Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Nem csak arról van szó hogy itthon nincsenek ilyen szintű akciók, hanem mint az előbb említettétek, drágább a telefon előfizetéssel (!!) mint függetlenül kisboltban. Ez vajon hogy van? Mert azt megértem, hogy kártyával drágább, de hogy ennyivel!? Nagyon ritkán éri meg mostanában szolgáltatónál telefont venni, semmi akció, semmi.
-
ladapower
tag
Én 17 fontot fizetek a Desire telóért és ingyen kaptam
3 a szolgáltató (UK, London)
Asszem az otthoni árak elbújhatnak az itteni árakhoz képest...
-
Hunter2
addikt
kíváncsi lennék a magyar árakra, tetszik ez a telefon meg vennem is kéne valamit de ez biztos lesz minimum 90k (de inkább több)
-
svili
tag
Vajon a hazai T és Voda mikor fog egy ilyen konstrukciót kínálni?
Költői a kérdés, hiszen majd' mindannyian tudjuk, hogy sohanapján... 6000 HUF körüli előfizu és vihetem ingyé' a telefont - hoppá, belelógott a kezem a bilibe és felébredtem.
Az itthoni rögös valóság egyelőre az, hogy a Telenor (leánykori nevén Pannon) 30-40%-al drágábban kínál egyes HTC modelleket, mint egy "közönséges" üzlet függetlenül, gyári garanciával - no comment .. ez van kérem, itten a gyarmaton a bennszülötteknek...
.
-
sputnick
tag
"A fórumunkban operátortól függetlenül tömegével jönnek azok a beszámolók, amelyben több tízezres havi forgalom után a felhasználó kemény 1-2 ezer forintos kedvezményt kap egy telefon árából, ha hosszabbít. Ez kritikán aluli hozzáállás, aki már két, esetleg több éve bizonyítja, hogy jól fizető, magas költésű ügyfél, az igenis megérdemli, hogy a szolgáltató jelentős kedvezményt adjon."
sajnos igaza van. -
Lennier
tag
-
rezme
tag
hát sztem ez a teló eléggé felesleges, mondjuk manapság sokról elmondható
-
lindermen
senior tag
7ezer forintos tarifa esetén ingyen van a telefon???
Ez felháborító, mármint az, hogy itthon meg 10 ezres havidíjas díjcsomagra (arra 2 éves hűséggel) engednek 5-10 ezer forintokat a telefonok árából -
Straw
senior tag
Én még mindig nem értem mi a reteknek 5 Mpixeles kamera erre a gépre, tuti hogy 6-7 ezressel olcsóbb lenne, és különben is azon a kijelzőn akkora képet nézni, nem hiszem hogy a felhasználó élmény netovábbja lesz.
-
>-48-<
aktív tag
Mondjuk az a 10 font különbség havonta nekem megérné a desire-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest