2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Egy HTC mobilra is befutott az Android Pie

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Raul Gabriel

De nem az U12+-ra, hanem egy tavalyi darabra: a 720,3 megabájtos telepítőcsomagot az U11 Life kapta meg.

Hirdetés

Még mindig van egy bő hónapjuk a gyártóknak, hogy az Android Oreo tavalyi, nyögvenyelős startját lepipálják, és manapság annyi közel vegytiszta, Android One rendszerű készülék van piacon, hogy erre reális az esély. Az első HTC, amely Android 9 Pie-ra frissül, ugyanennek a szériának a tagja: nekünk kifejezetten tetszett a középkategóriás U11 Life, ami Android Oreóval startolt el.


[+]

Egy Twitter-bejegyzés szerint Európában megindult a pités frissítés közzététele, meglepő módon októberi biztonsági hibajavító csomaggal, persze egy sor Android 9-es újdonság mellett. A csomag 720,3 megabájtot nyom, és mint mindig, a közzététel fokozatos, azaz nem minden készülék kapja meg egy időben. Közben persze piacra került az U12 Life és ugyebár az U12+ is. Remélhetőleg hamarosan ők is megkapják a 9-es főverziót.

Előzmények

 • HTC U12 Life - élettelen

  A HTC U12 Life a frissebb hardver ellenére is lényegesen szerényebb, mint a U11 Life, sokkal kevésbé hasonlít a csúcsmodellre, cserébe stabil és igen csinos eszköz. Viszont semmi emlékezeteset nem tud felmutatni.

 • A nagy fotós és videós teszt (2018)

  Nyolc csúcstelefon mérettetik meg mozgó és állóképes összehasonlításunkban, ezúttal pedig a Kedves Olvasók szavazhatnak, melyik tetszik nekik a legjobban.

 • HTC U11 Life - életrevaló

  A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.