- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
hülyegyerek #12820 üzenetére
Meg amúgy is mi értelme volt?
-
randras
veterán
válasz
Fikasz #12813 üzenetére
Desire HD és EVO 3D is rendesen működik, én az utóbbit ajánlanám. 5 napja vagyok boldog EVO tulaj és a Sensation-höz hasonlítva ég és föld. A topikjában találsz még 3 Sensation-ről váltott tulajt, mind ezen a véleményen vagyunk. Ha mázlisan adod el a Sensation-t,max. 5k-t kell rádobnod, 94850 forint gyártói 2 év garival.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12789 üzenetére
Sokára talán.. amúgy, azt tudod, hogy az S2 fapados lesz a Sense után?
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12786 üzenetére
Bejött az élet?
-
randras
veterán
180-on indított ~10 hónapja, és most újonnan 109, használtan 85 körül van... miről beszélünk? Nagyon gyors a fejlődés, és a kisöprés, szerintem túl gyors is..
-
randras
veterán
válasz
eladogeppc #12755 üzenetére
Ragassz alá papírt..
-
-
randras
veterán
Engem se nagyon izgat, kifejezettem csúnya lett szerintem a Sense 4-es óra widget, ami az egyik legfontosabb, szóval az ICS-t várom csak. Remélem nem rontják el, és ugyan olyan jó lesz, mint a mostani stock ROM, mert ez az első stock ROM, ami számomra használható egy telefonon.
-
randras
veterán
válasz
Balazs_ #12717 üzenetére
A tied is? Ejj.. Én nem is emlékszem mennyi volt, meg meg sem tudom nézni, csak azt látom, hogy megvásárolva.
Szerintem jóval több, mint pár EQ, király a rendszerezés, letölt album borítókat, és hát igen, nem mellesleg nagyságrendekkel jobban szól, mint a gyári.
Megérte, akár mennyi volt!
-
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12692 üzenetére
Akkor gondolom nem vetted meg..
Szerintem megérte az árát..
szerk.: Ott. Hát, akkor ne csodálkozz, hogy laggol/akad, mittomén. A törés az törés, simán befolyásolhatja..
-
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12688 üzenetére
De milyen beállításokkal? Lehet felbontást, látóteret, árnyékot, részletességet, stb.. állítani. Nekem ha a felbontás és az a valami, amit nem biztos, hogy látókörnek van ott írva, 50%, és bent van a részletes árnyék és a frame limiter, plusz high quality a részletesség, akkor olyan smooth, amilyen csak lehet, nagyon király.
-
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12685 üzenetére
GTA3
-
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12680 üzenetére
Milyenek a beállításaid?
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12583 üzenetére
Beteg vagy, BK?
Ruh: k*va gyorsan vidd vissza, kérd vissza a pénz, és vedd meg a Nextelnél. Ma vettem meg náluk az ötödik telefonom, a legmegbízhatóbb cégek egyike, amivel találkoztam!
Több a garid, gyártói, és garantáltan nem vernek át!
Hivatkozz a visszavitelnél arra, hogy vásárlói megtévesztést követtek el, az XE gombsora piros, és a modellszáma HTC Sensation XE Z715e, aminek kellene, hogy legyen! Ha erre sem hajlandóak, akkor jöhet a jegyzőkönyv, stb..
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12568 üzenetére
Rosszul tetted, kapásból 4-5 nap plusz, na meg a sorbanállás...
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12562 üzenetére
Szóval te is megismerkedtél a szőke hölggyel, jóvan. Szerintem ő is benne van a HTC-k árában, mint a Sense.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12475 üzenetére
A topikban is volt, régebben. Még beszélgettünk is vele a porosodásról, ha jól rémlik. Aztán egyszercsak eltűnt.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12463 üzenetére
70-75 ezerre saccolnám, amilyen pofátlanok, szóval k*vára imádkozz!
Elvégre az alaplap a telefon lelke, azon van minden, az az egész telefon lényegében, leszámítva a gombokat, a házat, meg a kijelzőt és a digitizert.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12459 üzenetére
30 ezer körül? Most viccelsz? Egy kijelző+digitizer került egy Desire HD-nál
35 fölötti45200 pénzbe, beszerelés nélkül, a szervizen keresztül! Az más kérdés, hogy eBay-ről megvan 12-ből, de Sensation alaplapot nyílván nem kapsz eBay-en.Sok szerencsét, és ha megfogadsz egy jó tanácsot: várunk az Evo topikban!
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12428 üzenetére
Hát, úgy volt, hogy pénteken meglesz, de hétfőre tolódott.
Vagyis, mostmár ebben is csak bizakodom.. de elvileg meglesz holnap.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12421 üzenetére
Persze, de még nincs is meg az akksim, ha megjön holnap, te leszel az első, aki használhatja majd. Vagy tönkre teheti... 740 forint volt, szóval ez esetben komoly adósságba keveredsz.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12391 üzenetére
X. kerben lakom, rendeltem az Evo-mhoz akksit, holnapra várom. Ha megjön, lehet róla szó.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12377 üzenetére
Az komoly..
-
randras
veterán
válasz
Fikasz #12337 üzenetére
Eleve miért tetted vissza S-ON-ba? A CID visszaíráshoz is S-ON-nak kell lenni, amit szintén néznek garanciázáskor, ezt lentebb írtam is. Ha régi bootloaderre raktál ICS-t, vagy újra GB-t, ahogy lentebb kérdezték, akkor kiszálltam a témából, mivel amióta új bootloader is van, nincs Sensation-öm.
Innen nem vágom a témát.
-
randras
veterán
válasz
Fikasz #12323 üzenetére
Hát.. tudtommal RUU-t standby módból indítva kell telepíteni, de ha tényleg így van, sem hiszem, hogy amiatt nem lenne magyar nyelved, mert bootloaderből indítottad. Írd vissza a CID-et, rakj fel random RUU-t, és csináld meg a writesecureflag-et.
Az enyémen sem volt magyar nyelv alapból, mégis vittem vissza gariban, morelocale2-vel telepítve, szóval csináld meg a többit, ezt meg sz*rd le szerintem.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz
Fikasz #12310 üzenetére
A gyári ROM visszarakásával még nem nyerted vissza a garanciád, ahhoz S-ON-t kell végrehajtani. Leírásod alapján még ROM-ból is rosszat raktál fel.
Itt találod, mit is kell csinálnod. A fastboot oem writesecureflag 3 parancs kiadása előtt mindenképp futass le egy RUU-t!
-
randras
veterán
válasz
Melak03 #12203 üzenetére
Király!
Holnap megyek az Evo 3D-ért, király lenne úgy kivenni a dobozból, hogy rögtön ICS-re tudom frissíteni. Tudom, nem így lesz, de azért akkoris.
Szerinted ez a frissítés wipe-ol? Mármint, elég komoly system update ahhoz, hogy törölni kelljen hozzá az appokat, stb..
-
randras
veterán
válasz
Soulles #12189 üzenetére
Olyan nagyon negatív tapasztalataim nekem sem voltak, habár 1x-2x szerintem lehúztak fizetős javításoknál, plusz nem kaptam vissza a cserélt alkatrészt sem, de komolyabb gond nem volt.
Az meg, hogy a Sensation ilyen, az tényleg nem miattuk van. Itt a PH!-n is van fórumtárs, akinek cseréltek komplett telefont, szóval ez sem lehetetlen, de szerintem ez lesz az utolsó, amire hajlandók lesznek.
-
randras
veterán
válasz
Balazs_ #12182 üzenetére
Első: Nem.
Harmadik: Azonos alkatrész 3x-i cserélése után.nimfas: Ezeket a telefonokat nem ilyen szempontok alapján tervezik meg... arra adnak, hogyha van egyszeri 150000 forintod egy telefonra, akkor fél-egy év múlva lesz pénzed újabbra, annyi idő alatt meg nem szarik be.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #12146 üzenetére
Akkor szar a ROM-od, vagy a radio-d, vagy mindkettő. Vagy a beállításaid. Én lassan megtanulom beosztani egy mai okostelefon akkuból adódó képességeit, sajnos mindenre jó, de csak egy ideig.
-
-
randras
veterán
válasz
pingwin011 #12081 üzenetére
A Sensation nem tud USB-on-the-go-t!
-
randras
veterán
válasz
Revan4126 #11979 üzenetére
A program futásához root kell, ami neked nincs. Ahoz hogy legyen, s-off kell csinálni, amihez downgrade-elni kell, amit te most nem akarsz. Ezért átmeneti root létrehozására gondoltam, hogy le tudd futtatni a lentebb linkelt programot, hátha megoldódik a gondod. Erre van szükséged.
-
randras
veterán
válasz
Revan4126 #11976 üzenetére
Hát, root kell neki. Figyelmen kívül hagytam írásod azon részét, hogy visszaállítottad. Mondjuk ezt úgy is lehetett volna, hogy rootolt stock romot teszel fel, na mindegy.
Hát akkor az egyszerűbb megoldás kilőve, hacsak nem akarod megint soffolni, stb.
Nincs több ötletem, esetleg egy temproot.
-
randras
veterán
válasz
davidcsaba93 #11974 üzenetére
Hát akkor ne csinálja meg.
-
randras
veterán
válasz
IkszIpszilon #11557 üzenetére
Kijelzőt cserélnek, ha magyar alaplapod van, 4-5 munkanap alatt megvan, cserekészülék nincs. Ha szolgáltatónál vetted, ott adnak cserekészüléket, de akkor tovább is tart, hiszen onnan el kell vinnie a szervizbe, meg vissza.
-
randras
veterán
válasz
Meekrob #11546 üzenetére
Mi van a HTC Evo 3D-vel?
Erre biztosan harapni fognak a többiek, de én inkább azt venném, mint a Sensation-t, Samsungot pedig csak simán nem. Habár neked mindegy, még nem volt Androidod, de a HTC felülete, a Sense sokkal jobb, felhasználóbarátabb, mint a Samsung felülete.
Volt Sensation tulajként azt javaslom, hasonlítsd össze az Evo 3D árát a Sensation-éval, plusz használd a keresőt.
-
randras
veterán
válasz
WiZARD #11521 üzenetére
A gond sok minden lehet, a kiderítésével én nem akarom fárasztani magam, és hidd el, hogy te sem. Ha rootolt a teló, megpróbálnék Titanium Backup mentést csinálni, fastory resetet, aztán visszaállítani a fontosabb dolgokat.
Ha ez túl durva, a HTTPS-en kellene tovább indulni, szerintem az lesz a gond, arra tippelnék, hogy a tanusítvány miatt nem tölt be, és mivel egyik böngészővel sem megy, nyilván az Android fosta össze magát..
-
randras
veterán
Kicsit kiestem a topik ritmusából mostanában, de ha jól hallom, valaki nem akarja nyomogatni állandóan a bekapcsoló gombot. Ha tényleg ez a legnagyobb bajod, jó hírem van: játszhatsz helyette Jediset, hogy feloldd a képernyőt!
-
randras
veterán
válasz
R2D20208 #11120 üzenetére
Ugyan ezen ok miatt váltottam Windows Phone 7-re!
Bassz ki magaddal, ha nem HTC-t veszel abból, nem fogsz ROM-olni, működni fog, és kész. Nekem pl. tanulnom kell, és ezért hagytam ott az Androidot, mert ennyi idősen nekem még nem kell gyerek.
Ajánlom figyelmedbe a Dell Venue Pro készüléket. Olcsó, szép, és fasza. iPhone-t soha..
szerk.: Basszus, komolyan azt hittem, kitiltottak.
-
randras
veterán
válasz
hülyegyerek #11116 üzenetére
Miért nem használsz Power AMP-ot? Szerintem az egyik, ha nem a legjobb zenelejátszó Androidra.
-
randras
veterán
válasz
hülyegyerek #11110 üzenetére
A gyári füles egy ótvar szar... hihetetlen, hogy évek óta ezt adják minden mobilhoz.
De szerintem is ad el, és vegyél az árából egy középkategóriás sennheisert, legalább kevésbé csúnya.
-
randras
veterán
válasz
keIdor #11041 üzenetére
Tényleg jó a Radar?
Most rendeltem egy HD7-et, a kettő között vaciláltam, de szerintem túl kicsi lenne már a Radar nekem.. meg nem is tetszik, a jack csatlakozó is ugyanaz az az idióta megoldás, mint a Sensationnél, a memória is csak fele annyi... mindezt ugyan azért az árért.
-
randras
veterán
válasz
Faresz29 #11029 üzenetére
Általában egy telefon két frissítést él meg: az első az Ice Cream Sandwich lesz, ami lesz rá hivatalosan, az biztos. A másodikról pedig még hír sincs, de szerintem meg fogja kapni. Egy biztos, 2 évig nem lesz támogatott, ahhoz nagyon lassúnak kellene lennie a Google-nek.
Olvass vissza a topikban, vagy írd le, mire használnád a telefont, és biztosan kifejtik neked a többiek, hogy melyiket vedd, de szerintem SGSII.
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10877 üzenetére
Nna tessék, még a végén az offból is kamatoztathat az ember valamit.
"konkrétan talán xp-ről az új iphone/ipod tölteni sem hajlandó"
dropopi: Király, kösz hogy szólsz. Nagyon király kis telefon, szerintem ez most marad egy ideig. A rendszer is jobban bejött, mint gondoltam, a telefont pedig pont a magam fajtáknak találták ki.
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10873 üzenetére
Szerintem azért tudnál ha akarnál valamilyen virtualizációval, és azon belül az eredeti developer eszközökkel, vagy rosszul gondolom?
Amúgy megértem..
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10871 üzenetére
Ja igen, írtad is. Jó, hát ahhoz nem kell, hogy 0-24-ben elérjenek, én pl. webfejlesztő vagyok, és skype-on meg emailen kell elérhetőek lennem főleg. Ha ezt telefonon keresztül akarnám tenni, akkor nem a gyorsabban merülőt választanám.
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10867 üzenetére
Értem. Céges telefonnak választva a kettő közül feltétlenül az SGSII-t választanám, mert a nagyobb akksival nagyságrendekkel jobb az üzemideje, mint a Sensation-nek, és akkor az előbb leírtaktól teljesen elvonatkoztattunk.
Habár nem tudom milyen munkát végzel, de a céges telefonnak szerintem ki kellene bírnia minnél többet. Az USB on the go is jól jön, ha pl. teljeskörűen ki akarsz váltani egy laptopot vele...
pap: Ne meg persze ha nem para 2x annyit fizetni érte.
-
randras
veterán
válasz
keIdor #10864 üzenetére
Az Omnia 7 szerintem csúúnya, az Omnia W drága, és kicsi, a lumia 800 oké, de megvárom a 900-at.
Egyébként annyira nem hatalmas, az irányt is meglehet szokni. Kényelmesebb, mint az oldalra nyílós, mivel nem kell forgatgatni... órák kérdése megszokni. A tesztekkel ellentétben nekem brutál képeket lőtt, habár HTC-hez szoktam.
Sasal1ty: Nem, vagyis nem tudok semmit biztosan. Szerintem Mo-i Dell foglalkozik vele, ha alkatrész kell, de tutira horror áron.
-
randras
veterán
válasz
Menthirist #10859 üzenetére
Túlságosan is túl.
Windows Phone 7, és nem lesz erőforrás problémád jó ideig. (Ráadásul bőven 5 számjegyű összegből megúszod, hogy legyen egy jó készüléked...)
-
randras
veterán
válasz
Bondi00 #10746 üzenetére
Az első szériás HTC Sensation-ök a Vodafone kínálatában jelentek meg, kb. egy hónapig csak ők forgalmazták. A készülékekbe nem került SIM lock, tehát függetlenek. Van a telefonon néhány felesleges alkalmazás, és alapból nem tud magyarul, de a more locale 2 felrakása után teljesen magyar lesz. Én is itt vettem anno az enyémet, semmi gond nem volt.
-
randras
veterán
válasz
Bondi00 #10740 üzenetére
Gyártói garanciával 114k. Mindenképp gyártói garanciával érdemes venni, mert a bolti garancia... hát nem a legjobb. Szolgáltató semmivel nem csökkenti amúgy, csak telerakja szarral.
-
randras
veterán
válasz
kokler #10715 üzenetére
Az a bajod, hogy szidom a telefonodat, ami teljesen érthető is, nekem sem tetszene. Az igazság viszont az, hogy nyilván 1 példány alapján nyilvánítok véleményt, az alapján, ami az enyém volt. Az pedig, minőségét tekintve szar volt, nincs mit szépíteni.
Nyilván SGSII-ből is van rossz példány, de én nem olyat fogtam ki. Ezek alapján tehát én az SGSII-őt ajánlom, a Sensation pedig szerintem kerülendő, legalábbis amíg hat számjegyű az ára. És ezt le is fogom írni mindig, amikor valaki megkérdezi ebben a topikban, mert szerintem nem éri meg az árát a telefon, és a fórum arra való, hogy tapasztalakot osszunk meg, és tanácsot adjunk, ha szükséges.
-
randras
veterán
válasz
hülyegyerek #10701 üzenetére
15-20 hsz se kell, de mindegy. Ami a lényeg: a három közül mindenképp az SGSII. De ha esetleg nem, akkor még mindig inkább az Arc S.
-
randras
veterán
válasz
hülyegyerek #10699 üzenetére
Visszaolvashatnál párat. Ha jóféle monitorod van, még görgetni sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest