- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dadu7
tag
Sziasztok.
Kb 1 hónapja vagyok Sensation tulaj, eddig minden fasza is volt. be is vásároltam hozzá, 32 gb micro sd, normális headset, és a nem éppen kielégítő üzemidő miatt 1900as anker akksi. Ám az egyetlen problémám a telefonnal kapcsolatban még midnig az üzemidőhöz kapcsolódik. Battery mix-et használok százalékos akksikijelzéshez és annak monitoringjara. % szerint messze messze a CSPeopleSyncService vezet általában 47-49%-al. Ahogy sejtem ez az amit a tesztben is említettek, mivel időközönként feldob a teló egyező contactokat amiket utána össze lehet fésülni, ami hasznos is, csak nagyon merül tőle a telefon. Ma reggel 100%on húztam le kb 8kor a telefont, reggel kb 1 óra zenehallgatás, 20 perc net és napközben egyszer egy 10 perc game. Illetve kb 10-15 perc hanghívás + pár Whatsapp üzenet. Jelenleg 46%on áll az akksi ami szerintem irreálisan kevés, főleg az 1900es akksival, sajnos a régi még jobban merült. 6ig melozom, ha még kicsit beszélgetnék rajta és nyúznám hazafelé is akkor valszeg eléggé minimumon állna, majdnemhogy lemerülne. Fb, gmail, mail, időjárás szinkronizál, de aminél lehet állítani ott 3-4óránkéntire van állítva, ez sem nyírhatja annyira.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest