Új hozzászólás Aktív témák

• dadu7

tag

Sziasztok.

Kb 1 hónapja vagyok Sensation tulaj, eddig minden fasza is volt. be is vásároltam hozzá, 32 gb micro sd, normális headset, és a nem éppen kielégítő üzemidő miatt 1900as anker akksi. Ám az egyetlen problémám a telefonnal kapcsolatban még midnig az üzemidőhöz kapcsolódik. Battery mix-et használok százalékos akksikijelzéshez és annak monitoringjara. % szerint messze messze a CSPeopleSyncService vezet általában 47-49%-al. Ahogy sejtem ez az amit a tesztben is említettek, mivel időközönként feldob a teló egyező contactokat amiket utána össze lehet fésülni, ami hasznos is, csak nagyon merül tőle a telefon. Ma reggel 100%on húztam le kb 8kor a telefont, reggel kb 1 óra zenehallgatás, 20 perc net és napközben egyszer egy 10 perc game. Illetve kb 10-15 perc hanghívás + pár Whatsapp üzenet. Jelenleg 46%on áll az akksi ami szerintem irreálisan kevés, főleg az 1900es akksival, sajnos a régi még jobban merült. 6ig melozom, ha még kicsit beszélgetnék rajta és nyúznám hazafelé is akkor valszeg eléggé minimumon állna, majdnemhogy lemerülne. Fb, gmail, mail, időjárás szinkronizál, de aminél lehet állítani ott 3-4óránkéntire van állítva, ez sem nyírhatja annyira.

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák