Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Vas
csendes tag
Egyébként az LG-nek nem volt már egy Puccini-ja? Ha jól emlékszem a GT500-at hívták így. Vagy az csak egy kódnév volt?
-
8nemesis8
veterán
Micsoda név.

-
Tomajdon
aktív tag
troll on
Szerintem hasonlít az iPad-re!
Ja, és a Galaxy tab 10.1-re is!
Neee, hasonlít mindkettőre, ezért mindkét cég beperli a HTC-t, majd a bíróságnak elege lesz a sok perből, és kitörli az összes mobiltelefon gyártót, és megszűnnek az okostelefonok és tabletek a világon! 
troll ofCsak hogy érdemben is hozzászóljak, szerintem nincs benne új. Egyedül a tollas megoldást tartom jó dolognak, néha tényleg hasznos tud lenni, csak ahhoz elég precíznek is kéne lennie...
-
D@niel
addikt
Zéró?
..
azért van a stylusnak helye a tokban, hogy vedd meg azt is, mivel kompatibilis
valszeg htc felirattal, dupla áron. feltéve ha a cerkát adják hozzá és nem kell külön megvenni, ennek meg kevés az esélye.Teszek rá egy ezrest, hogy nem a honeycomb-al, hanem valami 2.4-el fog jönni. Na?
múltkor a flyer-en a meetingen nagyon rajzolgatott ott egy srác, kesztyűben
ki volt az? negyed órát vártam a csajommal. 
-
zsirfecske
veterán
hát muszáj virítani valami extrát, különben a kínaiak letolják őket is

-
Ocarina
aktív tag
Tetszik a tok. A tollat jó ötletnem tartom.
Viszont a kamera szerintem fölösleges.
Mennyi az esélye, hogy a tokot alapból adják hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Eladó egy Pixel 7a
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Neee, hasonlít mindkettőre, ezért mindkét cég beperli a HTC-t, majd a bíróságnak elege lesz a sok perből, és kitörli az összes mobiltelefon gyártót, és megszűnnek az okostelefonok és tabletek a világon!
valszeg htc felirattal, dupla áron. feltéve ha a cerkát adják hozzá és nem kell külön megvenni, ennek meg kevés az esélye.
Viszont a kamera szerintem fölösleges.