- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor nem csak én vettem észre... ez a YouTube widget egy romhalmaz. Érdekes, ha nincs bepakolva a Sense 2.1 + 2.3.3 úgy hasít a Desire-n, hogy öröm nézni.
Kérdés a tesztelőknek:
Szovegdoboz használatakor hogy tudtok a már beírt szövegen módosítani? A demirel -n ott a trackball, sima ügy. Esetleg ezek visszakapták a navigációs nyilakat, mint ahogy a régi Windows Mobile sense touch inputban volt ?
-
És ki állította, hogy az S-LCD prémium kategóriás kijelző, vagy akkora nagy bumm?
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy mi az oka annak, hogy a konkurens jobb kijelzők helyett, az S-LCD-t teszik bele a készülékeikbe.Miért lenne itt bármilyen logikai hiba?
Te meg azt értsd meg, hogy józsika beloggol a nickjével ide, elolvassa a tesztet, majd röffen egyet, hogy "mé' nem SAMOLED?! fú de fosch", amitől a hideg futkos a hátamon, és ilyenkor próbálnék józsikának segíteni azzal, hogy elmagyarázom neki az okokat, mert még a végén tudatlanságban hal meg.
Tele lesz a topic ehhez hasonló hozzászólásokkal, amiből a laikus azt szűri le, hogy a Sensation egy hordó fos. Ami nem igaz, legfeljebb nem olyan magas szintű a használt kijelző technológia, mint amit a konkurensek nyújtanak. Ráadásul totálisan hülyén terjesztik ezt tovább, anélkül hogy az életben kipróbálták volna.
Mi történik akkor, ha megtalálja ezt a topikot egy laikus vásárló, aki pl. egy 5800-ról, vagy ne adj isten egy butafon-ról vált? Azoknak aztán olyan mindegy, hogy Amoled/S-LCD/IPS panel dolgozik a gépben, már attól elájulnak, hogy látják, qHD felbontáson tudnak olvasni, netezni, filmet nézni.
Ez egy szakmai fórum, ahol természetesen lehet pro-kontra bizonyos technológiákról (sőt kell is) vitázni. Mind emellett, egymást is segítjük a különböző hozzászólásokkal, a tulajok a tapasztalataikkal, a hozzá értők a szakmai hozzászólásaikkal. De a marhaságokat, félinformációkkal senkinek nem segítünk.
Most már érted az én logikámat?
(#176) raulicio:
Vannak ellenpéldák arra is, hogy nem minden a hardware. De igen, ez a későbbiekben nagy bukta lehet a HTC-nek, ha nem tud azoktól a konkurensektől függetlenedni, akik jelenleg a beszállítói is.
-
-
Akkor kérlek Integra mutasd, hogy mi lehetne járandó út?
Honnan szerezzen folyamatos ellátással egy gyártó megfelelő paneleket, ha egyszerűen elérhetetlen szinte minden a piacon, és miután a HTC nem gyárt saját paneleket, lökheti a tudományát. Hm?
Milyen panel kellene a prémium kategóriába? IPS, esetleg az LG új Nova-ja, vagy Samoled+ ezek szerint.
És honnan a fészkes fenéből szerzik be?
Ha meg nem tudnak készüléket szállítani, az nagyobb blama, mintha SLCD-vel szállítják - nem gondolod? -
igen, én is ezt írtam, hogy a fém is karcolódik - ezt szívtam meg én is.
valószínűleg, sokunk itt fém fetisiszta. Tehát ha ennyi pénzt kiad egy eszközért, abban legyen "anyag". Főleg, ha meglát egy olyan rettenetet, mint az új Galaxy SII hátlapja. Elismerem én, hogy nem törik, nem szakad, meg biztosan jó, de kb. olyan érzésem van, mintha egy S8-as Audi-t gyártanának le a HungaroPlast-nál...
-
Úgy egyben mindenkinek, aki a HTC-t ekézi az S-LCD miatt.
1. nem véletlenül kerültek ki az AMOLED panelek a Desire-ből sem. Tudjátok miért? Mert a Samsung nem volt képes annyit gyártani, amennyi kellett volna.
2. Miért nincs IPS meg S-IPS panel a telefonban? Két apróság: 1. Az Apple iszonyat mennyiségű panelgyártót leköt a rendeléseivel az iPhone, iPad, iPod szériába.
Mi is van ezekben a cuccokban? Csak nem IPS panel? Hínnye, hogy másnak ezt nem sikerült még összerakni..... Ja és még ezt sem tudják kielégíteni, folyamatos alkatrész hiány van almáéknál is.
3. Az Apple vásárlási kedve mellett volt még egy olyan apróság az elmúlt hónapokban Japánban, ami ilyen földrengés szerűség, meg egy édes kis cunami, ami gyárakat, gyártósorokat - mindemellett embereket - törölt el a föld felszínéről...
Remélem amúgy, hogy lesznek újra olyan hsz.-ek, hogy fúj S-LCD, meg mérnem IPS, meg mérnem Samoled+ ....
f@szom, gondolkodjatok már.
debrejo:
Nekem Desire-ön hosszú ideig nem volt tok. Csak elkezdett lepattogni a tetejéről a festék (én voltam a farok, volt hogy összekerült aprópénzzel - kulccsal), akkor vettem rá egy CaseMate tokot.
Csakhogy így 2x olyan bunfordi, ráadásul nehezebb is lett.
Szóval de, fontos a fém....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Formula-1
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest