Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsizoz

csendes tag

válasz stilo18 #37 üzenetére

Nekem is One X-em van, tökéletes teló, ajánlom mindenkinek!
    Az én értékrendemben az S3 nem tudta megközelíteni, így az a szokatlan eset történt, hogy egy hónapokkal később megjelent másik csúcs készülék (S3) nem okozott olyan érzést, hogy jobb lett volna várni a vásárlással!

Ha most vennék, most is ezt választanám!

Ez így elég a fanyalgóknak?

• cld

csendes tag

válasz stilo18 #30 üzenetére

Te meg vagy keveredve kolléga. Fogalmam sincs, hogy milyen a HTC One X, milyen hibái vannak, de nem is nagyon érdekel. A hozzászólásom a következők miatt született.:

1. Csúcs kategóriás HTC-ből nekem volt 2 is. Amikor kijött a Desire, azonnal meg is vettem. Picit darabos volt ugyan, de azért nem volt rossz telefon. Mondjuk a Mobilarénás "Különösen ajánlott" plecsnit a mai napig nem értem... Szóval megvettem, rá egy vagy két hónapra kiad a HTC egy közleményt, melyben kijelentik, hogy a Desire nem kapja meg a 2.3-at, különböző hardveres indokokra hivatkozva,, marad a 2.2. Hozzáteszem a Desire HD, ami pár hónappal követte a Desire-t már 2.3-al jött ki. Szóval az ember vett egy csúcs HTC-t majd a gyártó magára hagyta, mi meg csak figyeltünk. Vagy aki merészebb volt rootolt.

2. A HTC Titant szintén a megjelenése után vettem meg azonnal egy kisebb vagyonért. Az egyik legjobb telefonom lenne - a mai napig megvan - ha lehetne vele telefonálni!! Ugyanis a Titan véletlenszerűen eldobja az összes kommunikációs csatornát - mobil hálózat, wi-fi - és ezt nem jelzi az állapotsávban. Magyarán én úgy láttam, hogy van térerőm és wi-fi-re is csatlakozom, miközben senki sem bírt felhívni, illetve offline voltam. A telefon egy éve van meg, azóta kb. 5 frissítést kapott. Ezek a hibák a mai napig megvannak, más Titan usereknek egyaránt. A HTC hallgat, nem mond semmit.

Szóval 2x adtam bizalmat a HTC-nek, 2x vissza is éltek vele, ami egy komolyabb összegbe került részemről. Ezek után kétkedve fogadok bármilyen HTC innovációt, illetve meg is értem, hogy folyamatosan csökken a bevételük.
    A Galaxy SIII új szerzemény, sok mindent nem tudok még róla, de eddig csillagos 5-ös.

Új hozzászólás Aktív témák