- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
Overcome85 #83 üzenetére
1. Az sgs2 már nem pentile matrix-os tehát ki ne találd hogy ez a sovány s-lcd jobb.
2. Nem az hogy divat fikázni de a sense helyett már igazán kitalálhatnának valamit mert szerintem nagyon unalmasan néz ki, bár még android szinten talán a legjobb bár én az alap felületre szavaznék.
3.Külsőre megint csak halál unalmas szerintem, a hátulja pedig vállalhatatlan. Én ki nem raknám egy tárgyaláson az asztalra.
Utomi: Ki ne találd már hogy a fémtől olyan nehéz lesz a telefon, omnia7 tulajként jót nevetek ezen, meg annyira elfogult se légy hogy kitaláld hogy egy jó drága high end telefonnál korrekt dolog az egészet műanyagból legyártani...
-
utomi
senior tag
válasz
Overcome85 #83 üzenetére
Értem. Láttál te már Super Amoled Plus-t? Ahol állítható, hogy mennyire legyen a szaturáció és akár olyan "valósághű" képet is kaphatsz mint az S_LCD-n? Szerintem nem mert akkor nem mondanál ilyeneket. Az S-LCD fényerőben és betekintési szögben is elmarad a SA+-tól és az IPS-től is! Ez tény. Ez egyébként a már említett videón is látszik. A 0,02mm vastag műanyag pedig lehet, hogy strapabíróbb mint az agyon ajnározott fém. Főleg a HTC esetében igaz ez fokozottan. És akkor ugye még nem is szakítja le a kezed a féltégla súlyú teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest