- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Nem csak arról van szó hogy itthon nincsenek ilyen szintű akciók, hanem mint az előbb említettétek, drágább a telefon előfizetéssel (!!) mint függetlenül kisboltban. Ez vajon hogy van? Mert azt megértem, hogy kártyával drágább, de hogy ennyivel!? Nagyon ritkán éri meg mostanában szolgáltatónál telefont venni, semmi akció, semmi.
-
ladapower
tag
Én 17 fontot fizetek a Desire telóért és ingyen kaptam
3 a szolgáltató (UK, London)
Asszem az otthoni árak elbújhatnak az itteni árakhoz képest...
-
Hunter2
addikt
kíváncsi lennék a magyar árakra, tetszik ez a telefon meg vennem is kéne valamit de ez biztos lesz minimum 90k (de inkább több)
-
svili
tag
Vajon a hazai T és Voda mikor fog egy ilyen konstrukciót kínálni?
Költői a kérdés, hiszen majd' mindannyian tudjuk, hogy sohanapján... 6000 HUF körüli előfizu és vihetem ingyé' a telefont - hoppá, belelógott a kezem a bilibe és felébredtem.
Az itthoni rögös valóság egyelőre az, hogy a Telenor (leánykori nevén Pannon) 30-40%-al drágábban kínál egyes HTC modelleket, mint egy "közönséges" üzlet függetlenül, gyári garanciával - no comment .. ez van kérem, itten a gyarmaton a bennszülötteknek...
.
-
sputnick
tag
"A fórumunkban operátortól függetlenül tömegével jönnek azok a beszámolók, amelyben több tízezres havi forgalom után a felhasználó kemény 1-2 ezer forintos kedvezményt kap egy telefon árából, ha hosszabbít. Ez kritikán aluli hozzáállás, aki már két, esetleg több éve bizonyítja, hogy jól fizető, magas költésű ügyfél, az igenis megérdemli, hogy a szolgáltató jelentős kedvezményt adjon."
sajnos igaza van. -
Lennier
tag
-
rezme
tag
hát sztem ez a teló eléggé felesleges, mondjuk manapság sokról elmondható
-
lindermen
senior tag
7ezer forintos tarifa esetén ingyen van a telefon???
Ez felháborító, mármint az, hogy itthon meg 10 ezres havidíjas díjcsomagra (arra 2 éves hűséggel) engednek 5-10 ezer forintokat a telefonok árából -
Straw
senior tag
Én még mindig nem értem mi a reteknek 5 Mpixeles kamera erre a gépre, tuti hogy 6-7 ezressel olcsóbb lenne, és különben is azon a kijelzőn akkora képet nézni, nem hiszem hogy a felhasználó élmény netovábbja lesz.
-
>-48-<
aktív tag
Mondjuk az a 10 font különbség havonta nekem megérné a desire-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile után a Vodafone is az ingyen elvihető modellek között vette fel a kínálatába a HTC mérsékelt árú Android alapú üdvöskéjét.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest