adat vagy hasonló, amikben az AMD-t pocskondiázod.

Ellentétben veled és a hasonlóan elfogult emberekkel, nekem a 720p még egy 2500+ Barton és 7600GT együttesen is szépen muzsiált, de az X2 4000+-on az értelmesen kódolt és nem mindenféle gány L5.1 és egyéb elborult beállításokkal kódolt cuccok gyönyörűen futnak és futottak HD 2600 XT, HD 3850 és most a HD 4670-en is. Még az elborultak is, bár alapból a DXVA támogatással kódoltakkal foglalkozok többnyire, a többi - ilyen szempontból figyelmetlen - munkával kevésbé.

Hihetetlen, hogy olyat akasz ráerőltetni másokra, aminek még értelme sincs... :U :O

Enszuke:
    "Egy videonal szerintem nem az hatarozza meg, hogy jo-e, hogy milyen codec milyen beallitasaival keszult. A pentium3-as idokben minden mai hd film rossz volt? Vagy esetleg a gepek voltak gyengek hozza?"

De, csakis az. Mivel ma minden (!) 1 éven belül kiadott rendszerre lehet olyan módon kódolni, hogy az tökéletesen és akadás nélkül menjen, ezek lesznek mérvadóak és nem a többi. Ami nem megy (DXVA támogatás különösen ide tartozik, mert attól nem jobb egy release, hogy megtörjük a kompatibilitást), az lesz a rosszabb és nem az én gépem, ami nem viszi!

Otthon kipróbálom majd BigBear videóját, de szerintem marhára nem lehet köze a kódolás elborultságának és a nnak, hogy AMD vagy sem.... Ez nem összevethető.

Új hozzászólás Aktív témák