- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
norbysz #37554 üzenetére
Nincs esetleg egy OTG pendrive-od? Azzal a legegyszerűbb, mert csak rámásolod és a telefonba dugva a recovery-ben mountolni kell, majd mehet arról a telepítés. Anélkül is megoldható, de olyan régen csináltam nélküle, hogy nem akarok hülyeséget írni. Ha jól emlékszem a recovery-ben mountolni kellett valamit, csak azután látta a számítógép az USB kábelen rádugott telefont. Illetve nekem volt fent egy ADB plugin a gépen, hogy lássa a total commander a készüléket.
-
Heroldg18
tag
válasz
norbysz #37548 üzenetére
Nekem szinte hasonló volt pár napja, azt hiszem nálam is ez lehetett a baj hogy flash közben merült ki. Nekem sem volt jó a recovery sem, csak a bootloader, és igen nem töltött se bootloaderben se a HTC feliratnál. Aztán egyszer lemerült, és ha hálózatra dugtam akkor nem újraindult hanem a kis töltő ikon. Bootloaderből nem tudod úgy kikapcsolni hogy ne induljon újra? (Fastboot-Power down) De ne legyen közben se PC-re dugva se hálózatra, és ha így sikerül kikapcsolni akkor szerintem hálózatra dugva tölt.
-
kirkri
addikt
válasz
norbysz #37546 üzenetére
Akkor marad ez a megoldás. Így nagyon lassan töltődik, arra számíts.
-
kirkri
addikt
válasz
norbysz #37538 üzenetére
Az jó lenne, ha fel lehetne tölteni a készüléket.
Ha nagyon nem megy, akkor van egy kis progi, amivel megoldható, de azzal elég körülményes. Restart után rögtön ez a képernyő fogad, még a HTC feliratig sem jut el? Milyen recovery van rajta? A Vodafone függőségével nem tudsz sajnos kezdeni semmit. Ha életre kel a készülék, akkor írj neki, hátha tud segíteni. -
kirkri
addikt
válasz
norbysz #37536 üzenetére
Az a baj, hogy ezt több óra mire távirányítással rendbe lehetne tenni, ha még nem csináltál ilyet. Nincs ismerősöd, aki ért hozzá?
Sajnos az akku szint is alacsony, így első körben azt kellene feltornázni, hogy bármit is lehessen kezdeni a készülékkel. Gyári ROM volt rajta, vagy custom ROM? Annyit látok, hogy vissza van zárva a Bootloader, szóval elvileg bármelyik lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest