- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
cld
csendes tag
Te meg vagy keveredve kolléga. Fogalmam sincs, hogy milyen a HTC One X, milyen hibái vannak, de nem is nagyon érdekel. A hozzászólásom a következők miatt született.:
1. Csúcs kategóriás HTC-ből nekem volt 2 is. Amikor kijött a Desire, azonnal meg is vettem. Picit darabos volt ugyan, de azért nem volt rossz telefon. Mondjuk a Mobilarénás "Különösen ajánlott" plecsnit a mai napig nem értem... Szóval megvettem, rá egy vagy két hónapra kiad a HTC egy közleményt, melyben kijelentik, hogy a Desire nem kapja meg a 2.3-at, különböző hardveres indokokra hivatkozva,, marad a 2.2. Hozzáteszem a Desire HD, ami pár hónappal követte a Desire-t már 2.3-al jött ki. Szóval az ember vett egy csúcs HTC-t majd a gyártó magára hagyta, mi meg csak figyeltünk. Vagy aki merészebb volt rootolt.
2. A HTC Titant szintén a megjelenése után vettem meg azonnal egy kisebb vagyonért. Az egyik legjobb telefonom lenne - a mai napig megvan - ha lehetne vele telefonálni!! Ugyanis a Titan véletlenszerűen eldobja az összes kommunikációs csatornát - mobil hálózat, wi-fi - és ezt nem jelzi az állapotsávban. Magyarán én úgy láttam, hogy van térerőm és wi-fi-re is csatlakozom, miközben senki sem bírt felhívni, illetve offline voltam. A telefon egy éve van meg, azóta kb. 5 frissítést kapott. Ezek a hibák a mai napig megvannak, más Titan usereknek egyaránt. A HTC hallgat, nem mond semmit.
Szóval 2x adtam bizalmat a HTC-nek, 2x vissza is éltek vele, ami egy komolyabb összegbe került részemről. Ezek után kétkedve fogadok bármilyen HTC innovációt, illetve meg is értem, hogy folyamatosan csökken a bevételük.
A Galaxy SIII új szerzemény, sok mindent nem tudok még róla, de eddig csillagos 5-ös. -
cld
csendes tag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a sok HTC fan közül ki adott már ki pénzt új, felső kategóriás HTC telefonért, amivel maradéktalanul meg voltak elégedve? Illetve vettek e már felső kategóriás Samsung telefont, szintén újat? Vagy a fórumok, tesztek, hallomások alapján osztják az igét? Mert ez édeskevés arra, hogy véleményt alkossanak.....^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest