- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula88
tag
Reméljük jól fog sikerülni, nagyon vártam ezt a tesztet is, de a holnapira is nagyon kiváncsi vagyok. Nagy segítség lenne egy szubjektiv összehasonlító teszt végre, amiben minden előny és hátrány meg van emlitve.
Remélem miután elolvasom az összehasonlító tesztet okosabb leszek és el fogom tudni dönteni melyik lenne nekem a legmegfelelőbb.
Köszönöm elöre is -
ThorsHUN
őstag
Holnap jon az osszehasonlito teszt? Nyami!
Eppen morogtam volna, hogy jo lett volna, ha egy ember teszteli mindegyik ketmagost, igy lenne objektiv kepe mindrol... de az osszehasonlitas majd nagyon jol potolja remelhetoleg ezt
Szerk - kerdesek:
Jah az mkv file-okat is kezelte? feliratokat is?Zenenel: hozza az iphone4 szintjet? eq?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest