- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Kellett még egy teszt?
-
Szpisti
addikt
Ha az ember gariztatni viszi vissza a telefonját, le kell gyalulni róla mindent? Esetleg hard reset?
Még eddig sose gariztattam... -
Szpisti
addikt
Ha az ember gariztatni viszi vissza a telefonját, le kell gyalulni róla mindent? Esetleg hard reset?
Még eddig sose gariztattam... -
Szpisti
addikt
Hmm...
Ez a HTC J Butterfly mindössze 1.1mm-el szélesebb csak... Csak a magassága változott sokat, 8.6mm-el lett magasabb... A vastagsága elhanyagolható, csak 0.2mm-el nőtt...
[link] -
Szpisti
addikt
Most, hogy egy haver vett egy SGS3-at - és csodálkoztam, hogy még 4.0.4 van rajta - néztem utána, hogy még nekik sincs hivatalos JB frissítés, pedig hetekkel ezelőtt olvastam, hogy kijött már rá... Pedig azt hittem, hogy mi HOX-osok le vagyunk maradva...
-
Szpisti
addikt
Egy kérdés: főzött JB-vel az új 3-as kernel-el megvan a FullHD-s 30fps?
-
Szpisti
addikt
Javították a Vibert!
Feltűnt, hogy az állandóan világító közelségérzékelő rendesen szopja az akksit... -
Szpisti
addikt
Mindig ezekkel a felhőkkel jöttök...
Azért ehhez net is kell... Mobilnet szóba sem jöhet, mert drága... (havi 500MB-om van)
WIFI meg -ráadásul gyors- csak itthon van, napközben/menet közben (árut terítek) ugye meg lehetetlen... Itthon meg minek felhőzzek? Itt az asztali gép vagy 1,5 Terra tárhellyel... -
Szpisti
addikt
Mondjátok már el, mi értelme 1080p-s videókat nézegetni egy 720p kijelzőn?
Akkor még esetleg megérteném, ha MHL-es HDMI kábelen egy FullHD tévére lenne kötve... -
Szpisti
addikt
válasz
pingwin011 #12700 üzenetére
A Beautiful Widgets-ben van ilyen, ráadásul most akciós...
-
Szpisti
addikt
Nekem úgy működik, hogy 720p megy a tévére, de ha 1080p videót nézek, (pl. a saját felvett videóját) akkor átvált a tévén is 1080p-re... ez egy 4990ft-os Y kábel, a gigatelnél vettem.
Van most is náluk, de másmilyen...
[link] -
Szpisti
addikt
válasz
pingwin011 #12413 üzenetére
Ez olyan szigetes billentyű mint az Apple-é...
Sajna ez USB-s... -
Szpisti
addikt
válasz
gameresboy #12094 üzenetére
Azért egy power-gomb hosszan-nyomvatartós újraindítást csinálhatnál, - ha még nem volt - az csodákra képes... (az olyan, mintha ki- beraknád az akksit)
-
Szpisti
addikt
Na itt a cikk: [link]
-
Szpisti
addikt
Akinek esetleg kérdéses volt:
A MicroUSB MHL-es kábelen keresztül HDMI-s tévére vagy monitorra való kötéskor, alapból ugye 720p felbontással megy a kép, de ha FullHD videót játszok le (pl. amit a telefonnal kameráztam) akkor átkapcsol 1080p-re. Most próbáltam ki. -
Szpisti
addikt
Csak nekem tűnt fel, hogy a frissítés óta a "Google hangalapú gépelés" immár tud magyarul?
Még csak ma vettem észre ahogy véletlen rátaperoltam... -
Szpisti
addikt
Kis apróságokat figyeltem meg frissítés óta:
- Ha a Sense főképernyőjén az órára bökök, hogy az ébresztést beállítsam, eddig mindig a Világidő jött be, de most végre az utoljára használt dolog (ébresztő, időzítő, stopper, világidő)
- A számológépben most már vesszőt tesz három számjegyenkét, vagyis az 100000 (százezer) az 100,000.
Tudom ezek kis dolgok, de azért jól estek... -
Szpisti
addikt
válasz
Cybertrone #10740 üzenetére
Ez a felhő dolog nekem például abszolút nem jön be...
Mivel itthon ADSL netem van, max. kb.110kB/sec-es feltöltéssel... Kirügyeznék mire feltöltenék egy filmet... (kb. 387MB menne fel egy óra alatt)
De ha teszem azt nem volna ilyen gondom, akkor meg a használatához kellene egy komoly mobilnet-előfizu, ami meg komoly havidíjjal járna... (a jelenlegi 500MB-os forgalmamat igen hamar felemésztené a felhő használata...) -
Szpisti
addikt
Eszembe jutott egy kérdés: ha leejtem, vagy odaverem a HOX-ot úgy, hogy annak maradandó külsérelmi nyoma marad, akkor nem ugrik a garancia?
Hiszen mondhatják, (ha valami baja lesz) hogy amiatt történt... -
Szpisti
addikt
válasz
nistv4n #10055 üzenetére
Néha eljátssza nekem is, de másodjára mindig elindul.
Szoktad a telódat néha újra indítani? (Én egy-két naponta megteszem a hosszan nyomvatartott power-gombos újraindítást... Ja és a "gyors boot" ki van kapcsolva.)Sajna, amikor több autó van a képen (ellenfelek) beszaggat rendesen...
Várjuk a frissítést... -
Szpisti
addikt
1.36GB. Nem semmi...
-
Szpisti
addikt
Azért az az akku-diagramm ami a videólejátszásnál van, durva... kimerül a HOX mire az SGS3 még csak 52%-on van...
-
Szpisti
addikt
Van fent valahol egy video, ahol látszik milyen az amikor a Sense 4 laggol a One X-en? Mert nekem sehogyan sem akad, akárhogy lapozgatom, csűröm, csavarom...
-
Szpisti
addikt
Így van. Nyilván a gyári alkalmazásoknál van ott ilyen gomb, mivel az utólag felrakottakat simán le lehet törölni a hosszú nyomással...
Igen, ha egy gyári app-ra rá lett frissítve, akkor előbb a "Frissítések törlése" van ott, majd ha az már lefutott akkor ugyanott a "Letiltás" jelenik meg helyette... -
Szpisti
addikt
válasz
james008bond #9075 üzenetére
-
Szpisti
addikt
Valaki már próbálta ezt? [link]
-
Szpisti
addikt
válasz
hurrikan #8258 üzenetére
Ezt a piros-zöld villogást az akksi túlmelegedésénél teszi, nem a procinál.
Én az akksit a Battery Widget Plus-al ellenőrzöm, a proci hőmérsékletét meg a System Tuner progival...
Innen tudom, hogy az akksimat 48-50 fokig tudtam felforrósítani, a procimat pedig már 70-72fokra is sikerült... -
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #7769 üzenetére
Ez tényleg rettentő idegesítő...
-
Szpisti
addikt
válasz
Cybertrone #7641 üzenetére
Google Chrome fordítás:
"Természetesen ez a cucc sorta elég könnyű színlelni, egy kis időt a kezét, és néhány egyszerű XML szerkesztést. Mégis, nem tudok segíteni, de gondolom, ha ez a készülék volt igaz, és jön a Verizon / Sprint / T-Mobile idén, lehet, hogy venné néhány élét hiányzik az a régi X. szabályos tenne "tudnál ért egyet? Csipet só, emberek!"Most már érted, ugye?
-
Szpisti
addikt
Nekem azokkal a Nokia telókkal az a gondom, hogy baromira nem tetszik a formájuk... Szerintem akkoráknak kéne lenniük, mint ameddig a fekete (képernyőhöz tartozó) rész. Ami azon túl van színes rész, olyan mintha nem a készülékhez tartozna, hanem egy ronda tokhoz... Ilyenek a Lumia 800-as, 900-as meg az N8-as N9-es készülékek is... Elcseszett egy forma... Szvsz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest