- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAPZC96
csendes tag
Igen akartam is írni kb úgy mozog mintha 522mb ram lenne benne...
Semmi merülés simán másfél nap erős igénybevétel mellett.
17szazalek a play áruház a többi 1szazalek.
Most ismét egy hard reset utan vagyok megpróbálom az alkalmazasaimat egyesével letölteni nem pedig Google biztonsági mentesbol és hátha ki szurom melyik után akad be -
GAPZC96
csendes tag
Nem tudom van e meg itt valaki,aki talán tudna segíteni.Nehany napja vettem egy ilyen készüléket és sajnos már a belakast követoen észre vettem hogy valami nem stimmel.A menü felugrasa kb 5 másodperc,borzasztoan laggol a telefon minden érintése,ablakok közti váltás több mint 3masodperc,lapozas a face szinte lehetetlen.Gyari vissza állítás után kb fel óráig tökéletesen működik aztán megint kezdi.Tegnap a képernyő felebredese kb 8masodperc volt onnantol kezdve hogy a gombot be nyomtam.Hard reset is meg volt bekapcs és hangero gombokkal.Fel óra után szintén ugyanaz a hiba.Most a hsz.-t írva is én már két szóval előbb vagyok mint ahogyan a billentyűzet reagálna.
Valakinek estelgeg valami ötlet hol keressen a hibát.Szinte csak a gyári alkalmazások vannak rajta már mindent letoroltem.Ki-be kapcsolás után a telefon szintén tökéletesen működő képes.(kb fel óráig)
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest