Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pappy
csendes tag
tiszta hülyék vagytok
beszélitek itt, hogy nem megy a rádió csak gyári fülessel, nekem ment a sajátommal is, ami maxell, először nehezen találtam rádiót, de amikor 2. próbáltam megtalálta az összeset, és most már működik is, bár nem használom
a GG-re én is kiváncsi lennék, mert még mielőtt itt olvastam kerestem hogy mivan de nemigazán találtam.. azért amíg nem rendelek fóliát, rávágtam ideiglenesen egy iphone 3gs anti-fingerprint fóliát, igy alul felül kilóg, de már így is összeszedett pár vékony karcot 1 hónap alatt:-) ez a tok amit linkeltetek ez pattintós? vaterán néztem 2000ft körül szilikon tokot, azthiszem brando, az is jónak tűnik, és barátibb mint 4-5k
-
válasz
Valentino K.
üzenetére
Olyan videót nem találtál még, ahol egy poros ronggyal dörzsölik a képernyőt? Továbbra is triviális, hogy ezek az anyagok amiket soroltál nem bántják a Gorilla Glasst... De a sima üveget se feltétlen.
-
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem úgy napi ~3 óra zene, ~1,5 óra netezés, amiben van facebook, fórumozás, flickr képnézegetés, meg ilyesmi, a levelek egyből érkezésre állítva, menet közben gprs/edge/hsdpa(sajna melóban elég hadilábon áll a térerő, plusz határ közelében is van), itthon wifi, közben sms/telefon, bekapcsolva a GPS(ugye a htc időjárás-előrejelző használja is) és így ha reggel leveszem, este teszem fel töltőre(de volt, hogy este alvás alatt is ment, és csak reggel tettem fel). Nameg azért nyomkodom is, dehát ezért vettem

Végül is szerintem nem rossz, pláne, hogy az előző 5530-am aktív net meg GPS hiányában nélkül ment ennyit..

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Van, és 24/7-ben aktív is

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Detto

Bár nálam a 2 napos üzemidö csak álom
Azt meg azért vegyétek figyelembe, hogy itt ha ottvan a nevében a 7-es, ha nincs, gyakorlatilag ugyan arról beszélünk, de ha az omnia, vagy optimus mellöl hagyod le, az már egy kicsit más tészta..

-
opeter87
senior tag
GG vagy nem GG ezen az oldalon GG van.
az hogy HTC Trophy vagy HTC 7 Trophy nekem ez utóbbi van a dobozára írva.
egyébként közel 1hónap használat utan is azt mondom, hogy jó kis teló. De a mango már nagyon jöhetne.
a marketplace-szel az a baj, hogy az AppStorehoz hasonlítom, amihez képest nincs alkalmazás.
akkumlátor nekem átlagba simán megy 2 napot és most voltam külföldön, ahol nem volt net (wifi sem), így 4 napot is kibírt. Ez az iPhone konstans 1 napja után kellemes meglepetés! -
válasz
Valentino K.
üzenetére
Csak annyi a baj, hogy nem tudod, a Gorilla Glass üveg mire is jó. Nézegesd meg jobban a marketingoldalt a Corningnál, aztán gondolj bele, hogy a porban/homokban lévő kvarckristályok keményebbek-e az üvegnél, és hogy mi történik, ha poros zsebedben/tokban a kettő összedörzsölődik.
Mivel GG, csak hajszálkarcaid lesznek. De nem csodaszer.
Nem véletlen, hogy mindig csak késsel meg egyéb puha dologgal demóznak
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Persze azért lehet benne némi buktató.
Ugyanis a Mi Trophynkat, HTC Trophy 7-nek híjják, így forgalmazzák itt az EU-ban pl., és Verizonnak készített változat (amely 16GB-os), azt nevezik sima Trophynak. A GG oldalán csak Trophyt írtak, szóval lehet, hogy csak a Verizonos változaton van ilyen.
A teljes igazságot talán sosem tudjuk meg, szóvak azért ne csuszatold.

-
Blyan
félisten
válasz
Valentino K.
üzenetére
Adtam linket a GG gyártó oldalról, csináltam képernyőképet, és most kapsz megint, ennél többet nem tehetek érted. Esetleg még kérdezd meg a HTC-t, hátha letagadják.

Az meg egy emeletes baromság, hogy a GG nem karcolódik, csak ellenállóbb, mint a sima üveg, főleg a felületére ható erőkkel szemben (értsd, nem törik be, ha leejted a földre).
-
Valentino K.
senior tag
Ezt a listát te hol látod?
Szerintem ez fasság, mert olvastam már pár Trophy-s tesztet, de egy helyen se említették a GG-t, sőt, még a honlapon sincs ilyen.
Azért is furcsa, mert bár tokban hordom a telót a kezdetektől, van kb 2 helyen egy hajszálvékony 2-3 mm hosszú karcolás.
Tehát én nem nagyon hiszem, hogy GG a képernyő, de cáfoljatok meg
-
Valentino K.
senior tag
Asszem a Heromnál is csak gyári fülessel ment a rádió, bár sose használtam, úgyhogy számomra nem nagy érvágás, mégis érthetetlen s megmagyarázhatatlan számomra, hogy miért van ez a korlátozás.
Én Speedshop-ról rendeltem 4.990Ft-ért egy gyári HTC-s fekete bőrtokot, ilyen kis kihúzható bigyóval lehet kiszedni a telefont. Nagyon jó, ha fejjel lefelé tartom, akkor se esik ki belőle a készülék, s nem is lesz tőle brutál vastag. Simán farmerzsebben elfér kényelmesen, nem érzem, hogy nyomna. Egy baja van, ha a telefon teteje van nyílásnál, akkor a farmerzsebben lévő szöszök belemennek a hangszóróba, így ajánlatos fordítva belerakni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak ajánlani tudom!
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én akarok, de eddig 2x1000 Ft-t dobtam ki méretre szabható fóliára, mert egytől egyik egy rakás szarok voltak, méretre vágott, normális minőségűt(pl Brando) meg eddig sehol nem kaptam..
Pedig az 5530-amra egy olyat pakoltam(mármint Brando) tavaly augusztusba, és a mai napig fentvan rajt, pár mikrokarccal mindössze. Na egy olyan kéne azért erre is, biztos, ami biztos

-
Srácok, a kijelzője a Trophy-nak Gorilla Glass? Valahol azt írják, hogy igen, valahol, azt, hogy nem.. Ki azért nem próbálom

Egy másik kérdés.. Konvertáltam filmeket a telefonhoz, és hagytam azt az opciót a képméretnél, hogy "original as input", ami a divx filmeknél nem tűnt fel, de mikor egy 720p-be botlottam, ott igen, ugyanis a zune nem volt hajlandó feltenni. Ok, semmi értelme a telón ilyet nézni, de azért furcsállom, tekintve, hogy 720p mp4 amit fel akartam tenni és elméletben a kamera is ilyet vesz fel, azt meg lejátssza ugye..

-
Inarus
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Kíváncsi vagyok, vajon hány HTC-nél van így.
(#373) Napfénysüti: Az a durva, hogy elviekben nem kell legyen külön antenna. Ezért akadtam le. Itt van előttem két LG, egy Nokia és egy myPhone (a nagyimobil szériából), a szomszéd szobában két Samsung, ezek közül csak az egyik samuról nem tudom, hogy megeszi a panasonic "fejest" antennának. A többi igen.
-
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ácsi! A csak fülessel és csak gyári fülessel dolog közt nagy a különbség.

Vagy annyi konkrét példa van erre?
Nokiáknál nem így van, LG-knél sem így van. Samsungok egy részénél sem így van, én összességében nem is hallottam ilyen hülye megoldást, főleg nem a 2010-es évben. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát nemtudom, az 5530-amhoz ha egy darab drótot kötöttem jack dugóval, az is megfelelt antennának, itt meg csak a gyári füles? Érdekes..
Na mindegy, amennyit kellett volna, annyit ki tudok hagyni..
-
válasz
Valentino K.
üzenetére
És igazad van, a gyári fülessel megy a rádió. Hát ez akkora..
Legalább adtak volna akkor egy normális fülest hozzá, ne ezt a kacatot..
Jó, nem hallgatok sokat rádiót, de ez akkor is LOL..
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni, mivel hogy a telóhoz kapott fülest ki se csomagoltam, s ha jól tudom, abban van a jelvevő. Btw miért nem a telefonba rakják? Gondolom nem igényel nagy helyet, s nem dobja meg a teló súlyát.
LAST FM klienst használ valaki? Lehet láma kérdés lesz, de a LFM-re elő kell fizetni? Csináltam egy accot de nem működik a lejátszás a telón lévő kliensben. -
Skacok, nálatok a rádiója milyen? Nálam valami csapnivaló
Gyakorlatilag alig fogja az adókat, van, amit nem is sikerül vele.. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Valentino K.
üzenetére
Haladunk, haladunk. Viszont mostanában nincs sok új, ezek szerint mindenki elégedetten használja.

-
Valentino K.
senior tag
Tyű, jó sok hozzászólás van már itt. Év elején néztem a topicot, amikor megkaptam a trófeámat, s akkor még 158 volt

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na szép, nekem fontot zároltak. 4x
Lehet, hogy ez némi változás előszele... 
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mármint egy Fontot, nem?

Elvileg visszakapod, de én még nem kaptam hírt erről.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na megpróbáltam vásárolni. Azt írta a bankkártyám nem valid de sms-ben zárolt 1 Ft-ot az MS.
Most akkor pontosan mi van? Gondolom nem tudnék vásárolni így.
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na de az a nagy beszámolóval még lógsz...

-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem bal oldalon fent van.
quickplay collection marketplace social
Így vannak nálam a menük -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Állítsd át a windows területi beállításainál a helyed UK-ra, és akkor ott lesz

-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Marketplace->Apps->azt ott bal oldalt vannak a kategóriák, vagy jobb oldalt a keresősáv.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nálam is fent figyel trial-ban
Megvenni még ezt nem akartam, mert nekem annyira nem létszükség, meg ki akarom várni, mi lesz az Ovi Maps-el 
Én google maps-en kerestem valami jó környékbeli londoni címet

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én úgy csináltam, hogy gépen, Zune alól kikerestem a progit, amit meg akartam venni, aztán rányomtam a Buy-ra, és ott bejött, hogy adjam meg adataim.
Egy angol címet előtte keress magadnak
A Turn by Turn Navigation-t akarod megvenni?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tegnapig én se, de aztán mondom megnézem. De hiába..
-
Nem fogadja el a bankkártyám vásárlásnál

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nettel az igazi, az biztos

-
Napfénysüti
nagyúr
Végre aktiválták a mobilnetem így már teljesen ki tudom használni a telefont.

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én ezt annyira nem is figyeltem, de szerintem nem lehet ezt sehol állítani. Talán majd ősszel a lokalizáció után..
-
Napfénysüti
nagyúr
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is kompromisszumot kötnék, és nem kell, hogy mindenhol rezegjen, csak íráskor. Azaz ugye most kapcsolható, hogy akkor adjon hangot, na ahelyett inkább rezegjen

Jó a hang is, csak ha zenehallgatás után úgy felejtem a hangerőt, akkor rohadt hangos tud lenni a gépelés

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ez a rezgés ahogy észrevettem így van és nem variálható. Nekem speciel jobb mert én nem szeretem ha állandóan rezeg.

Garancia: jó kérdés, szerintem a telefon garanciája megmarad mert a füles csak egy tartozék és ha gáz lesz a készülékkel akkor csak azt viszed szervizbe. A fülest viszont így meg se próbáld.

-
Skacok, én vagyok hülye, vagy ez nem tud képernyőnyomkodásra rezegni? Mert az érintőgombok rezegnek, ha kell, ha nem, de én akármit kapcsolgatok a képernyő az nem akar, pedig íráskor jól jönne..

Más: Ha szétnyírom a fülest, akkor a telefon garanciája megmarad? Itt lapul az 5530-am in-air fülese, szar vezetékkel, ennek meg a vezetéke jó, de a füles nem, és összedolgoztatnám a kettőt

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Kibírt, amit kellett, ennyi meg nekem elég

Tegnap este 7 körül vettem le töltőről, negyed 9-ig még itthon voltam, addig wifin lógott, aztán az éjszaka további részében folyamatosan GPRS/HSDPA kapcsolat, aktív GPS, ~3 óra zene, 1-2 videóklipp, facebook, kis netezés, 1 hívás, 1 sms, állandó buzerálás, és így merült le reggel 8 utánra, hogy már jelzett, hogy tölteni kellene.
5530-am felétől megfeküdt volna.. -
Igen ezzel tisztában vagyok

Na de akkor tapasztalatok:
Nem bántam meg a vásárlást. Nagyon bejön a teló. Minőségi anyagok, jól össze van rakva, öröm kézbe venni.

A rendszer is nagyon jó. Gyors, nem akad, teszi a dolgát. Mikor kézbevettem, minden elsőre megvolt, nem kell semmit keresni, minden logikus, minden kézre áll.
Aki kitalálta a people hub-ot, hatalmas hátbaveregetés jár neki érte. 1 perc alatt összerántotta a telefonkönyvem, fb, live, google accom, és mindent egy helyről elérni. Ez nagyon smooth
De ez igaz az egészre. Tényleg egészen más használni, mint videókon nézegetni. Nekem nagyon bejön eddig a wp7
A HTC-s hub is tetszetős, csak azt árulja már el nekem valaki, ha már egyszer 2 helyet foglal, miért nem bírták megoldani, hogy az aktuális időt kidobja a tile-ra? Sokkal jobb lehetne úgy..
Programokkal még nem vagyok eleresztve, majd most esek neki

Esetleg ha tudtok pár tippet, azt megköszönném. Kéne valami rss olvasó, valami msn, meg ha van, valami olyan cucc, ami logolja a havi hívásaim időtartamát. Ha sms-t is az mégjobb.Zune.. használtam már eddig is zenehallgatásra, szóval nem volt ismeretlen, de szinkronizálásra nem a legjobb sztem. Egyrészt, addig jó, hogy szépen előszedi a videóim, de sokra megyek vele, hogy ha egyszerűen nem kezd velük semmit. Mert ugye avi/mkv a telónak nem nyerő, a zune meg cseszik konvertálni..
A másik meg, hogy jobb lenne, ha explorer-ből rádobva a teló ikonra is tudna szinkronizálni, nem csak zune alól keresgélve.. -
-
Blyan
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Igen, minden be van kapcsolva, bár 3G helyett, csak GPRS megy, csak alkalmanként váltok.
Ha egész nap cseszegetem(főleg játékok, marketról telepítgetés, törlés, stsb), akkor nap végére lemerül.
Amúgy másfél nap kb, és éjjel airplane módban van.Szerk:
Reggel vettem le a töltőről, most kb 70%-on van, 1 óra zenehallgatás, utazásközben doksit olvastam szintén egy óra, fél 12 óta meg wifin lóg és kb 10-15 percet pofáztam rajta.
-
Skacok, ti is belefutottatok, hogy frissítés után elcseszte a színmélységet?
Olvastam róla korábban, de elfelejtettem, frissítettem, és bumm..
Meg a másik.. Tegnap vettem ugye, és ma reggelig fel se dobtam töltőre még. Ma feltettem, töltött szépen, majd jelezte, hogy kész. Levettem töltőről, erre ránézek, és már hiányzik az akksijelzőből. Visszadobtam töltőre, és most újra tölt..
Nálatok is volt ilyen? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Gratula!

Csak összejött, használd sokáig egészséggel! Aztán majd valóban írj te is egy beszámolót. Én nagyon jól elvagyok vele, kezdem belakni már dobtam rá egy csomó appot. Csak majd a bankkártyámat lenne jó működésre bírni hogy később vásárolhassak is programokat.
Meg holnap már tényleg megyek mobilnet ügyben intézkedni mert ez a telefon szinte igényli.
-
Itt lapul a teló a zsebemben

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is

Lesz ami lesz, bemegyek majd, aztán csak van náluk. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nincs semmim
26 alatt vagyok, és a tweet surf csomagban, 2 év rabsággal ennyi. Pedig csak 3,5k a havidíj 
Viszont ma nem tudtam bemenni

Közben meg írtam a vodafone fb oldalára, mert a boltot marhára nem sikerült elérnem. Nem mondtak semmit a készletről, csak hogy "korlátozott számban elérhető", így javasolják az online boltot. Azzal csak az a marha nagy gondom, hogy ott nem tudom a vitamax számomat átváltani előfizura..
-
Napfénysüti
nagyúr
Hát nem tudom pedig ez valami MS díjat is kapott asszem... Nem vagyok tőle elájulva szerintem kissé körülményes. Nem mindig azt csinálja amit szeretnék.

Ma például tök sokáig nem bírtam beírni egy URL-t mert nam találtam sehol azt hogy hova kéne bepötyögni.
Opera nem lesz WP7-re?
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És milyen, jobb mint az IE?
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Találtam neked pár böngésző tesztet egy videóban összeszedve.
[link] -
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Eddig én is, csak már ideje leváltani a kártyás csomagot

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Omnia nincs a vodafone-nál..
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem töltenek be gyorsan a videók...pedig sok videóban iszonyat gyorsnak tűnik és még a lap töltése közben is akadás mentesen lehet görgetni, nagyítani, amit csak a csúcs androidok tudnak...

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ennyi felárért én se az Optimust venném. Persze lehet picit hazabeszélek de nincs semmi problémám amúgy az LG-vel csak szerintem nem ér annyival többet. Meg formára is jobban bejön a Trophy mert nagyon elegáns. Az LG nekem kicsit nőiesebb.

Ha több a keret akkor már inkább Omnia 7. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ja igaz, nagyobb a tárhely. De azért ez +25k.. Hát..
Bízom benne, hogy lesz trophy
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
16Gb tárhelyes? Nekem ez rémlik különbségként. Aztán hogy ez megére-e az embernek +25k-t az már más kérdés. Csapattársam meg úgy néz ki vesz egy Samsung Omnia 7-est, legalább össze is tudom majd személyesen hasonlítani őket.

Mod:
Meg is van: Trophy & Optimus 7 & Omnia 7 Spec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
beszélitek itt, hogy nem megy a rádió csak gyári fülessel, nekem ment a sajátommal is, ami maxell, először nehezen találtam rádiót, de amikor 2. próbáltam megtalálta az összeset, és most már működik is, bár nem használom

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lényegében mindegyik egy darab drót..

Legalább adtak volna akkor egy normális fülest hozzá, ne ezt a kacatot..

Olvastam róla korábban, de elfelejtettem, frissítettem, és bumm..