- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
dadu7
tag
Sziasztok,
Október óta használom a Sensationöm, mostanra jutottam el oda, hogy kipróbálnék egy nem gyári romot, a rootolásba nem vágtam még bele, de remélhetőleg a leírások segítségével ezzel nem is lesz gond. elkezdtem itt is és külföldi fórumokon is olvasgatni romokról, de elég sok féle van, ill sokféle vélemény is. Ebben kérnék, segítséget/tanácsot/ajánlást, mivel nem akarok nem megfelelőt választani. Mindenképpen, Sesnés romot választanék, mik a tapasztalatok a 4.0-sokról? Az alap elvárásaim csupan annyi, hogy viszonylag gyors legyen, bár a sebességgel most isi elvagyok, egy kellemesebb üzemidőnek örülnék, illetve nagyon fontos, hogy stabil legyen, nem feltétlenül cserélgetném hetente, csak egy kis változatosságra vágyom 8 hónap után, illetve esetlgesen valamiben minőségi/vizuális javulásra. segítségeteket előre is köszi!
-
dadu7
tag
Sziasztok,
Használ esetleg valaki alternatívaként a gyári üzenetekezelőre Go SMS Prot? Kiválóan működött az ICS frissítésig ám utána eltűnt az összes kontaktomhoz az avatar. A kontaktonál változatlanul bennvan a facebookos kép, frissítés után a HTC sensés szinkront is megcsináltam amit felajánlott a telo, a GO SMS Proban is be van állítva, hogy bármely egyezés esetén helyezzen be FBs avatart. Volt már újraindítás, magát a progit is újraraktam de nem véáltozik semmi. Ha az smseken belül rányomok a kontakt fényképének helyére ahol szerkeszteni ill megtekinteni lehet nagy nézetben, ott avatarral szerepel. Valaki ötlet?(Azóta már frissült is a GO sms de semmi változás. Be van kapcsolva minden kontakt szinkron, de pl azota a névjegyek között sem frissíti mindig az új FB képeket. )
Előre is köszi -
dadu7
tag
Sziasztok,
Használ esetleg valaki alternatívaként a gyári üzenetekezelőre Go SMS Prot? Kiválóan működött az ICS frissítésig ám utána eltűnt az összes kontaktomhoz az avatar. A kontaktonál változatlanul bennvan a facebookos kép, frissítés után a HTC sensés szinkront is megcsináltam amit felajánlott a telo, a GO SMS Proban is be van állítva, hogy bármely egyezés esetén helyezzen be FBs avatart. Volt már újraindítás, magát a progit is újraraktam de nem véáltozik semmi. Ha az smseken belül rányomok a kontakt fényképének helyére ahol szerkeszteni ill megtekinteni lehet nagy nézetben, ott avatarral szerepel. Valaki ötlet?
Előre is köszi
-
dadu7
tag
Sziasztok,
Nekem egy új és roppant idegesítő problémával állt elő a telo. "Felébresztem" ekkor a lockscreenen mutat egy időt ami késik, illetve a jobb felső sarokban a statusbaron, néhaórákig ugyan azt az időt mutatja. Aztán feloldom a lockscreent ekkor az időjárás+óra widget beáll a helyes időre ám a statusbaron lévő óra nem! Már restartoltam, kikapcs bekapcs es ugyan ezt csinálja! volt hogy háttérkép váltás után szűnt ez meg (???!!) de mindig vissaztér. Nincs rootolva, mókolva, nem is szeretném, és egy factory reset sem esne jól mert fullon van mindenemmel, a root nélküli backup progik meg azert sajnos nem tökéletesek -
dadu7
tag
Sziasztok,
Nekem egy új és roppant idegesítő problémával állt elő a telo. "Felébrsztem" ekkor a lockscreenen mutat egy időt ami késik, a jobb felső sarokban, néha órákig ugyan azt az időt mutatja, aztán feloldom a lockscreent ekkor az időjárás+óra widget beáll a helyes időre ám a statusbaron lévő óra nem! Már restartoltam, kikapcs bekapcs es ugyan ezt csinálja!
-
dadu7
tag
hát akkor itt a buktató sajnos
Kár. Elhiszem, hogy mindig jó a viber hangminőség neked ( sajnos nekem párszor nem éppen kimagasló volt), de sajnos a többszáz contactos telefonkönyvemből csak pár ember használ Vibert. Ingyen üzenetküldésre pl whatsappot használok, de az is csak igen kis százaléknak van.
-
dadu7
tag
Ezt ma olvastam xdan, még nem próbáltam ki, de ha tényleg működik, ez elég jól hangzik!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1359297 -
dadu7
tag
erre vki vmi?
-
dadu7
tag
Sziasztok.
Kb 1 hónapja vagyok Sensation tulaj, eddig minden fasza is volt. be is vásároltam hozzá, 32 gb micro sd, normális headset, és a nem éppen kielégítő üzemidő miatt 1900as anker akksi. Ám az egyetlen problémám a telefonnal kapcsolatban még midnig az üzemidőhöz kapcsolódik. Battery mix-et használok százalékos akksikijelzéshez és annak monitoringjara. % szerint messze messze a CSPeopleSyncService vezet általában 47-49%-al. Ahogy sejtem ez az amit a tesztben is említettek, mivel időközönként feldob a teló egyező contactokat amiket utána össze lehet fésülni, ami hasznos is, csak nagyon merül tőle a telefon. Ma reggel 100%on húztam le kb 8kor a telefont, reggel kb 1 óra zenehallgatás, 20 perc net és napközben egyszer egy 10 perc game. Illetve kb 10-15 perc hanghívás + pár Whatsapp üzenet. Jelenleg 46%on áll az akksi ami szerintem irreálisan kevés, főleg az 1900es akksival, sajnos a régi még jobban merült. 6ig melozom, ha még kicsit beszélgetnék rajta és nyúznám hazafelé is akkor valszeg eléggé minimumon állna, majdnemhogy lemerülne. Fb, gmail, mail, időjárás szinkronizál, de aminél lehet állítani ott 3-4óránkéntire van állítva, ez sem nyírhatja annyira.
Előre is köszi!
-
dadu7
tag
http://www.ebay.com/itm/HTC-Sensation-G14-Back-Case-Cover-Housing-Antenna-Replacement-White-/250915321219?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6bb7f583#ht_3295wt_1119
Hat gyerekek ez vmi kurva jól néz ki!! És nem feltétlenül kamu mert Finnországban ha jól tudom van ehér sensation. Egy problémás csak, az antenna replacement játszik nálunk??
mert amugy nagyon szívesen beszereznék egyet, gyönyörű. -
dadu7
tag
Sziasztok, ti honnan rendletetek 1900 mah anker akksit? Mert ebayen csak oylanokat látok ahol nincs shipping Mo-ra. Illetve esetleg az evo 3D akksija megérné még? melyik a megbízhatóbb, akinek van valamelyik, hogy bírja a gyárihoz képest? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest