- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
válasz
szegto #17732 üzenetére
Igen, bekapcsoltam az XLOUD-ot is, de a viszonyítás amit korábban írtam Desi-30% ebben az esetben igaz. Szóval fikázás nélkül, ezzel mellényúlt a HTC!
Mellesleg a Desire-el is elégedett vagyok, de 2 évente szoktam telefont cserélni és gondoltam egy erősebb vas a sok program mellé sosem árt! -
Joachim
tag
válasz
enginev3.0 #17728 üzenetére
Nagy vagy, köszi!
Ma már kerestem vagy két órán át, de letölteni már sehonnan nem lehetett!
Egyébként a legnagyobb csalódás az a hangszórója a Sensation-nek, főleg a Desire után, kb 30%-al halkabb.
Próbáltam a Volume+ progit is, de igazából semmit nem ér! -
Joachim
tag
válasz
enginev3.0 #17726 üzenetére
De, mondjuk hogy "régi", viszont több funkció hiányzik a CM9-ből... amiket szeretnék alkalmazni.
Másik, hogy nem ragaszkodom az ICS-hez, főleg hogy mindenhol az olvasható, hogy kevesebb ideig bírja vele az akksi.
Úgy összességében csalódott vagyok kicsit a Desire után, így már hirdetem is az egy napja birtokolt Sensationt vagy cserélném SGS II-re. -
Joachim
tag
Sziasztok!
Lehet kiröhögtök, de CM7-es ROM-ot keresek, csak épp sehonnan nem tudom már letölteni.
Tegnap vettem egy Sensation XE készüléket, (root, S-Off adott) 4ext recovery-vel.
Felraktam egy CM9-et, de több dolog sem tetszik benne túl azon hogy a bluetooth nem működik és a sweep2week flashelése után most USB-n keresztül az SD kártyát sem látja a számítógép..
Kérem akinek van stabil CM7-es ROM-ja vagy tud olyan linket ahonnan még letölthető, jelezze!Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest