Új hozzászólás Aktív témák
-
Rike
tag
engem rohadtul nem erdekel a fem eg muanyag haboru! a megbizhatosag annal inkabb!
de majd kiderul hogy mennyire megbizhato -
Rike
tag
nincs aktiv sensation topic
Mikor lesz teszt?
van valami kilatasban?
Valakinek volt mar a kezeben? -
Rike
tag
Nekem meg sgs-em van. Csak szeptember ota de mar nagyon varom hogy vegre lecserelhessem. Sokaig azt hittem sgs 2. De nem hiszem hogy akarok meg egy lassu allandoan fagyo samut. Amire allandoan keresni kell a jo romokat es ujra meg ujra vacakolni.
Az egy giga belso memo engem is megbotrankoztat de ez van.
Akksi? Az sgs-em is napi ketszer kell toltenem. Ezt a szintet ez is hozza majd.
Kulso? Ugyan mar az osszes okostelefon ronda:-P
Es ha nem lenne 4+ a kijelzo akkor ez sem kene... Remelem szep lesz. A felbontasnak is orulok. Szifonon erezni azert a kulonbseget gondolom itt is erezheto lesz.
Akinek nem tetszik vegyen alcatelt vagy amit akar:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged