Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz mocsyzozi #1920 üzenetére

    Ez sem perdöntő bizonyíték, hogy sz@r a szervizháttér vagy hogy többnyire problémás a szervizelés. Ez még mindig csak egy rossz tapasztalat.
    Sajnálom, hogy így jártál... :(((
    Ettől függetlenül egy centivel nem lennénk előrébb vagy érezném magam nagyobb biztonságban a hírhedt Telemax szervizzel. Olvass csak bele mondjuk a Samsung topikokba, akár az S8/S8+ közös topikjába vagy Huawei P9 stb. Karcosan, ütésnyommal, nem működő funkciókkal, kihagyott csavarral, illesztési hibával stb stb küldték vissza és szó nem esik a szervizelés utáni IP védettségről, ami ezek után erősen megkérdőjelezhető.
    Rengeteg a panasz, ahogy a Sony szervizre is... :((
    Sajnos egyik gyártó egyik készüléke mellett sem lehet érv vagy ellenérv a szervizháttér, oké szép dolog a Huawei vip garancia (3-3-3), de a szervizelés minőségét nem befolyásolja.
    Talán az Apple, de ott sincs kolbászból a kerítés, közvetve is tapasztaltam és olvasható is jó pár panasz.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák