- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
hanati64 #10177 üzenetére
25-én megyek államvizsgázni, addig biztos nem cserélek.
Tud valaki olyan programot, hogyha headset csatlakoztatva van, akkor automatikusan vegye fel a beérkező hívást? Régi telefonokba volt ilyen opció füles csatlakoztatás után, gondolom ezt itt csak külön appal lehet.
-
Something_
őstag
válasz
hanati64 #10174 üzenetére
Nekem már több hónapja fent van a 2.1.0 és mindig elégedetten beszéltem róla, de mostanában elkezdte ezt a hülyülést. Pl most is, telefonálni akartam, felnyitottam a billentyűzárat és fehér HTC boot képernyő, sense újraindulás. (kb 2 órája újraindítottam, természetesen nem gyors boot-ba)
-
Something_
őstag
Nekem mostanában eléggé megbolondult a senseay 2.1.0.
- hosszú tétlenség után hozzányúlok és bekéri a pin kódot
- a widget óra és a noti óra mást mutat
- nem a sense indul újra, hanem a telefon! gondolom gyors boot-ba, fehér htc-s háttérrel..Viszont észrevettem még valamit, ami pozitív, de eddig nem volt!
Ha kapok sms-t és a kezembe van a telefon, akkor egy rövid ideig a kijelző alsó egyharmadában mutatja az sms szövegét. Ez tök jó, de eddig nem csinált ilyet
-
Something_
őstag
Nehéz megmondani, mivel lehet telefon hardver vagy szoftver is a főzött miatt, de én ha pl a srác telenoros arra gyanakodnék először, de lehet, hogy elfogult vagyok, mivel az utóbbi fél évben nagyon szívtam a telenorral.
Nyílt titok, hogy az új gagyi, elkapkodott ZTE rendszer kompatibilitási gondokkal küzd és még megy a finomhangolás, de szenvednek.
Meg lehet nézni a piaci részesedéseket hónapokra lebontva, folyamatosan csökken az expannon részesedése. -
Something_
őstag
válasz
Tejberizs76 #9967 üzenetére
Edenyke maszekol ilyesmivel asszem, dobj rá egy privit
[ Módosította: stevve ]
-
Something_
őstag
válasz
davidcsaba93 #9941 üzenetére
Senseay-en kívül én még csak az ARHD ICS romját próbáltam ki, mit teszteltek?
Mi kell még?
-
Something_
őstag
Tegnap találkoztam én is ezzel a problémával először. A státuszbáron lévő óra mást mutatott, mint a képernyőn lévő widget. Nekem szerencsére az újraindítás segített.
Most viszont újra kellett indítanom a telót, mert a gyári böngésző belépés után egyből FC-zett, ilyen sem volt még. Viszont most úgy látszik helyreállt.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
randras #9816 üzenetére
Tudod, hogy bírlak, de nem értek egyet
Szerintem te valami ritka szar, selejt példányt fogtál ki.
Recsegés, porosodás nálam nincs. Forróság volt gyári rom-mal, de már itt főzöttnél nincs. Igaz, nem játszom szinte semmit.
Amikor megvettem a telefonomat, eladtam a Mio C520-as GPS-emet. Nem bántam meg. A teló net nélkül gyorsabban talál nekem jelet, mint a régi, minőségi Mio GPS. Mozgó autónál ugyan olyan lassan talál jelet, mint a régi GPS-em. 1-2 perc. -
Something_
őstag
saját készítésű
http://www.youtube.com/watch?v=1ZCBs1hRdAM
10 mp körül megakad az összes videóm, amit a screencast-tal veszek fel, még mielőtt elájulsz a laggtól -
Something_
őstag
Nyomkodtam már ismerősök S2-it. Az smooth-abb, de már le is írtam miért, plusz még ugye a hardver is erősebb. Képernyőn keresztül ez jön le. De ha a kezedbe fogod a két telefont akkor a sensation felé billen a mérleg. Plusz ha szereted a szemedet, azt akarod, hogy szép, egységes grafikákat lásson, akkor megint csak sensation. Ha a szemeddel amoledet szeretnél látni, akkor S2. (amúgy az összes S2 tulaj akit ismerek személyesen, 0 fényerőn használja a telefont, mert kiég a retinájuk egy kis fényerőtől
)
Aksi nekem 1 napig bírja vígan átlag használat mellett, 20-30%nál szoktam feltolni töltőre.
-
Something_
őstag
Feljebb linkeltem pár képet amiket csináltam, nézd meg őket. Ennyit tud. Azok életszerű képek, tájképeket és közeli virágos képeket szebben lő, de szerintem egy átlag ember nem erre használja a fényképezést.
Mondj egy két weblapot, megnézem, hogy tölti be, letesztelem neked és felveszem videóra.
ADW Ex-ről nem tudok nyilatkozni, én a sense miatt vettem. Ha launcherezni akarsz, rakjál fel AOSP romot, ezáltal lesz 400 mb szabad ramod, arra pakolhatsz launchert kedvedre. -
Something_
őstag
válasz
szirtesp #9789 üzenetére
Telenor.. 2 évig szolgaság. Nem lehetett telefonálni, alig volt térerő, megszakadt. 7-8e volt a számlám folyamatosan. Most 3000 és ugyan annyit beszélek.
Most váltottam át pár hónapja T-re, mióta meg van a telefon. Igaz az elején nem volt baj, de az utóbbi 1 évben, a Nagy Hálózatfejlesztésben elég szar volt. -
Something_
őstag
válasz
randras #9785 üzenetére
Hát nem tom, csak jobb lesz.. Be kell telefonálni és állítanak rajta. Mondom nekem az elején jött normálisan. Normálisan... fele annyival, mint a csomag neve
Én csak a külső antennás modem miatt választottam a 21-et.
Hol laksz a X-be? Több mint 20 évig laktam az Örs V. környékén anyáméknál. Amúgy az Örsön is vicc a helyzet, 4 mb-vel száguld a gyorsaság új korszaka! -
-
Something_
őstag
válasz
davidcsaba93 #9750 üzenetére
Csak egy ilyen közeli képet láttam, ez pl automatikussal van fényképezve. Sztem korrekt.
beni121:
videót eddig csak születésnapokon csináltam nagyon rossz fényviszonyok között, hát eléggé zajos. Viszont csináltam egyet szalagavatón csarnokba, na az viszont tökéletes lett számomra (ami egy 1 centi vastag telefontól elvárható). A hang az nem az igazi, de elmegy. -
-
Something_
őstag
Szia!
Nekem a 2.1-el nem lép ki néha a böngészőből és a marketből? Nekem napi 1 böngésző kilépés befigyel. De visszalépek és előzményekből folytatom, csak érdekes. Ha többször jelentkezne akkor már idegesítene.
szegto: Lőttem videót az általam használt főzött romról, amin 3.5 sense van. Nekem nem laggol, tökéletesen futkorászik.
-
Something_
őstag
Estét!
Pár hete széthullott a kiváló minőségű gyári jobbos fülesem "kerete". Azt se tom, hogy hol van, lehet azóta a fülembe van, de mosásnál se jött kiSzóval elfoszlott valahol
Ha elviszem eme tökéletes fülest az e-care-ba hozzám vágnak egy újat vagy a széthullásra nem terjed ki a gari?
Habár a füles még az 5 km-s benzinárat sem éri meg, de ha egyszer az e-care fele járok és cserélik lehet benézek, még úgyse voltam és remélem nem is kell mennem -
Something_
őstag
válasz
virtualboy #9666 üzenetére
Nem fognak új telefont adni, cserélik a kijelzőt és reménykedhetsz, hogy újra nem fog porosodni.
Off, hogy ne idegeskedjetek a függetlenítés miatt, én ezen idegeskedek
Félvente 275e ft-ért ilyen pontos dátumot kapok az államvizsga-időpontomról.
Az alábbiakban tájékoztatjuk a záróvizsgájának pontos időpontjáról és helyszínéről:
A záróvizsga időpontja, helye: {ZV_DATUM} {KEZD_ORA} órától (Érkezés {MEGJ_IDO}-ra.)
{TEREM} terem. -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül; -
Something_
őstag
válasz
prezson #9613 üzenetére
Azt nekem se lehet, de be lehet állítani folyamatos jelzésre, de a villogás is gyors sztem. Beállítottam, hogy nem fogadott hívásnál úgy villogjon, hogy a narancs led egyfolytában és rávillog a zöld led. Így tudom, hogy van nem fogadott hívásom. A többinél csak a narancs villog.
-
Something_
őstag
válasz
Nakivagyok #9602 üzenetére
Nem láttam semmi pozitívumot, legalábbis számomra nem volt semmi érdekes.
Az pl kifejezetten nem tetszett, hogy eltűnt alulról a Telefon gomb és 4 ikon lett. Habár lehet megszokható. -
Something_
őstag
Ötletek:
- én megspórolnám a függetlenítést
- érdekes, hogy a telenor egy év garit ad rá, miközben közük nincs a javításhoz, ők is az e-care-ba küldik, ami tudtommal 2 év garit ad. Sőt sztem az összes Sensation-re 2 év gari van. Nem lehet, hogy félre értetted és 1 évig ők intézik a gariztatást az E-Care-ral, a második évben pedig neked kell? -
Something_
őstag
válasz
Nakivagyok #9594 üzenetére
Béták. ARHD-t próbáltam, hát a 2.3.5-höz képest lassú volt, plusz a böngésző hááát, vicc kategória volt.
-
Something_
őstag
Nem, azt passzolom, hogy kell, őszintén szólva meg sem fordult a fejemben, hogy visszarakom.
De itt van leírás:
Gyári állapot visszaállításaDe mint mondta mumk1, ha ICS megjelenése után visszaállítod a gyári állapotot, frissíted hivatalosan OTA-n keresztül, akkor egy jó ideig búcsút mondhatsz a főzött rom-oknak, asszem az új HBoot miatt, azt külön fel kell törni majd.
-
Something_
őstag
Újabb Sense kiadásról szokott lenni előzetes info vagy jönni szokott minden bejelentés nélkül? Én arra lennék kíváncsi, hogy lesz-e.
Reálisan ki, mit mond? ICS-hez lesz új vagy Sense 3.5?
Jó lenne egy durva 4.0 -
Something_
őstag
válasz
Kobun1980 #9547 üzenetére
Gondolom ezek mind a superwipe miatt voltak, mert abortedet írt. De gondolom most az új superwipe zip-pel jó.
Nekem elsőre sikerült anno, igaz én nem superwipe-pal csináltam, hanem cwm-ből 3 wipe.
TB-hez hozzá se kezdtem, nem volt értelme, mert nem volt olyan programom, amire nagyon nagy szükségem lett volna, mármint mentésre. Kicsit kínai volt
Plusz valaki figyelmeztetett, hogy okosan, mert el lehet bszni a visszaállítást.
-
Something_
őstag
Nem tudom mi lehet a gond, én a leírásba a Senseay rom-nál meglévő SuperWipe linket illesztettem be, elvileg jónak kellene lennie.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1280358 -> Itt van a downloads alatt a link, szóval "hivatalos".
De már átjavítottam mumk1 dropboxos linkjére, reméljük azzal jó lesz.SuperWipe-ot én az ARHD-s zip-pel nyomtam, azzal minden gond nélkül lefutott. Egyszer ARHD felrakása előtt, majd amikor a senseay-t visszaraktam, akkor is jó volt.
-
Something_
őstag
Beraktam
Már nekem se a CWM van, hanem a 4EXT. De full véletlenülARHD-t miután felraktam, feltelepítette magától ezt gondolom. Mikor raktam vissza a Senseay-t restore-ral, már ez a 4EXT recovery jött be, meg is ilyedtem
De ez amúgy ugyan az, mint a CWM csak érintős vagy különbözik még másban is?
cotag:
Ezt az abortedet a superwipe flashelésénél írja? Melyik rom-ot akarod felrakni? Megpróbálhatjuk egy a rom-nál lévő superwipe linkkel, hátha. Habár most még a választott rom közelében sem vagyunk, de háthamumk1: Ohsaka-SuperWipe_v2.zip -nek jónak kell lennie, nem? XDA-ról lőttem a linket. Lehet, hogy ezzel van a gond?
-
Something_
őstag
Teljesen meg vagyok elégedve a sense-vel, az spb-t is csak azért tettem fel, hogy vajon ez miért kerül majdnem 2000 ft-ba. Hát nem jöttem rá
Amúgy teljesen belaktam a sense-t és még így is 150-200 mb szabad ramom van.Nem tudod véletlenül, hogy hogyan tudom kimenteni mondjuk egy txt-be a feltelepített alkalmazásaim listáját?
brillians:
Wifi-hez gyári böngészőt használok, de sztem kipróbálhatod a Dolphin HD-t, hátha neked tetszik. Eléggé sok mindent tud. 3G-hez az adatforgalom miatt pedig Opera Mobile-t. Elvileg a Mini kevesebbet eszik, de nekem ez a mobile jobban tetszik.
Zenelejátszásra is gyárit használom a beats audio miatt, plusz a PowerAMP nekem nagyon halk, pedig fent van a volume+, de sebaj, jó a gyári teljesen. Viszont asszem mikor még nem volt beats audio, akkor poweramp-ot használtam, mert szar volt a gyári.
Videora meg Dice playert és RockPlayert, mikor hogy. -
Something_
őstag
válasz
Tóni bácsi #9378 üzenetére
Kozbe folyamatosan javitom emberi nyelvre a leirast
Plusz meg lehet beleirom a fastboot-os flashelest es a superwipe-ot, csak lehet, hogy ezzel meg lesz kavarva par ember
-
Something_
őstag
A leirast sajat tapasztalat alapjan irtam, igy batran merem ajanlani. Gyari rom cserelese egy fozott romra.
Most fozott romot csereltem fozott romra, majd nand restore-ral visszaallitottam. Ilyet meg nem csinaltam, ezert inkabb kerdeztem
Amugy miutan postoltam, megcsinaltam es sikerultRadio flash, Superwipe, nand restore es patent minden
De ha gondolod csinalok leirast errol is, hogy mas ne kerdezze meg -
Something_
őstag
Na visszarakom a senseay-t, mert ez az ICS rom semmilyen..
Radio, superwipe és mehet simán restore-ral vissza a nand backup? Erre kérnék egy megerősítést és már csinálom is.Ez a senseay marad nekem addig, míg nem lesz sense 4.0.
-
Something_
őstag
Felraktam az ARHD ICS-s romját, hát sztem még 1-2 órát próbálgatom aztán ugrik vissza a Senseay. Nem kicsivel gyorsabb a Senseay...
Ha van nand backup-om, akkor csak fel kell raknom a radiot, a romot és mehet rá a restore?
-
Something_
őstag
válasz
davidcsaba93 #9339 üzenetére
Kipróbálom sztem. Gondolom superwipe, radio és mehet fel ez a rom, aztán modok.
Ööö, AmazeCAM-ot fel lehet rakni erre az ARHD-ra is?
-
Something_
őstag
Kb 1 hónapja van fent főzött rom, azóta nem indult újra a sense
Mikor megvettem a telót 2 hónapja, első 2 hétben nem indult újra, aztán a rá következő héten már újraindult a HD játékok után, az utolsó 1 hétben meg már a böngészés után is. Újraindítás után jó volt megint egy darabig.
Halkan megjegyzem, hogy kb 5 napja indítottam újra a telefont, akkor is csak egy backup készítés miatt, mert most nagyon jó a rendszerem, ezt le kellett mentenem.
Viszont most, hogy jó a rendszerem, lehet, hogy kipróbálnék egy ICS-s romot. Ajánl valaki, valamit? ARHD 3.5 sense-vel milyen? -
Something_
őstag
Jól néz ki az is, habár így képről nem bejövős a kamera körüli piros kör, plusz alul a beats logot. Előlapi részen meg a piros rács, nem tudom, hogy mutatnak a fehér gombsor világítással.
A fehér XE hátlappal meg egyszerűen csúnya szerintem, mivel a kijelző/telefon eleje fekete a sima sensationnek. Szerintem így lesz többszínű a telefon.
Remélem nem sértődik be senki a véleményemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest