- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töpi
tag
válasz
SG3rg0 #29028 üzenetére
Én személy szerint nem vennék egy ilyen kaliberű (és árú, mert ugye használtam sem 2 fillér) telefont legalább gyári garancia nélkül. Ilyen sufni gsm-ből láttunk eleget. Hiába ad rá több hónap garit, ha elromlik megpróbálják valahogy összetaknyolni, hogy minél olcsóbban megússzák a dolgot.(tisztelet a kivételnek)
-
blakey
titán
válasz
SG3rg0 #29028 üzenetére
Szerintem vehetsz használtan HOX-ot, attól, hogy 11 hónapos még nem biztos, hogy előjönnek a hibál. Az enyém 2012 március végén készült, ráadásul beleesik abba a csoportba amiből több hibás is megjelent, 1 hónapja vettem használtan, többször ellenőríztem de semmit nem találtam rajta, olyan mintha új lenne (kopp-kopp). Remélem nem lesz semmi baja. Mint látod javítás után sem garantált, hogy nem jön elő valamilyen hiba.
(#29036) zerge861
Szemrevételezéssel, egyszínű képekkel, minden szögből, a többi dolgot kipróbáltam és reménykedem, hogy jó, vagy mire gondolsz? -
Töpi
tag
válasz
SG3rg0 #29028 üzenetére
Szerintem attól még , hogy egy hiba előjött nem feltétlenül jön ki a másik (elvégre különálló eszközök, külön beszállítóktól). Viszont a 11 hónapos készülék az szerintem pont valahol a határon van, mert ugye idő közben elviekben észlelték a problémát és orvosolták. Ha van rá garancia az sosem árt, azzal biztos a dolog. Amennyit írtál annyit simán bírnia kell, viszont este érdemes lesz rádugni töltőre. Ha hivatalos htc szerviz javította, az szerintem nem problémás. Gyári hibás eszközt cserélnek egy gyári eszközre, szóval valószínű, hogy többet nem jön elő a probléma.
-
berik899
tag
válasz
SG3rg0 #29028 üzenetére
Kirkri-től érdeklődd meg hátha ő tud e mert neki szokott lenni és nagyon korrekt. Amúgy én naponta 2x-3x töltöm, de kb le se teszem a telót meg ingress-is elég sok. A laptopot már alig használom. Ha használod akkor nem bír sokat, de egyik telefon sem. Amúgy meg azért van hogy használd és ne az aksit nézegesd vagy amiatt ne használd ki a telefont. Én egy külső aksival megoldottam így mindig van nálam szufla. Ajánlom a Yoobao külső aksijait olcsók és jók
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest