- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Ja, értem, úgy mindjárt más.
Amúgy itt van az árlista, és amit én írtam, az az A azaz a 'legalapabb' kategória.
Ez a plus 400-as izé, már úgy látom C kategória, de ezzel csak 10 ezerrel kerül kevesebbe maga a készülék, havidíj meg gondolom jóval borsosabb.Elég 'érdekes' árképzése van ennek a vodának az biztos.
-
erdoke
titán
válasz bigmasterg #22 üzenetére
Rákattintottam a linken hirdetett Vodafone Plus 400-as díjcsomagra, amivel 0 Ft induló a Dia2.
A legjobb aláírás a héten
-
bigmasterg
addikt
'A' kategóriásan 120ezer, havonta meg kb. 3 ezret fizetek, aminek nagy része lebeszélhető.
Ha vennék, akkor szerintem ennyi, 120ezer forint. A havi díjat meg így is fizetem már x éve. Már a 3. független telefonom van. kb 5-6 éve, amikor meg lett kötve a szerződés volt utoljára vodától mobilom...
Szal. nemtom neked hogy jött ki ez a sok havi részlet, de hitelre telefont soha, sőt hitelre inkább semmit.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
A 32 gigás még elég drága, de ha választhatnál 4-8-16 GB-os között, ahol a nagyobbakért felszámítanának mondjuk 5 ill. 10e Ft-ot, akkor még rendben lennénk. Bár a szóban forgó vodás készüléken nem full EU van, de akár az is lehetne, illetve vehetsz ilyet bármelyikbe. Felcsicsázva simán elvihet 1,5 GB-ot, a maradék 400 MB pedig tényleg szánalmasan kevés egy ilyen mocsok drága, multimédiásnak (is) kikiáltott készülékbe.
-
erdoke
titán
válasz bigmasterg #14 üzenetére
Az a kérdés, mennyi lenne egyébként a havi számlád? Mert ezzel 24x8000 minimum, és még ott a 18x7759 Ft (~140e). Ha a 140e-hez hozzáadod, amivel többet fizetsz ki 24 hónap alatt mobilszámlában, megvan a független PDA és a fapados iGO8 is...
-
kaller1
veterán
válasz bigmasterg #14 üzenetére
Természetesen nem tudok most "olcsóbbat" mutatni,de ennek az olcsóságnak meg van az ára... Ja,ez Magyarország.Valszeg ha itt is 2k euro lenne egy átlagbér akkor ez nem is lenne hír...
.::> <::.
-
bigmasterg
addikt
-
kaller1
veterán
válasz bigmasterg #12 üzenetére
Jó,de ne abból indulj ki,hogy behozzák,Te meg megveszed itthon,hanem abból hogy a német muksó beballag az O2-hözé,és annyiért megkapja függetlenül,mint mi itthon a vodánál 2 év előfizura...Na ez azért nem mindegy.
-
bigmasterg
addikt
Az, mivel olcsóbb, mint külföldről behozott gsm boltos modellek.
Amikor én vettem az n95 8gb-osomat (08.január), az xxl gsm-nél 0 perces használtba volt 120 vagy 130, gyári nokia garanciával 150, na ekkor a vodafone-nál valami 200ezer körüli áron adták.Ehhez képest a diamnod 2 az xxlgsmnél most: "Használt 0 perces (bruttó)**: 136 900 Ft"...
-
N-vidi-A
őstag
Kint tényleg jó áron van függetlenül, de itt...
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
kaller1
veterán
válasz bigmasterg #3 üzenetére
A 120k A kat.-ban meglepően jó ár? Bár mint minden,ez is csak nézőpont kérdése...
-
bigmasterg
addikt
Most néztem a Vodafone-nál és meglepően jó árba van, csak 20 ezerrel drágább a sima Diamnond-nál.
Viszont egy csomó telefont még mindig irreálisan drágán adnak... -
Integra
titán
-
veterán
Idehaza az alap előfizus ár annyi, mint kint a független. Ez nem szép dolog.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest