- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
epsilon
csendes tag
Bő 1 hete vettem egy Trophy-t, függetlenül, 79E-ért. Először mondjuk Optimus 7-est akartam, már majdnem meg is rendeltem, de biztos ami biztos elmentem a Media Marktba, hogy kézbe vegyem vásárlás előtt... Mit mondjak, nagy csalódás volt. Fém hátlap ide vagy oda, az egész egy nagy és nehéz tepsi, ami sehogyan sem simult a tenyerembe. Egy kézzel lényegében lehetetlen kezelni. Aztán a fizikai gombok. Az egy dolog, hogy a gombok már kezdtek meglazulni, de ez még belefér; ami viszont sokkal jobban zavart, hogy a miközben az ember érintéssel villámgyorsan közlekedik az alkalmazások között, olyankor kifejezetten zavaró, hogy van 3 olyan gomb, amit "erővel" (nem érintéssel) kell nyomni. Szóval az Optimussal nem lettem jóban. Következett az Omnia 7. Ez már barátságosabb volt, egykezes használatot illetően határeset. Fizikai gombból is csak 1 van, ezt már inkább kellemesebb volt használni. Na de valahogy még mindig féltégla benyomásom volt tőle. Aztán jött a Trophy. Fél perc se kellett, hogy tudjam, sem fém hátlapra, sem fizikai gombokra nem lesz többet szükségem. Kellemes puha hátlap, halálpontos érintőgombok, elegáns design. Ja és egy kézzel is kezelhető, bár a sarkok eléréséhez picit nyújtózkodni kell... Egyszóval lehet, hogy hulladék a kamera (ja, ezt még ki sem próbáltam, de a telefonos fényképezés totál nem érdekel), meg nem bővíthető a memória, stb. stb., de a HTC-nél tudnak valamit (ha mást nem, nekem telefont gyártani). Szal én csak azt mondom, mielőtt bárki telefont vesz, vegye a kezébe (úgy értem, amit meg akar venni). Fél perc, nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jövedelem
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest