- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
-
debrejo
senior tag
Ez már erősen off, ezért:
Egyetértek a telefon értelmével. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz hogy nekem jobb ha tokban van egy ilyen kategóriájú telefon. 3G-vel nem volt tapasztalatom, így elhiszem hogy úgy van ahogy mondod. 3Gs mint írtam kettő leledzik a közvetlen környezetemben, az egyik fél év után elég ergya állapotban van. Megpróbálom elkérni majd és lőni róla pár fotót. Csak valami jó dumát kéne kitalálnom miért is kell 5 perc erejéig -
debrejo
senior tag
Nézd, ez ízlés kérdése. Én, aki minimum egy, de inkább másfél-két évig használok egy telefont, tapasztalatból tudom hogy ennyi időt egyetlen egy sem bírt ki karc nélkül. Pedig volt fém borítású telefonom is.
Két hónap után általában még mindig új egy telefon és vigyázok rá, másfél év után már kevésbé, gyakorlatilag oda esik ahova pottyan, kulcs nemérdekel ha mellette van (bár a mostani tepsik mellé 1 darab kulcs nem férne a zsebbe).
Az utolsó telefonom ami kibírt egy betonra esést az a Siemens C25 volt. Az utódjai ilyesfajta igénybevétel után mind nyugdíjba mentek. Sarkítva nekem fontosabb az hogy a telefonom karcmentes legyen és maradjon illetve védve legyen az esetleges karcoktól mint az hogy ultraslim legyen és fém borítású. Nem cserélem 2 havonta, nem szeretem ha úgy néz ki bármim is mint egy hányás.
Ha majd egyszer lesz egy olyan tartós teszt, amiben kimutatkozik hogy 2 (!) év után is hibátlan maradt az a telefon normális használat mellett (nincs tok, zsebben volt hordva, nem volt dédelgetve), akkor elgondolkodom én is a tok/casemate jogosságán.
Addig meg használomPS: betonra bármilyen telefont ráteszel, semmi baja nem lesz. Ellenben ha rálépsz vagy belerúgsz...Na ott kezdődnek a problémák
-
Dr.Anonymus
addikt
-
ClioRS
őstag
Nekem a mostanában kijött Androidok mind semmi különös kategória. Gondolkoztam váltáson, de olyan semmitmondóan néznek ki a készülékek, hogy nincs meg bennem a birtoklási vágy. Ugyanarra a kaptafára épülnek, semmi design. Még szerencse, hogy a SE próbál valami életet vinni ebbe a kategóriába. Kicsit próbálkozhatnának a többiek is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest