Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
credof1
tag
Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy Trophy 7-esről hogy tudnám lementeni azokat a számokat amik a készüléken vannak?
-
Blyan
félisten
válasz
keszeg2107
üzenetére
No, látod ezért kellett volna utánaolvasni. A Windows Phone 7.5 egy kötött rendszer, szabályok (megkötések) alkotják és ezeket nem lehet átlépni, cserébe gyors és zökkenőmentes használatot biztosít.
Ezt el kell tudnod fogadni, ha nem megy, akkor ez nem a Te rendszered lesz. -
keszeg2107
csendes tag
Előszőr is köszöm az infókat, örök hála

Aláirom h nem tudtam pontosan mit is veszek. Nekem elég volt a neve HTC. Nem ismertem eddig ezt az operációs rendszert. Maga a telefom jó, gyors nem fagy. De pl a csemőhang dolog kikészit. 39 másodperc és nem tőbb mint 1mb. Egy telefonnak "okostelefonnak" alap lenne, vagy manapsá visszafele haladunk? A következő htc már polifónikus lesz
Arról ne is beszéljünk h nem személyre szabható
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is így csinálom, utálok a zsákbamacskát, ráadásul nem is engedhetem meg magamnak.

-
Blyan
félisten
válasz
keszeg2107
üzenetére
Látom sikerült úgy telefont vásárolnod, azt sem tudod mit vettél.
1. Hol vetted? Ha magyar nyelv van rajta, akkor az nem eltűnni.
2. Csengőhangra ezt olvasd el: [link]
3. Mangó az egy főfrissítés a Windows Phone 7 rendszerhez, ha most Neked 7.10.7720.68 van a telefonodon, akkor már használod is - ennek a kódneve Mango. [link]
4. Csak fizetős offline navigáció van, online-ra van Gmaps.
5. Ez ilyen, kizárólag a Zune-on és a telefonon, weben lévő MarketPlace-ből tudsz programokat feltenni. Majdnem mindennek van próba változata, az Angry Birds-nek is.
6. Egyértelműen nem igaz, nem lehet rá Androidot tenni. -
keszeg2107
csendes tag
Hello. Most vettem egy ilyen telót és lenne egy csomó kérdésem:
1. ha szoftvert frissítek rajta akkor eltűnik a magyar nyelv? Most 7.10.7720.68 rajta
2. nem igazán tudok beátlitani semmilyen csengőhangot. akár h is próbálkozok semmi. csak a gyári van
3. Mi az a mangó. rengeteget hallok róla de nem tudom h pontosan mi az és h mit is ad a telefonnak.
4. Csak fizetős navigáció van hozzá? nem lehet valahonnan letölteni egyet?
5. angry birds játék is kellene de az is csak fizetős. A netten van sok ingyenes de azt meg nem tudom feltelepíteni. vagyis semmit se tudok feltelepíteni max csak ami a zunba van.
6. Igaz az h lehet rá telepíteni androidot is?Lényegében ennyi. Amúgy super kis telefon. Hihetetlen gyors. Almomba nem gondoltam h ilyen gyors lesz

-
Blyan
félisten
No, 7008-ról újrakezdtem a Mangosítást. Most 7720-on állok, egyelőre ez marad is, nekem nem igazán kell az internetmegosztás.
Teljesen alapállapotban van a telefon, szinte semmit nem tettem még rá, most jónak tűnik az üzemidő. Most fokozatosan bekapcsolgatom a háttérprogramokat, aztán majd meglátjuk.Attentive Phone!
NoDo alól elérhető (az a változat, ami a programok közé települ), aztán Mangosítás után van hozzá frissítés, ami után beépül a settings-be. -
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ja, zsebben. Olyan előfordult már asszem egyszer.

Oké.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szebben?

Nem szokott kikapcsolni, viszont most visszalépek NoDo-ra és újrapróbálom, mert szar az üzemidő, kíváncsi vagyok változtat-e valami, ha nulláról nekifutok. -
Bator92
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem még nem volt rá példa.
Más: Sikerült valakinek Interop-unlockolni a telefont? Ugye elméletileg nincsen rá ilyen unlock a legújabb frissítés óta, de elméletileg vissza lehet állítani az előzőre és azt unlockolni. Próbálkozott valaki ilyennel innen? Vagy elméletileg lehet rá más romot is tenni. Ilyennel próbálkozott valaki?
-
Napfénysüti
nagyúr
Másnak is ki szokott kapcsolnia a telefon szebben? Mostanában párszor előfordult velem.

-
ted_mosby
senior tag
És amúgy megéri Unlockolni a telót?
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok.
Szerintem HTC Trophy-t fogok venni kártya függetlenbe. nem tudom miért van ez igy de nekem az WP7-es menürendszer meg az egész tetszik úgy ahogy van, pl. én Android op. rendszeres telefont nem vennék. A teszt jó
Csak azt nem értem hogy kb. a fórumozók 80%-a leszólja az összes Windows Phone-t, hogy miért az örök rejtély... 
Másrészt, most nekem ugy tűnik hogy a WP7 kicsit olyan mint régen az Iphone : különleges, mert van az Android (bocsi hogy ismét ezt hozom fel
) az nagyon unalmas hogy mindenkinek az van, és ez igy nagyon nem kóser... 
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok bocsi hogy ide irok előre is csak mert még nincsen Samsung SGH i917 Focus fórum. Azt szeretném kérdezni hogy Amerikából rendelnék egy ilyen telót: http://www.ebay.com/itm/Samsung-SGH-i917-Focus-Black-Unlocked-Smartphone-In-Retail-Box/140669642867?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=004&category=9355&cmd=ViewItem
Akkor ez itthon müködne, vagy elkell vinnen gsm-be/mobil szervizbe megcsinltatni? Csak mert van rajta GSm hálozat is. Válaszokat előre is köszi

-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Elég specifikus, igazából egy javító patch.
Update 7.10.7740.16
Email threads. Fixes an email issue related to Microsoft Exchange Server 2003. With this fix, when you reply to or forward a message, the original message is now included in your response.Voicemail. Fixes a voicemail notification display issue that occurs on some European and Asian networks under certain conditions.
A HTC frissítés meg az Internet Sharing funkciót engedélyezi a Trófeánkon.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész pontosan miket hoz a mostani frissítés?
-
Megjött a 7.10.7740.16. Vodánál vásárolt, független a telefonom.
Tegnap még kerestettem vele, nem volt, ma szinkronizálni akartam ezt-azt, és magától bedobta.Van tethering

-
Blyan
félisten
Interop unlock enabled. juhé, végre lehet libafosződ és hupikék színű csempém.

Sajnos egyik kódját sem ismerem, így most sötét kék lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Napfénysüti
nagyúr
Letöröltem a HTC Hubot és tényleg mintha jobban bírná így az akksija.
-
for3l
senior tag
ha egy árban lennének, akkor is a trophy-t venném, mert a radar nem tetszik
- persze ez szubjektív vélemény. egyébként ilyen árdifi mellett is a trophy-t választanám (ha mondjuk ugyanannyira tetszene mindkét készülék), mert sztem ennyi plusz pénzt (és 2 év hűséget) nem ér meg, annyival nem jobb a radar - de ezt megint neked kell eldöntened, hogy bírja a pénztárcád. -
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hasonlóan, ha most vennék készüléket, akkor 60-ért a Radart választanám.
-
Mono_G
tag
Sziasztok!
Két helyen már kérdeztem az alábbihoz hasonlót, de nem sok reakció jött.
A kérdés az lenne hogy féléves független Trophy 40.000 vagy új Radar 2 év tarifahűséggel 65.000 MM S csomagban. Ti mint Trophy tulajok váltanátok, vagy maradnátok a készüléketeknél?Üdv,
-
KTM-Szaki
csendes tag
Sziasztok,
Újonnan szeretnék venni egy ilyen készüléket.
Nekem 3 dolog lenne fontos:1. Outlookon érkező leveleimet megkapjam
2. Word,Excel,PowerPoint-ot megtudjak nyitni ill. szerkeszteni is lehessen.
3. Üzemideje 2-3 nap legyen.
Szerintetek megfelelő lenne számomra?Jelenlegi káryámat tenném át,amin van ,mobilnet előfizetés.
Előre is köszönöm,
-
Blyan
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Meg nem, de talán tavasszal már beleugranék, bár nehéz lenne dönteni - igaz gyártók hülyeségei erősen orientálnak a Titan irányába. Nincs egyelőre másik olyan 16gigás telefon, amelyből nem spóroltak volna.ki valamit - lásd Nokia Lumia 800.
Kellene másik Trophy?

Nem mintha el akarnám adni.
-
Bator92
tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Én pár hete vettem Vodánál, akkor azt mondták, hogy Pesten kettőt találtak az egyiket a Mammutban a másikat pedig a Dunaplázában. Ebből én a Mammutost vettem meg. Egyébként én Facebookon vettem fel velük a kapcsoltatot, nagyon segítőkészek voltak. Előtte voltam én is üzletben, ott csak annyit mondtak, hogy nincs a rendelési listán és nem tudják mikor lesz, és majd szólnak ha lesz. Ha ennyiben hagyom a dolgot most se lenne telóm. Szal sztem próbáld meg...
-
-
Crob
tag
sziasztok, most tervezem egy ilyen masina vásárlását, de előtte szeretnék tájékozódni, hogy van-e valamilyen ismert szériahibája a telefonnak, valami ami nagy arányban romlik el, sokat kell szervizelni ilyesmi. Alsó-középkat. androidos csodákkal sokat szívtam, ha már kiadok kétszerannyit érte, ezzel nem szeretnék. Előre is köszi a válaszokat.

-
Ha csak addig, az még bele is fér. Körbenézek akkor

Visszatérve kicsit a fent tárgyalt tokra. Továbbra is tetszik, jó szolgálatot tesz, és bírja is a strapát. A fóliáról ezt nem mondhatom el. Korábban az 5530-amon lévő Brando 1 év után nem volt ilyen karcos, mint ez 2 hónap után.
No mindegy, egy darabig még bírja, aztán kap másikat
-
Lehet kapni Trophy-ba nagyobb akksit, amitől nem egy hátitáskát viselő púpos öregemberre fog hasonlítani?

-
válasz
Gabi 8906
üzenetére
720x480 se lesz jó, mert akkor meg két oldalon marad el fekete sáv.
Ha 720x304-es a film, akkor vagy azon hagyod, és nézed fekete sávokkal, vagy hagyva ezt az arányt 800x338-ra konvertálod fel. Fekete sáv így is marad.Vagy, ha azt akarod, hogy teljes képernyő legyen, levágás nélkül, cserébe nem zavar, hogy torzul a képarány, akkor simán 800x480-ra.
Ezt a programot nem ismerem, de olyat keress benne ehhez, hogy keep aspect ratio, és ezt kapcsold ki, vagy az aspect ratio állítása körül keress olyanokat, hogy NE tartsa meg az eredetit. Valami ilyen csak van. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
"Ha szélesebb képaránnyal próbálkozol, akkor meg törődj bele, hogy semmi nem fogja odarakni azt a fekete sáv helyére, ami nincs ott. Így vagy levágod a széleit, vagy kinyújtatod konvertáláskor, de akkor meg ne ilyen idióta felbontásokkal próbálkozz. Simán 800x480-ra konvertálj."
Sajnos a videó 720x304-es eredetileg. Próbáltam 720x480-ra, de a konvertálás utolsó pillanatában mindig kiírta a konvertálóm hogy sikertelen.
A monitorom egy régi Samsung Sync Master 795MB.
Megpróbálok konvertálási stratégiát váltani.
Anno még Asus P535-től, Nokia N97-ig jól konvertáltam. HTC HD7 idáig a legnagyobb kihívás. 
Konvertálóm: Format Factory 1.65
És köszönöm a válaszokat amiket idáig írtál!
(És elnézést hogy ebbe a topikba írtam, de a HD7 topikban pangás van.
) -
válasz
Gabi 8906
üzenetére
Amúgy 800x480-nál is azt csinálja(Fekete sávot). Csak ott nem olyan mértékben.
Ha 800x480-as képnél van fekete sávod, akkor a hiba nálad..

Valószínűleg 16:9-es képarányú videót próbálsz, amit arányváltás nélkül konvertálsz át, így marad minimális fekete sáv, mert a 800x480 nem 16:9 arányú. Ha ezt nagyítani se engedi telefonon, akkor meg letterbox-ba konvertáltad át(fizikailag hozzárakja a képhez a fekete sávot)És ha állítok telon a képarányon, akkor belenagyít a videóba.
Telefonon nem képarányon állítasz, hanem kitölteted vele a teljes képernyőt, ami azzal jár, hogy levág a széléből, nem értem ezen mit nem értesz.
Pedig lenne még a kijelzőn hely amit betölthetne képpel.
Mit vársz, hogy a telefon találjon ki képanyagot a fekete sávok helyére, és azt tegye be oda?

Ezek a 800x480-as videók gépen teljes képernyősek. Nincs benne fekete sáv alul felül.
Ha a 800x480-ra konvertált videód teljes képernyős, akkor neked se 16:9-es monitorod van, máskülönben fullscreen-ben nézve, kell legyen gépen is fekete sáv.
Ha meg úgy konvertálsz, hogy torzítod a képarányt, akkor meg torz lesz, de jó semmikép..
Most kipróbáltam neked. Egy 1280x688 felbontású anyagot konvertáltam át, 720x304, 640x304, és 800x480 felbontásba. Mindhárom felment a telefonra, és mindhárom torz, mert nem stimm a képarány. Ennyi.
Végül lekonvertáltam 800x480-ra is úgy, hogy hagytam eredeti képarányt(nem engedtem torzítani). Így maradt a minimális fekete sáv, de legalább azt nézem, amit a filmkészítők megálmodtak.
Ha szélesebb képaránnyal próbálkozol, akkor meg törődj bele, hogy semmi nem fogja odarakni azt a fekete sáv helyére, ami nincs ott. Így vagy levágod a széleit, vagy kinyújtatod konvertáláskor, de akkor meg ne ilyen idióta felbontásokkal próbálkozz. Simán 800x480-ra konvertálj(mivel ez a kijelző felbontás, így ez kell a fullscreenhez), és add meg a konvertáláskor, hogy a képfelbontáshoz igazítsa a képet, azaz ne letterbox-ba konvertálja a más képarányt, hanem nyújtson. Aztán nézegetheted az eltorzult képet, de legalább kitölti a kijelzőt, ha már neked ez kell..

Egyébként meg viccesnek érzem már az ezzel kapcsolatos téma további feszegetését, hisz még mindig egy relatíve kis kijelzőjű eszközökről beszélünk, nem egy plazma TV-ről..

-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Én vágtam le mert a 720x304 nekem nem jött be.(Telon legalábbis nem) Hát csináltam belőle 640x304-et. Ami már egész jó lett volna,(gépen megnéztem, mert az lejátsza(Quick time player)) de a Zune-nek nem tetszik valami.
Valamiért nem eszi meg a 640x304-et.
Amúgy 800x480-nál is azt csinálja(Fekete sávot). Csak ott nem olyan mértékben. Marad fekete sáv alul-felül is. És ha állítok telon a képarányon, akkor belenagyít a videóba.
Pedig lenne még a kijelzőn hely amit betölthetne képpel.(Ezek a 800x480-as videók gépen teljes képernyősek. Nincs benne fekete sáv alul felül.)
Filmnél még próbálkozok hogy miért nem eszi meg a 640x304-et. Lehet 640x300-al kellene megpróbálni? -
válasz
Gabi 8906
üzenetére
Még mindig nem értem, de itt már neked vannak akkor zavaraid..
Ha van egy filmed, ami szélesebb képarányú, mint a kijelző, akkor azt kétféleképpen tudod teljes képernyőre hozni:
1) Kinagyítja a rövidebb oldalhoz, és ez esetben a két széle levágásra kerül,
2) Kinyújtja a rövidebb oldalhoz igazítva, ez esetben pedig torzul a kép.Nincs harmadik opció. A wp7 az előbbit teszi meg. És nem, nem ront a minőségen, csak maximum annyiban romlik, hogy a hosszabbik oldal volt ugye 800 pixel, és szélesebb képarány esetén a rövidebbik oldal nem 480 pixel, amit most így 480 pixelen jelenít meg.
De még mindig egy ~4"-os megjelenítőről beszélünk, ahol ez nem tudom mennyire jelent minőségi visszalépést..Androidon kilehetett hozni teljes képernyőre, és nagyon szép volt a film. Pl: SGS, és X10i-n.(Nem volt egyáltalán elnyújtva a képarány.)
A fentiek alapján, ez így soha nem lesz igaz. Mert itt is vagy ugyan úgy levágja a szélét, vagy bizony torzít a képarányon. Egész egyszerűen egy a kijelzővel nem egyező képarányú filmet másképp nem tud teljes képernyőn megjeleníteni semmi. Se wp7, se droid, se pc, se semmi..

Transformers 2-őt most vágtam 720x304-ről, 640x304-re
És akkor most te itt nem levágtál a képből? Így oké, de ha a wp7 teszi már gáz

-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Androidon kilehetett hozni teljes képernyőre, és nagyon szép volt a film. Pl: SGS, és X10i-n.(Nem volt egyáltalán elnyújtva a képarány.) Transformers 2-őt most vágtam 720x304-ről, 640x304-re. De a Zune valamiért se lejátszani, se a telora másolni nem tudja.
A 720x304-est megeszi simán, de nagyításnál lemaradok a film negyedéről. Ha meg simán nézem akkor meg maximum olyan 3.7 hüvelyken megy a film a 4.3 helyett.
Ezért kérdeztem, hogy nincs olyan ingyenes lejátszó ami másabb mint a gyári?
(A formátum mind1, a kép arányon szeretnék változtatni.)
Üdv.
-
válasz
Gabi 8906
üzenetére
Meg még az ami idegesít hogy, van egy fekete széles sáv a filmeknél alul és felül. Ha kiakarom hozni teljes képernyőre, akkor csak simán belenagyít a film közép részébe a telo. És a két oldal szélét pedig nem látni. Így jó 30-40%-al kevesebbet látok a filmből mintha nincs belenagyítva.+ha nagyítok, tele van pixelekkel a film
Ezt nem egészen értem. Mit várnál? Ha gépen nézel filmet, és nagyítasz, nem ugyan ezt csinálja? Jobb lenne, ha eltorzítva tenné teljes képernyőre? Jó ez, úgy ahogy van.
-
Gabi 8906
senior tag
800x480 felett már konvertál a Zune.
Ez most Bug vagy Feature? 
(Így értelmét veszti az én HD7-em dobozán is látható HD filmezés.
)
Meg még az ami idegesít hogy, van egy fekete széles sáv a filmeknél alul és felül. Ha kiakarom hozni teljes képernyőre, akkor csak simán belenagyít a film közép részébe a telo. És a két oldal szélét pedig nem látni. Így jó 30-40%-al kevesebbet látok a filmből mintha nincs belenagyítva.+ha nagyítok, tele van pixelekkel a film.
Nincs valami ingyenes, de jó videó lejátszó progi a telóra?

-
Ugyan azt a formátumot próbáltam, amit használok 800x480-as filmeknél, és semmit nem állítottam, csak a felbontást növeltem 720p-re, de nem ette meg. Se wmv(Windows Media Video 9 Advanced), se mp4(h264/AVC).

AVS Video Convertert használok, de megpróbáltam Movie Maker-el is, eredmény ugyan az. Alacsonyabb felbontást simán felrakja, amint 720p-re rakom, konvertál..
De amúgy így jut eszembe, így, hogy van DLNA, már annyira nem is hülyeség, hogy 720p-be rakjon fel filmet az ember, dehát..
-
Blyan
félisten
Nekem nincsenek 720p felbontású filmjeim, így sosem volt gondom ezzel.

De valóban gáz, ha nem lehet méretváltoztatás nélkül feltenni valamit.A 720p mp4 h264 tömörítés sem megy fel?
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Én konvertáltam egy WMV formátumú filmet a telora, és a Zune reggel 9-től délután 2 ig másolta fel a telora. És a legszebb, hogy a telon nem találom a felmásolt filmet.

No comment.
Bator92:
Zune-nál egyébként nem találtam semmi konvertálási beállítást.
Csak azt hogy: minden videót konvertáljon, vagy csak azt amit a telo nem tud lejátszani. -
válasz
Gabi 8906
üzenetére
Nos, én feladom.
Egy nyomorult 720p-t nem sikerült felraknom, hogy ne kezdte volna konvertálgatni..

Bár mégegyszer mondom, szerintem felesleges, de azért minden esetre érdekes, hogy a kamerával csinált 720p-t, leviszi, de ha én akarok feltenni egyet, azt meg átkonvertálja a Zune

-
Én azt vettem észre, hogy ha használom, nem csak van a zsebemben, akkor észrevehető mértékben nem lehet üzemidőt növelni az ilyen ezt-azt kikapcsolok dologgal.
A battery saver már spórolhat, mert az kilő minden háttérben futó frissítési folyamatot, azaz semmilyen program nem fog netre menni, csak ha te akarod, e-mail nem fog frissülni, csak manuálisan, facebbok/msn kijelentkezik, HTC Hub nem frissül. Az a kérdés, hogy ha így használjuk, meg minek vettük?
Egyébként visszatérve erre a "hivatalos mango után jobban merül" dologra, azt veszem észre, hogy nem is a használat közbeni energiafelhasználás nőtt, hanem készenléti módban merül nálam szignifikánsan gyorsabban.
Ugyan úgy használom, mint eddig, ugyan úgy, mint kiszivárgott mangoval. Reggel felkelek, gyorsan friss hírek/facebook lecsekkol, aztán melóba menet zenehallgatás(1-1 1/2 óra), közben kis net, ha úgy adódik. Így, mire odaérek "2 csík" hiányzik. Aztán meló közben nem nagyon zaklatom, a háttérben minden bekapcsolva, mint eddig, de használni nem nagyon szoktam. Így lazán lemegy 40% alá, mire jövök hazafele, korábban pedig volt, hogy mire hazaértem több szufla maradt benne, pedig hazafele megint zene+net..
-
Bator92
tag
Hogyan lehet az akkulumulátorral spórolni? Elég gyorsan merül a kicsike. Ez a battery saver ér valamit? Vagy érdemes a 3G-t kikapcsolgatni állandóan? Milyen tippjeitek vannak?
-
válasz
Gabi 8906
üzenetére
A felbontást akkor is hiába hagyod HD-n, ha nincs annyi pixel a kijelzőn, úgysem lesz tőle jobb a képe.
Én nemrég konvertáltam le egy 720p filmet wmv-re:-800x480 felbontás
-800kbps
-25fpsTökéletes képe van a telefonon. Ennél jobb felesleges, mert max akkor látod, ha fél centiről nézed a kijelzőt.
De mindjárt megnézem neked, hogy milyen 720p megy fel, ha annyira fontos.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Volt sgs-em. Azon ha néztem egy youtube-ról lerántott hd videót, azon még az előadó ráncát is lehetett látni.
(A hangsúly nem a ráncán van, hanem hogy éles volt a képe a videónak.
)
A HD7-em van most, és a konvertálás után (igen, az mp4-et is konvertálja a Zune, pedig a telonak vinnie kéne alapból. vagy nem?
) és a videóból elvesznek a részletek. Olyan mintha egy VGA minőségűt másolna fel a Zune a HD7-re. 
De azt tényleg nem értem miért nyúl bele abba amit alapból le tudna játszani a telo.
-
Gabi 8906
senior tag
Elnézést hogy ide írok, de a HD7 topikban nagy pangás van.

Meg szeretném érteni ezt a Zune szoftvert. Ugyanis több órán át konvertáltam egy filmet hogy WMV formátum legyen. Miután összekötöttem a telot a géppel, Zune-on keresztül felakartam rá másolni. Erre a Zune elkezdte konvertálni a WMV formátumú videót.
De ezt csinálja a HD MP4 videóimmal is.
Egyáltalán tudnak a WP7-es telok MP4-et HD ban lejátszani? Mert az én HD MP4-es videóim telon keresztül visszanézve nem olyan jó, mint az SGS-en volt. 
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek. -
Bator92
tag
Jól vettem észre, hogy kikapcsolt állapotban nem lehet tölteni a telót? Kikapcsolom, rádugom töltőre és bekapcsol. Mindenkinél így van?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ennyit nem ér meg, hogy fülessel tudjak telefonálni

-
Bator92
tag
Wiifi ki-be kapcsolásának van valami gyorsabb módja a settingsben való kapcsolgatásnál?
-
eduba
aktív tag
Arról lehet tudni valamit, hogy a vodafone függetlenül árulja-e a készüléket?
Szemezek egyel, de t-mobile kártyával használnám
(ott sajnos nincs egy wp7 teló sem) -
Na akkor lehet megnézek majd magamnak egyet

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én se túlzottan szeretem, de melóban meg azt nem, ha telefonálok. De headsettel simán megoldható lenne, hogy észre se veszik

(#502) Blyan: Az se rossz
De a fentiek miatt ez sem kivitelezhető..(#504) for3l: Na, ez jó hír. Azok milyen fülesek zenéhez? Jól szólnak, érdemes lehet befektetni?

-
for3l
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
lg optimus 7-hez adott headset tökéletesen működik a trophy-val, ma meg két samsung headset-et (az egyik galaxy s 2-höz járt, a másikat nem tudom) próbáltam és azokkal is ment minden rendben (sőt, az egyiket meg is vettem havertól).
de, amit Blyan csinál, az sem rossz, én is úgy zúztam egy jó pár hétig

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem nagyon ismerem ezt am márkát, de jó volna, ha a régebbi készülékekkel kompatibilisen is kidobnának valami türhető fülest.
ezt a gyári izét nem használom, így zenéhez másik füles van, csak azért, hogy telefonáljak is meg nincs kedvem mindenhova két fülessel járni..Bár tudom, hogy már minden telónak jack csatija van, de ez sajnos nem jelenti, hogy headset-ként is jó egy másik márka fülese ehhez is

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- persze ez szubjektív vélemény. egyébként ilyen árdifi mellett is a trophy-t választanám (ha mondjuk ugyanannyira tetszene mindkét készülék), mert sztem ennyi plusz pénzt (és 2 év hűséget) nem ér meg, annyival nem jobb a radar - de ezt megint neked kell eldöntened, hogy bírja a pénztárcád.
Mondjuk amúgy sem szoktam gyakorta cserélgetni.