- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosstom
csendes tag
Én nem azt nehezményeztem hogy csináljon-e vagy nem butább telefont az átlag készülékeinél. Hanem azt, hogy minek ehhez már megint egy új rendszer amikor szerintem az androidot is le tudnák úgy csupaszítani hogy ezzel egyenértékú legyen és alig tudjon valamit. Cserébe ócsó hárdveren is elmenne.
Mondjuk az árképzés másik okos ötlete ez a $=Eur. Biztos tök olcsó lesz Amcsiban csak ami ott általában 100$ az valahogy mire Eu-ba jön 100eur. lesz. Árfolyamokról meg ne is beszéljünk.
-
bosstom
csendes tag
Nem értem minek megint egy újabb rendszer ha az android a HTC-nek szinte ingyen lenne ha nem ingyen is van.
Csináljon abból egy fapadosabb verziót olcsóbb, gyengébb hardver alá.
Szerintem ez csak felesleges bonyolítás a termékpalettán.
Mert anno az android is úgy indult régen még az ősidőkben, hogy az lesz a szegény ember okostelefonjának rendszere. Aztán nesze 100k körül van az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest