- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolfie
újonc
Sziasztok! Remélem tudnok nekem segíteni!
Előre is köszönöm.Pár napja került hozzám egy HTC one X gyári csomagban kis infó róla
32gigás 4.2.2 android 5.0 sense van rajta.4.0ás sense volt rajta amikor vettem de felajánlotta a gépezet, hogy frissíthetem az újabbra gondoltam miért ne.
Lefrissítette tök szép lett meg minden csak eltűnt a magyar nyelv róla...
Próbáltam már a morelocal2-vel illetve a "Customization Settings Provider"-el (de az utóbbit nem találom az alkalmazások között ergó nem is tudom kilőni).
Ilyenkor mi a teendő?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ha kell bármilyen információ még szívesen leírom.
Plusz infó: SH - Shanghaiból van a készülék az imei szám alapján -
jeni
félisten
Szia
Lehet tudni,hogy egy nem nyitott teló esetén mitől függ a magyar piacra szánt teló sorszáma vagy jelölése?
Milyen betűvel vagy sorszámmal van megadva a magyar nyelvű teló? -
roland921026
csendes tag
Én le frissítettem a telómat, de lassabb lett. Azt mondták, hogy telepítsem a rendszert úgy, hogy a telefon le van formázva vagy állítsam vissza a gyári beállításokat a boot menübe. Utóbbit meg is próbáltam, de le van zárva az a rész a telefonomban. Mit tegyek ?
-
btudos
nagyúr
Ha jól értettem a Titannál nem a frissítések hiánya a gond (WP-nél be is ba**na, ha valaki ezt róná fel, lévén a WP8-at leszámítva minden készülék mindent megkap
), hanem hogy nem lett orvosolva. Erről mondjuk meg lehetne kérdezni pár WP-s fórumtársat Titannal, egyikük maradéktalanul elégedett amióta megvette a telefont, másikuknál jelentkezett a térerőgond, de azóta kicserélték neki a készüléket és most tökéletesen működik, szóval csak el kellett volna battyogni a szervizbe, nem pedig rögtön feladni hogy szarhtc....
-
Xaels
félisten
Desire 2.1-el jött ki. Kapott 2.2 majd kapott 2.3-at is igaz elég kiherélt verziót, a 2 között volt 2 vagy 3 kisebb frissítés. Az akkori Különösen ajánlott plecsnit meg az akkori felhozatalhoz kell mérni, nem nagyon volt jobb telefon a piacon. Desire HD 2.2-vel jött ki és utólag kapott 2.3-as frissítést.
A Titan WP7-es telefon, ott nem a HTC sara a frissítés tudtommal. Amúgy meg elvitted szervizbe? vagy csak borítékoltad, hogy ez ilyen?
(#33) wozzy: te azt csak hiszed.
-
kicsizoz
csendes tag
Nekem is One X-em van, tökéletes teló, ajánlom mindenkinek!
Az én értékrendemben az S3 nem tudta megközelíteni, így az a szokatlan eset történt, hogy egy hónapokkal később megjelent másik csúcs készülék (S3) nem okozott olyan érzést, hogy jobb lett volna várni a vásárlással!Ha most vennék, most is ezt választanám!
Ez így elég a fanyalgóknak?
-
FeherMate
csendes tag
Jobb kesobb mint soha...csak fel evvel vannak lemaradva a tobbiektol. Es csodalkoznak hogy esnek a bevetelek.
-
cld
csendes tag
Te meg vagy keveredve kolléga. Fogalmam sincs, hogy milyen a HTC One X, milyen hibái vannak, de nem is nagyon érdekel. A hozzászólásom a következők miatt született.:
1. Csúcs kategóriás HTC-ből nekem volt 2 is. Amikor kijött a Desire, azonnal meg is vettem. Picit darabos volt ugyan, de azért nem volt rossz telefon. Mondjuk a Mobilarénás "Különösen ajánlott" plecsnit a mai napig nem értem... Szóval megvettem, rá egy vagy két hónapra kiad a HTC egy közleményt, melyben kijelentik, hogy a Desire nem kapja meg a 2.3-at, különböző hardveres indokokra hivatkozva,, marad a 2.2. Hozzáteszem a Desire HD, ami pár hónappal követte a Desire-t már 2.3-al jött ki. Szóval az ember vett egy csúcs HTC-t majd a gyártó magára hagyta, mi meg csak figyeltünk. Vagy aki merészebb volt rootolt.
2. A HTC Titant szintén a megjelenése után vettem meg azonnal egy kisebb vagyonért. Az egyik legjobb telefonom lenne - a mai napig megvan - ha lehetne vele telefonálni!! Ugyanis a Titan véletlenszerűen eldobja az összes kommunikációs csatornát - mobil hálózat, wi-fi - és ezt nem jelzi az állapotsávban. Magyarán én úgy láttam, hogy van térerőm és wi-fi-re is csatlakozom, miközben senki sem bírt felhívni, illetve offline voltam. A telefon egy éve van meg, azóta kb. 5 frissítést kapott. Ezek a hibák a mai napig megvannak, más Titan usereknek egyaránt. A HTC hallgat, nem mond semmit.
Szóval 2x adtam bizalmat a HTC-nek, 2x vissza is éltek vele, ami egy komolyabb összegbe került részemről. Ezek után kétkedve fogadok bármilyen HTC innovációt, illetve meg is értem, hogy folyamatosan csökken a bevételük.
A Galaxy SIII új szerzemény, sok mindent nem tudok még róla, de eddig csillagos 5-ös. -
Telegdy
aktív tag
válasz
Mihajlovics #28 üzenetére
Nekem nincs, de tapasztalataim vannak vele, ha nem is sok, de pár hétnyi.
Ismerősömé, de sok időt tölt a teló (és a gazdája) nálam. Nekem S3-mam van, így elég sokat hasonlítgatjuk. Amiket írtam, azok a tulaj tapasztalatai is.cld: Nem akartam ajánlani a Samsungot mint alternatívát, de teljesen egyetértek.
-
cld
csendes tag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a sok HTC fan közül ki adott már ki pénzt új, felső kategóriás HTC telefonért, amivel maradéktalanul meg voltak elégedve? Illetve vettek e már felső kategóriás Samsung telefont, szintén újat? Vagy a fórumok, tesztek, hallomások alapján osztják az igét? Mert ez édeskevés arra, hogy véleményt alkossanak.....^^
-
Telegdy
aktív tag
A forró készülék dologban igazad van, ritka.
Az akksiidő összehasonlíthatatlan a fentebb "lenézett" S3-hoz képest:[link]
A sárguló kijelzővel meg én személyesen találkoztam, kétszer. Gari ott van, de 3 hétig kell nélkülözni a telót, természetesen cserekészüléknek meg hozzádvágnak egy Galaxy Minit. -
kicsizoz
csendes tag
Ejtsünk, többen használunk a cégnél, ezekről tudok írni:
- Forró készülék: 2 havonta kb. 1x betekeredik valami porcess, a restart megoldja, gondolom Android multitask probléma lehet, ma pl. egy samsung produkálta ugyanezt nálam
- Nevetséges aksiidő: játszom vele naponta, céges tefonálásra használom, és webezek, nekem simán kibír 1 napot, többre nincsen szükségem csak ha 2 napot bírna, de azt egyik készülék sem bírja!
- sárguló kijelző:, fórumokon olvastam én is, de még nem láttam ilyet, ettől lehet, hogy előfordul, erre van a gari... -
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #9 üzenetére
Ha lesz rá időm összedobok valamit a One X topikba vagy a Logoutra 4.0.4 vs. 4.1
-
-FreaK-
veterán
Miről te beszélsz? A forrósodás kb a 2. update után megszűnt, az aksidő folyamatosan javult a frissítésekkel, nekem a JB-vel is jobb lett (a mai telefonok között már átlagos). A sárgulás a korai példányokra volt jellemző a hullámosodással együtt. Szolgáltatótól már nem nagyon kapsz ilyet.
Végre azonban már a sebességgel sincs gond, minden szuper.
A pontszámok azonban szerintem sem jelentenek az égvilágon semmit
a_n_d_r_e_w: engem speciel marhára nem érdekel mennyit adtak el belőle
(ezt nem látom minden ötödik embernél az utcán aki csak annyit tud a kezében lévő telóról hogy Galaxy S3 a neve és a reklámban látta, azért vette mert ez a menő
) de bocs, nem flamelni akartam.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Dr.Anonymus #7 üzenetére
galaxy s3 már csak az eladásokban király...
tehat gyakorlatilag csak az egyetlen dologban ami valoban szamit
-
boben1998
tag
One V-re jön majd egyszer valamikor JB?
-
HeidBalu
csendes tag
Ha már a one s is megjelent nálunk snapdragon s3 procival és a sony is beígérte a jelly beant az xperia s-re, akkor vajon a régebbi s3 procis htc-k ( sensation, EVO 3d ) is megkapják a frissítést?
-
p06
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #7 üzenetére
Komoly dolgok ezek.....
Inkább kíváncsi lennék miként teljesít az aksi, remélhetőleg nem lett rosszabb mint 4.0.4 esetén, és ,hogy sikerült e teljesen integrálni a PB-t.
-
Telegdy
aktív tag
Hát srácok, tényleg marha fontos a pontszám, mikor mindkét telefon villámgyors és semmi nem akad meg rajtuk egy pillanatra sem...
Akkor már inkább ejtsünk egy szót a megfoghatatlanul forró készülékekről, az nevetséges akksiidőről és a sárguló kijelzőkről -
Gilberto
aktív tag
A mai google sajtotajekoztato elmarad a hurrikan miatt. Szoval ma meg biztos nem lesz 4.2-es bejelentes. Remelem Europaba is hamarosan megerkezik a JB.
-
BDave
őstag
Hamarosan pedig bejelenti a Google a 4.2-t... Igazán megvárhatták volna!
-
FragMaster
addikt
válasz
Dr.Anonymus #7 üzenetére
Gyártói szempontból az eladás a lényeg
Btw remélem lesz majd egy bővebb teszt is, kíváncsi lennék hogy változtak egyes funkciók, mik az újdonságok és érintve lett-e az üzemidő.
-
Maxentius
addikt
Az SXS meg mikor kap frissítést? Fél év múlva... az SGS III, meg ez meg már folyamatosan frissül egyre több felhasználónál.
-
Dr.Anonymus
addikt
galaxy s3 már csak az eladásokban király...
Jelly Bean update for HTC One X boosts performancemod:
FragMaster:
megelőztél -
FragMaster
addikt
Jól néz ki.
Bárcsak lenne soff... -
Zirowe
nagyúr
Ha végre elérhető lesz az one s beindul majd a portolás.
-
Bambalazs
senior tag
-
várhatunk.
-
qwertyqwerty
tag
jeeeeeeee
-
Benyaking
aktív tag
Es itt mikor esedekes ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest